Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim menüm ise
10.00. Limonlu sıcak su
12.00. 3 kaşık kısır, marul, 8 yeşil zeytin, yarım tavada yumurta, bi lokma ekmek, 1 çay kaşığı ballı yeşil çay.
15.00. 1 kase komposto
18.00. 1 kase kadar haşlanmış kaz eti, 2 kaşık pirinç pilavı, 1 tabak salata
19.00. 1 fincan az şekerli Nescafe

2.5 litre su, 70 dakika yürüyüş= 8000 adım..

Hoşbulduk ebrucuğum doyasıya herşeyden yedim ama görüntüm hiç güZel değil biliyorsun boyum 1,5 metre :KK45:en iyisi kendimi arkadaşlara tanıtayım ben ama o bir liste vardı neyse ben buradan söylerim :KK52:
Sevgili arkadaşlarım
Ben Gönül Almanya’da yaşıyorum evli 2 erkek çocuk annesiyim biri 3,5 diğeri 5 yaşında evdeyim çalışmıyorum işletme mezunuyum 37 yaşındayım
Hoşgeldiniz bende gamze istanbulda yaşıyorum, 34 yaşındayım belediyede çalışıyorum hep beraber zayıflayacağız inşallah ☺

İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00; 2 yumurtadan kaşarlı omlet
1 dilim peynir
1 domates, 1 salatalık
Ara öğün 10.40; 6 adet çiğ badem
Sade nescafe
Öğlen 12.00; 5/6 kaşık karnabahar kısırı
1 orta boy tavuk gögsü
Ara öğün 15.00; 1 bardak laktozsuz süt
Akşam; 5 adet ızgara köfte
1 domates, 1 biber
2 dilim turşu
Su 1.5 litre
Yarım saat sonra 45 dk.leslie yapcam

Eveet hiç sorma..büyük 8. Sınıfta LGS stresi...ortanca 4. Sınıf..küçük ise 13 aylık tek kızı evin..eylülde okula başlayınca nasıl yetişeceğim ev okul çocuklara bilmiyorum...
Evet, 3 kilo ayda süper olur bencede..ben haftada 1 kilo civarında ilerledim şimdiye kadar.. önemli olan hızlı değil, sağlıklı gitmesi..tam 3 ay bitti ben diyete başlayalı.. hedefim 75 ti ama bi moladan sonra devam ederim diye düşünüyorum..
çok iyi vermişsin tebrik ederim iradeli ilerliyorsun demek ki
İnsan her değişikliğe alışıyor önceden 1 çocuk varken hiçbirşeye yetişemezdim derdim ki iki çocuğum olsa ben ne yaparım şimdi ona da alıştım :)
Iyi aksamlar kizlar menümü yazayım.
Kahvaltı 08.00
1yumurtadan mantarlı omletin yarışı
1dilim tb ekmek
1dilim peynir
Salatalik domates
Yeşillik marul nane ekşimen

13.00
Türk kahvesi şekersiz
1kucuk avuç ceviz badem kuru uzum

15.00
1kase mercimek çorbası
Salata

18.30 Akşam
1kucuk tabak zeytinyağlı pırasa
1bardak ayran
1dilim tb ekmek

2.5 lt su
Spor yok.
Bir de yeşilçayimi içip günü kapatırım.
çok güzel menü kusursuz
Benim menüm ise
10.00. Limonlu sıcak su
12.00. 3 kaşık kısır, marul, 8 yeşil zeytin, yarım tavada yumurta, bi lokma ekmek, 1 çay kaşığı ballı yeşil çay.
15.00. 1 kase komposto
18.00. 1 kase kadar haşlanmış kaz eti, 2 kaşık pirinç pilavı, 1 tabak salata
19.00. 1 fincan az şekerli Nescafe

