Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Maalesef bu hafta yediklerime hiç dikkat etmedim, hareket etmedim ve reglde üstüne gelince tartıda çok fazla bir rakam gördüm. Takım ortalamasını çok kötü etkilediğim için hem çok üzgünüm hem de hepinizden özür dilerim. Haftaya telafi etmeye de söz veriyorum :KK200:
Sağlığın yerinde olsunda kilo verilir kaptanım ❤ benimde önümüzdeki hafta spora başlamam lazım sporsuz yerimde sayıyorum malesef

Maalesef bu hafta yediklerime hiç dikkat etmedim, hareket etmedim ve reglde üstüne gelince tartıda çok fazla bir rakam gördüm. Takım ortalamasını çok kötü etkilediğim için hem çok üzgünüm hem de hepinizden özür dilerim. Haftaya telafi etmeye de söz veriyorum :KK200:
Sağlık olsun, senin canın sağolsun canım, stresten bu hastalık haberlerinden ne yapacağımızı şaşırdık..şu hastalık tamamen bitsin inşallah , eminimki daha güzel günler göreceğiz, kilolarınızı sağlıkla daha kolay vereceğiz.. şu hastalık bitene kadar vücut direncimizi yüksek tutmamız lazım..çok abartmadan, sağlıkla beslenip kilomuzu korumamız bile bir başarıdır bence.

Vayy beee.. ben diskalifiye olduğumda 70.7 miymisim.. delimiymisim.. şimdi 70 kilo olsam varyaa hoffff... Kaç yılında acaba.. vallahiii hiç hatirlamiyorum gram... Bugün misafir vardı malum gitti komple diyet.. menüm..

Kahvaltı; 1 has. Yumurta, domates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, ince kuru kabuk kısmından hamur işi (yöresel)
Öğlen 2 servis kaşığı patates salatası, 2 dilim hamur işi😖
Akşam 4 yk kaşık bulgur pilavı, 2 yk beşamel soslu tavuk
Saat 21 de 1 dilim hamur işi 😩 cozuttum yarın inş. Toparlicam🙄

İyi akşamlar kızlar, nasılsınız, hepinizin kandili mübarek olsun, bu gece hürmetine Rabbim salgından kurtarsın ülkemizi inşallah...
Yürüyüş bandım çalışmıyordu, servis 400 liradan fazla tutar tamiri demişti biliyorsunuz..eşim internetten araştırıp bilgi topladı ve evde kendi düzeltti, artık çalışıyor şükür.. meğerse bandı gevşemiş, onu sıkılaştırınca çalıştı...Aslında evin içinde gözümün önünde yürüyüş bandı görmeyi sevmiyorum ama salgın sebebiyle eve yakın zamanda misafir gelmeyeceği için misafir odasına kurduk... İnşallah günlük olarak yürümeye çalışacağım...2-3 yıldır paketli duruyordu bakalım yarın yürümeye başlayacağım..bugun yürürüm diyordum ama hanımların tabiriyle dipli bucaklı :temizlik:temizlik yaptım ve kımıldayacak halim kalmadı..
Neyse bayaa uzun yazmışım, inşallah hepiniz de iyisinizdir, arada yazın sizde bişeyler, kafamız dağılsın.. öpüyorum.. menümü de utanarak yazayım bari bu kadar yazmışken:o_O
11.00. 3 dilim patatesli börek , 8 yeşil zeytin, 1 tatlı kaşığı helva, çay
14.00. 2 elma
17.00. Antep köftesi( sayısını bilmiyorum) salata, marul, çeyrek ev yufkası
18.30. 3 bardak çay..
2.5 litre su, 2 saat yoğun ev temizliği..
Böreği hiç yemesem, köfteyi de az yesem iyi olurdu:KK43:

:KK52:Selam ben dün canım diyetim ife başladım tekrar
Bugün yediklerim
Sabah patatesli yumurta 3zeytin bal ve
Teff tohumuyla yaptığım poğaça 1 tane
Ara türk kahvesi
Ara portakal elma ve bitki çayı (bol malzemeli karışım)
Akşam salata ve bir tabak bakla yemeği
Ve artık dükkanı kapattim

Merhaba.. iyisiniz umarım... Kandiliniz mübarek olsun... Bugün arkadaşımın doğum günü vardı pasta yemedim ama iste....

Ceviz suyu
Kahvalti 1 has. Yumurta, 5 zeytin, 1 dilim peynir, domates, 1 dilim ekmek, 2 yemek kaşığı patates salatası

Ara yarım elma

Öğlen tonbalikli salata, 3 yk yoğurt

Akşam malum doğum günü 1 poğaça, 1 sigara böreği, 1 dilim normal kek, 1 dilim ıslak kek, yarım kase kısır

Şimdi kendime yeşil çay demledim onu icicem ve ders calisicam inşallah :dua: :dua:..

