Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyiyim Allaha şükür biraz nezleyim o kadar :)
Sağ dİim çatır çutur ötüyo açıp kapatırkrn ve ağrıyo hafif onu farkettim.

Sen nasılsın iyi nisin çok dikkat et kendine hastanede çalışıosun.

Ben eve stok yaptm evden çıkmak istemiyorum ama eşim her ülkedenninsanın geldiği yerde çalışıyo korkuyorum. Babam hergün markete çarşıya gidiyo ... baba fazla dışarı çıkma evde dur dediğimde kızım brn kahveye gitmiyormki diyo bi bankaya gittim gn dio baba orda insan yok mu dedim... korkma kızım bişe olmaz diyor.
Tr geneli insan düşüncesi böle old. İçin italyadan kötü olacağını düşünüyorum.

Maalesef canım bende seninle aynı fikirdeyim. İnşallah bir an önce atlatırız diyeceğim de eğer toplum olarak el birliğiyle savaşmazsak bu virüsle atlatma sürecimiz çok uzayacak. İnsanlara anlatması gerçekten zor. İlla ki yakınlarından birinin ölmesi ya da hastalanması lazım.

Evdeyim bende oğlumla uğraşıyorum ve ev işleri ile.2hafta izinliyim.Diet falan yapmıyorum ama sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.Yalniz biraz boğaz ağrısı ve baş ağrısı var.O zorluyo neyse buna şükür diyelim.
Asıl sen dikkat et canım ya.Bi de hastanedesin.

Bizde genelde evdeyiz biraz ormana gidiyoruz yürüyüşe ve binanın önünde biraz oynuyor çocuklar bizden başka kimse yok zaten o yönden rahatım
Evde epey oynuyoruz yemek ev işi öyle zaman geçiyor ama hiç zayıflama modunda değilim okul kapandı spor salonu kapandı sağlık olsunda varsın şişko olayım bir türlü konsantre olamıyorum havalarda ısınıyor görüntüm çok kötü eski 55 kg Halime acilen dönmem lazım :(

Bizde genelde evdeyiz biraz ormana gidiyoruz yürüyüşe ve binanın önünde biraz oynuyor çocuklar bizden başka kimse yok zaten o yönden rahatım
Evde epey oynuyoruz yemek ev işi öyle zaman geçiyor ama hiç zayıflama modunda değilim okul kapandı spor salonu kapandı sağlık olsunda varsın şişko olayım bir türlü konsantre olamıyorum havalarda ısınıyor görüntüm çok kötü eski 55 kg Halime acilen dönmem lazım :KK43:

Doktora gittin mi?

Gonul83 Gonul83 canım sen nasılsın? Gittin mi hastaneye doktora?
Bizde iyiyiz halimize hamd olsun
Doktor gelme dedi acil durumlara bakıyorlar sanırım tarif ettik böyle şöyle gelmesin demiş eşime
Öksürük ateş burun tıkanıklığı halsizlik vardı sormuş ki yurt dışına çıktı mı virüslü birine temas etti mi yok o. Zaman gelmesin demiş burada da hayat durdu az sonra uzun günlerden sonra markete gideceğim bakalım ne var ne yok

Kendimizi bu süreçte bırakmamamız lazım. Yoksa verdiklerimizi tekrar alırız. Zaten evdeyiz hareket edemiyoruz o yüzden normalden daha dikkatli olmamız lazım. Biliyorum hepimiz kendimizi kötü hissediyoruz ama bir şekilde toparlanmamız lazım. Psikolojik çöküş en kötüsü çünkü. Buraya daha sık bakalım lütfen. Çünkü bir şeylerle ilgilenmediğimiz zaman aklımız sürekli haberlerde, hastalıkta olacak.

Bizde iyiyiz halimize hamd olsun
Doktor gelme dedi acil durumlara bakıyorlar sanırım tarif ettik böyle şöyle gelmesin demiş eşime
Öksürük ateş burun tıkanıklığı halsizlik vardı sormuş ki yurt dışına çıktı mı virüslü birine temas etti mi yok o. Zaman gelmesin demiş burada da hayat durdu az sonra uzun günlerden sonra markete gideceğim bakalım ne var ne yok

Almanya' da bir gazeteci yakalanmış coronaya o anlatmış. Zaten yaklaştırmıyorlarmış kimseyi hastaneye. İyi olmana çok sevindim şükür. Dikkat et kendine ve çocuklara :KK200:

Eşim Türkiye için bilet almıştı nisan 9 da Paskalya bayramı diye burada tatildi biletler de iptal oldu bakalım nasıl telafi edecekler bilmiyorum
Biz yaza geldiğimizde umarım herşey eskisi gibi olur dedikleri gibi imşallah sıcaklar başlayınca bu kabus biter

Almanya' da bir gazeteci yakalanmış coronaya o anlatmış. Zaten yaklaştırmıyorlarmış kimseyi hastaneye. İyi olmana çok sevindim şükür. Dikkat et kendine ve çocuklara :KK200:
Kızın nasıl kim bakıyor ona jimnastik derslerine devam ediyormuydu havalar güzelleşiyor al kocanı da gidin dağlara kamplara yine 😛

Beni de hemde nasıl.Ya bi de yetişkin insanlar ya.

Polise tüküreninden tut, karantinadan kaçmaya çalışan, birilerinin emriyle karantinadan kaçırılanlar çok tuhaf ülke olduk çok. Çocuklarımıza kötü bir dünya bırakıyoruz maalesef :KK43:

Kızın nasıl kim bakıyor ona jimnastik derslerine devam ediyormuydu havalar güzelleşiyor al kocanı da gidin dağlara kamplara yine 😛

Bütün spor aktiviteleri durdu canım. İki haftadır antrenman yok. Evdeler cumadan beri. Ben çalışıyorum maalesef. Onlarda sıkıldılar evde durmaktan sürekli. Cumartesi düşünüyorum öyle bir şey ama bakalım. Havalar çok kötü Türkiye' de 3 gündür. Dün kar yağıyordu sabah. Dışarı da çıkılmıyor anlayacağın :KK39:

Polise tüküreninden tut, karantinadan kaçmaya çalışan, birilerinin emriyle karantinadan kaçırılanlar çok tuhaf ülke olduk çok. Çocuklarımıza kötü bir dünya bırakıyoruz maalesef :KK43:
Cahillik ne kötü birşey
Evinde kal karantinada kal diyorsa yetkililer bir bildikleri var demekki :duduk:

Bunları duydukça hem sinirleniyorum hemde korkuyorum.Bi gelecek korkusu sariyo.Kendimden cok cocugum için korkuyorum.
Şu sıralar gerçekten zor günler geçiriyoruz.Insallah atlatırız bu günleri de.Ama bu 2020 hic iyi gelmedi.

Bende bugün itibariyle evden çalışmaya geçtim, alışverişimi yaptım eve kapattım kendimi, yediklerime dikkat ediyorum ama spor yapamıyorum, regli oldum bu arada da şişim epey

Burdayım canım, sayfaya bakıp duruyordum sıkıntıdan..sizleri gördüm daha iyi hissettim şimdi..
Ben de eve kapanmış durumdayım, eşimde çocuklarda evde, 2 güne 1 ekmek almaya sadece eşim çıkıyor.. Kayseri çook soğuk, 2 gündür kar yağıyor aralıklı..
Haberler ve hastalığın hızla ilerlemesi korkutuyor, bu endişeli bekleyiş, ve güçlü kalma düşüncesi diyetimi mahvetti diyebilirim..eşim ve çocuklarım sürekli evde olduğu için 5 gündür hiç yürüyüş yapamadım, yeme düzeninde bozuldu, onlara sürekli bişeyler hazırladığım için..
Bugün sabah +700 Gr görünce çok üzüldüm, kenarda paketli olan yürüyüş bandımı kurmaya ve hergün yürümeye karar verdim.. kurduk ama çalışmadı bi türlü..eşim servisi aradı, kartı yanmış olabilir, bantı da değişim isteyebilir, 400-750 TL arası tutar tamiri demişler, yani sıfırının yarısı kadar..şimdilik erteledik...toplasan günde bi kere yürüyüşle en fazla 3-4 ay kullandık...çok canım sıkıldı yürüyüş yapamayacağım için.. :KK43:
+700 grama gelirsek, 5 günde 700gr alacak kadar fazla yemedim.. yürüyüşü hareketi bi anda bıraktım, o yüzdendir diye düşünüyorum... İnşallah cumaya kadar daha güzel bi sonuç olur..
Rabbim şu hastalıktan kurtarsın tez zamanda bizi inşallah, kiloları güzel günlerde daha kolay verelim..

Back
X