2.5 litre su, 70 dakika yürüyüş= 8000 adım..
ksırın sabah olması iyi olmuş diyecektim ki pirinç göz kırptı bana ama iyi ki az yemişsin kaz eti hiç yememiştim ördek tavşan bıldırcın hindi yedim de
Onun tadı nasıl
Hoşgeldiniz bende gamze istanbulda yaşıyorum, 34 yaşındayım belediyede çalışıyorum hep beraber zayıflayacağız inşallah ☺
memnun oldum Gamze takip edelim birbirimizi benim ailemde İstanbul’da 🙂
İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00; 2 yumurtadan kaşarlı omlet
1 dilim peynir
1 domates, 1 salatalık
Ara öğün 10.40; 6 adet çiğ badem
Sade nescafe
Öğlen 12.00; 5/6 kaşık karnabahar kısırı
1 orta boy tavuk gögsü
Ara öğün 15.00; 1 bardak laktozsuz süt
Akşam; 5 adet ızgara köfte
1 domates, 1 biber
2 dilim turşu
Su 1.5 litre
Yarım saat sonra 45 dk.leslie yapcam
Mutlaka yap o Leslie ile ben çok güzel kilo verdim sonrada sıkıldım menünde çok güzel

Günaydın kızlar :KK200:

Dün gece açıklanan haber oldukça tedirgin etti beni. Hastanede çalışıp tedirgin olmamak zor gerçi. Bu aralar evde olanlar mümkün olduğunca dışarı çıkmamaya ve daha az insanla görüşmeye özen gösterin.
Hakkımızda hayırlısı.. Biz napicaz bakalım turizm de bu yıl..

Mutlaka yap o Leslie ile ben çok güzel kilo verdim sonrada sıkıldım menünde çok güzel

Hosgeldiniz tekrar. 💐

Bende Leslie yapmak istiyorum da sıkılıyorum 2. Dakikada kendi hareketlerini yapıp bırakıyorum.🤪

çok iyi vermişsin tebrik ederim iradeli ilerliyorsun demek ki
İnsan her değişikliğe alışıyor önceden 1 çocuk varken hiçbirşeye yetişemezdim derdim ki iki çocuğum olsa ben ne yaparım şimdi ona da alıştım :)
çok güzel menü kusursuz
ksırın sabah olması iyi olmuş diyecektim ki pirinç göz kırptı bana ama iyi ki az yemişsin kaz eti hiç yememiştim ördek tavşan bıldırcın hindi yedim de
Onun tadı nasıl

Tadı güzel, rengi de tadı da dana eti gibi..Ama
tavuğa göre biraz daha uzun sürede pişiyor..pirinç öyle tadımlık yedim hiç yemesem de iyiydi tabi..belki 2 kaşık bile gelmez yediğim..bi iki kere tattım sadece..
Evet, bende 1 çocukken öyle diyordum, şimdi alıştım koşturmaya, ama evde olmanın rahatlığı da var tabi..çalışınca nasıl olur bilemiyorum..

hanımlar nasılsınız çok aktif olamıyorum buralarda :olamaz:
kahvaltı(10.00)
lorlu 2 yumurta ile omlet
1 sade kahve
ara öğün
sütlü irmik tatlısı 3 kaşık irmik 2 kaşık şeker ile yaptım
akşam
tadımlık mantı üzerine yoğurt
2 lt su
spor:15 dk egzersiz
şişkinlik var kaç gündür 89'a düşünce her şeyin daha iyi olacağını düşünüyordum ama motivasyonum daha da düştü kendime gelmem lazım :işsiz::işsiz:

Bugünkü menum
Sabah kahvaltı 8 de
Çeyrek tost tam buğday ekmeğine
4 zeytin

Saat 10 buçukta
Çay ve 1 isirimlik simit

Saat 1 de
Bikac kaşık çorba
Bikac kaşık bulgur pilavı
Yarim köfte
1 çatal patates

Saat 5 te
1 kase çorba
2 kaşık lahana yemeği
2 kaşık yumurtalı ıspanak
1 kaşık ciğer
Akşamdan kalan yemeklerle karıştı biraz ama azar azar aldım

Şu 2 lt
Spor yok regl oldum bugün sonunda..yarın spor yapmaya baslicam inş.

LAydLiNe LAydLiNe

kahvaltı(10.00)
1 sade kahve
ara öğün
akşam
2 lt su
şişkinlik var kaç gündür 89'a düşünce her şeyin daha iyi olacağını düşünüyordum ama motivasyonum daha da düştü kendime gelmem lazım :işsiz::işsiz:
Canım, suyu artırmalısın, şişkinliğe de faydası olur. Birazda sporunu artırsan ilk zamanlardaki gibi süper olur..çok iyi sporlar yapıyorsun istediğin zaman..yine yapmalısın..
Ara öğün ve yemeklerini daha doyurucu ve sağlıklı yapsan daha tok kalır ve iradeli olursun.. mesela çorba gibi, az bulgur pilavı bol salata gibi, sebze yemeklerini tabak dolusu bile yiyebilirsin mesela..arada et- tavuk- balık koymalısın ki hem güç olsun, hem protein de alman lazım ki sağlık ve direnç açısından.. Sırf zayıflamak için uzun süre bu şekilde geçiştirmeli menülerle beslenirsen devam etmekte zorlanırsın..direncin ve iraden kırılabilir..menülerine biraz daha sebze meyve ve protein koyarsan herşey daha güzel olacak bence tatlım..:KK200:

İyi akşamlar... Bugün izinliyim nüfus işleri için izin almıştım. İse gitmeyince haliyle yemek duzeni bozuluyo hemen.
8 kalkış ceviz suyu
Kahvaltı 11.00 de 3 ince dilim tam buğday ekmeği den fırında yumurtalı ekmek (yumurta,beyaz peynir,kadar rendesi,baharat)
Saat 13.00 2 çokokrem, 2 muz
Saat 18.30 çeyrek tırnak pide, domates soslu yogurtlu döner
Hareketler
50 mekik, 30 sn. Superman, 20 makas, 20 köprü, 25 topuk dokunma, 25 sn. Düz plank, 20 şer bacak açma, 20 squat, 20 şer tekli, 20 iç bacak squat, 30 minder iç bacak, 20-30-10 zıplama,20 şer yan squat

Hakkımızda hayırlısı.. Biz napicaz bakalım turizm de bu yıl..

Hosgeldiniz tekrar. 💐

Bende Leslie yapmak istiyorum da sıkılıyorum 2. Dakikada kendi hareketlerini yapıp bırakıyorum.🤪
hoşbulduk Leslie ilk önceleri sıkmıyordu ama ben Haftada 2 falan yapıyordum dışarıda da yürüyordum gerçekten çok faydasını gördüm 66 kgdan 54 düşmüştüm. Sonradan iananılmaz sıkıldım ondan 😀evdeki tempo bana yetiyor sporada yazıldım daha gidemedim gerçi🙂
Tadı güzel, rengi de tadı da dana eti gibi..Ama
tavuğa göre biraz daha uzun sürede pişiyor..pirinç öyle tadımlık yedim hiç yemesem de iyiydi tabi..belki 2 kaşık bile gelmez yediğim..bi iki kere tattım sadece..
Evet, bende 1 çocukken öyle diyordum, şimdi alıştım koşturmaya, ama evde olmanın rahatlığı da var tabi..çalışınca nasıl olur bilemiyorum..
ben evde olmaktansa çalışmayı tercih ederdim heralde ev çocuk insna nefes alamıyor bazen, bebek için bakıcımı ayarlayacaksın kıyamam pekte küçükmüş
kahvaltı(10.00)
1 sade kahve
ara öğün
akşam
2 lt su
sana bir sır vereyim mi geçen kilo verme serüvenimde çok mantı yedim ama hep dengede tuttum bence el açması mantı çokta kötü bir seçim değil 🙃ebruuu LAydLiNe LAydLiNe beni listeye ne zaman alırsın benim gaza gelio ortalığı kızdırmam lazım
Bugünkü menum
Sabah kahvaltı 8 de
Çeyrek tost tam buğday ekmeğine
4 zeytin

Saat 10 buçukta
Çay ve 1 isirimlik simit

Saat 1 de
Bikac kaşık çorba
Bikac kaşık bulgur pilavı
Yarim köfte
1 çatal patates

Saat 5 te
1 kase çorba
2 kaşık lahana yemeği
2 kaşık yumurtalı ıspanak
1 kaşık ciğer
Akşamdan kalan yemeklerle karıştı biraz ama azar azar aldım

Şu 2 lt
Spor yok regl oldum bugün sonunda..yarın spor yapmaya baslicam inş.