İyi akşamlar 💐❤️

Kızlar slm
As önce ormanda 1 saat tempolu yürüyerek adam akıllı zayıflamaya karar verdim spor yapmayınca ben diyet yapamıyorum yemediğim yemeklere haksızlık oluyor diye düşünüyorum 🙂şimdi de sağlıklı bir kahvaltıyla güne başlıyorum haydi bismillahirrahmanirrahim

1 ayda haftada 3 gün 1 saat spor yaparak 4-5 kg verebilirmiyim acaba
Öyle de kötü zamana denk geldi ki hep evdeyiz çocuklarda evde olduğu için ABur cubur çok oluyor çok zorlanıyorum ama bahar geldi yakında mağazalar açılacak yeni kıyafetler tatiller inşallah sağlık olsunda

Diyete ilk başlandığımda sporla birlikte ilk hafta 3, ikinci hafta 2 kilo vermiştim. Sonra 1,5 kiloya ve hafta da 1 kiloya düştü..gerçi şimdi onu da veremiyorum...
ilk haftalarda ödem, sıvı kaybı vs..den çok güzel kilo verilebiliyor, sonra azalıyor... Ama o ilk haftalar çok mutlu ve motive olmuştum, sana da iyi kilo vermeler dilerim...
Yediklerine çok dikkat edip sporunu yaparsan 3-4 kilo verebileceğinine inanıyırum

Diyete ilk başlandığımda sporla birlikte ilk hafta 3, ikinci hafta 2 kilo vermiştim. Sonra 1,5 kiloya ve hafta da 1 kiloya düştü..gerçi şimdi onu da veremiyorum...
ilk haftalarda ödem, sıvı kaybı vs..den çok güzel kilo verilebiliyor, sonra azalıyor... Ama o ilk haftalar çok mutlu ve motive olmuştum, sana da iyi kilo vermeler dilerim...
Yediklerine çok dikkat edip sporunu yaparsan 3-4 kilo verebileceğinine inanıyırum
Belli bir rutine oturuyor demek Ki ama çok iyi vermişsin tebrik ederim
İşte bende 3,4 kg versem motive olurum
İnşallah verebilirim çünkü diş görünüşüme de çok önem veriyorum 😀teşekkür ederim güzel yorumların için

Selam 11:30 yumurta salatası 3 zeytin ceviz pekmez bal
Ara bitki çayı yanında çekirdek badem findik
Meyve
Akşam kalan bakla ve fırında tavuk
İnşallah 8 de bitecek bugün yemeği geç yiyecez biraz

İyi geceler...

Kahvaltı; 2 yk yoğurt icine 1 yk yulaf, yarım kayısı, 3 badem, yarım muz, çeyrek yeşil elma

Öğlen 1 kase tarhana çorbası, 2 yk bulgur pilavı, 5yk kereviz yemeği, 1 dilim kepekli ekmek

Akşam 1 kase tarhana çorbası, 3 yk kereviz, 1 dilim kepekli ekmek

Evde oturmak her türlü yıprattı gerçekten. Moral, motivasyon.. birde kırgınlık var nezle gibi hafif bugün neredeyse bütün gün yattim. Ama yarın pazartesi.. Biliyorsunuz ben çok seviyorum pazartesileri.. bütün baslangiclarim pazartesi..

Bir haftanın sonunda yarın güzel bir kahvaltı hazırlamayı düşünüyorum.. moral olsun :) Ananem siz ne yerseniz bende onu yerim bende kilo aldım vericem dedi (annem ve kardeşim de bana uymustu) kadın 2 gündür biz ne yersek onu yiyip içiyor gerçekten de kıyamıyorum yarın güzel bi kahvalti iyi gelir hepimize :) sevgiler.. güzel baslangiclarimiz olsun yeni haftada... ❤💐

Günaydın kızlar :KK200: Güzel bir haftaya başlayalım inşallah hep birlikte :KK68:

Birazcık canlanıp kendimize gelmemiz lazım, yoksa gidişatımızı hiç beğenmiyorum :olamaz::olamaz:
Günaydın canım, inşallah dediğin gibi toparlanalım, vücut direncini yüksek tutayım derken, gram gram kilo almaya başladım:KK23:
Bugün den itibaren, yürüyüşüme tekrar başlıyorum, ve diyetime daha dikkat edicem inşallah..
Sen nasılsın, hastane yoğun mu? İşler nasıl gidiyor? Kendini koruyabiliyor musun?Daha öncede sordum ama yoğunluktan görmedin sanırım?

Back
X