LAydLiNe LAydLiNe
Evet az az olmuş ama sağlıklı görünüyor
Kahvaltın çok az ben kahvaltıyı çok sağlam yaparım doymadan kalkmam

İyi akşamlar... Bugün izinliyim nüfus işleri için izin almıştım. İse gitmeyince haliyle yemek duzeni bozuluyo hemen.
8 kalkış ceviz suyu
Kahvaltı 11.00 de 3 ince dilim tam buğday ekmeği den fırında yumurtalı ekmek (yumurta,beyaz peynir,kadar rendesi,baharat)
Saat 13.00 2 çokokrem, 2 muz
Saat 18.30 çeyrek tırnak pide, domates soslu yogurtlu döner
Hareketler
50 mekik, 30 sn. Superman, 20 makas, 20 köprü, 25 topuk dokunma, 25 sn. Düz plank, 20 şer bacak açma, 20 squat, 20 şer tekli, 20 iç bacak squat, 30 minder iç bacak, 20-30-10 zıplama,20 şer yan squat
Spora bakarmısıjız grubun yeni spor kraliçesi sensin sanırım 😀 merhaba bu arada ada81 ada81 nerelwrdesin sana rakip çıktı bak

Spora bakarmısıjız grubun yeni spor kraliçesi sensin sanırım 😀 merhaba bu arada ada81 ada81 nerelwrdesin sana rakip çıktı bak
Bugun az yapmış halim aslinda.. Boğazımı kesemiyorum spora yüklendim gerçi emin olun önceki yediklerimin 3/1 ini yiyorum şuan.. buraya yazdigimin haricinde de not aliyorum.. Sporda 13. gundeyim.. herhangi bir belirti yok henüz 😂😂

10:30
Biraz beyaz peynir (koyun)
Mini domates, salatalık, maydanoz, kapya biber
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış tost ekmeği
1 kupa adaçayı

14:00 1 tabak dolusu yeşil mercimekli bulgur pilavı
Acı biber turşusu

16:30 1 armut
17:30 1 tabak etli kuru fasulye

arada bir yerde yarım tane rulokat
1 kupa demleme yeşil çay
1,5 lt su

birazdışarıda yürüyüş

hoşbulduk Leslie ilk önceleri sıkmıyordu ama ben Haftada 2 falan yapıyordum dışarıda da yürüyordum gerçekten çok faydasını gördüm 66 kgdan 54 düşmüştüm. Sonradan iananılmaz sıkıldım ondan 😀evdeki tempo bana yetiyor sporada yazıldım daha gidemedim gerçi🙂
ben evde olmaktansa çalışmayı tercih ederdim heralde ev çocuk insna nefes alamıyor bazen, bebek için bakıcımı ayarlayacaksın kıyamam pekte küçükmüş
sana bir sır vereyim mi geçen kilo verme serüvenimde çok mantı yedim ama hep dengede tuttum bence el açması mantı çokta kötü bir seçim değil 🙃ebruuu LAydLiNe LAydLiNe beni listeye ne zaman alırsın benim gaza gelio ortalığı kızdırmam lazım

Tam buğday ekmeğine tost dodoyurdcanım.uzaten vaktim kalmiyor sabah uzun uzun kahvalti yapmaya.atistirip çıkıyoruz evden.

Canım, suyu artırmalısın, şişkinliğe de faydası olur. Birazda sporunu artırsan ilk zamanlardaki gibi süper olur..çok iyi sporlar yapıyorsun istediğin zaman..yine yapmalısın..
Ara öğün ve yemeklerini daha doyurucu ve sağlıklı yapsan daha tok kalır ve iradeli olursun.. mesela çorba gibi, az bulgur pilavı bol salata gibi, sebze yemeklerini tabak dolusu bile yiyebilirsin mesela..arada et- tavuk- balık koymalısın ki hem güç olsun, hem protein de alman lazım ki sağlık ve direnç açısından.. Sırf zayıflamak için uzun süre bu şekilde geçiştirmeli menülerle beslenirsen devam etmekte zorlanırsın..direncin ve iraden kırılabilir..menülerine biraz daha sebze meyve ve protein koyarsan herşey daha güzel olacak bence tatlım..:KK200:
Tesekkur ederim kendimi toparlamam lazim ♥️

Manti hassas noktam gercekten 😁

Mutlaka yap o Leslie ile ben çok güzel kilo verdim sonrada sıkıldım menünde çok güzel [/QUOTE .!.:
45 yaptım ama kesmedi beni 15 dk.da hitt kardiyo yaptım,nefesim kesilmişken üstünede plank egzersizi 😂 çok pis gaza geliyom bazen bende

Şekersiz gün oluşturayım dedim ama dün akşam gözüm döndü ve 2 paket jelibon yedim :)) Çok kötü birşey o şekersizlik ya..Nasıl aşıyorsunuz o kriz anlarını ?

Back
X