Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hamileler içebiliyo mu
[/QUOT
Hamilelikte içilebildiği, hatta düşüğü yada erken doğumu önlediği yazıyor bi çok gilaburunun faydalarını anlatan yazılarda.. Ama ben hamileyken doktoruma sormuştum, kesin bi bilgisi olmamakla beraber yinede çok önermemişti ..Ben de hamileyken çok canım çektiği için bi kaç yudum tadımlık içmiştim nolur nolmaz diye.. bi aksilik yaşamadım.
Hamileliğin dışında günde 2-3 bardağa kadar içilebiliyor..

Hamileler içebiliyo mu
Hamilelikte içilebildiği, hatta düşüğü yada erken doğumu önlediği yazıyor bi çok gilaburunun faydalarını anlatan yazılarda.. Ama ben hamileyken doktoruma sormuştum, kesin bi bilgisi olmamakla beraber yinede çok önermemişti ..Ben de hamileyken çok canım çektiği için bi kaç yudum tadımlık içmiştim nolur nolmaz diye.. bi aksilik yaşamadım.
Hamileliğin dışında günde 2-3 bardağa kadar içilebiliyor..

İyi diyelim iyi olalım be kaptan LAydLiNe LAydLiNe ❤️
Herkes kadar iyiyiz.. Allah sizlerin yardımcısı olsun.. bizler bu kadar düştüysek sizi düşünemiyorum..

Bugün canım deli gibi abur cubur yemek istiyo.. cips çikolata 😓 Regl e yoruyorum gelecek galiba. Soğan kürüne başlayım diyorum yarın itibariyle..

Bugunku menüm

Kahvaltı patatesli yumurta, 1 dilim peynir, 4 zeytin, domates, ekmek yok.

Öğlen; 1 kase çorba, 1 kase ton balıklı salata 1 dilim kepekli ekmek

Akşam; 1 kepçe çorba, patlıcan yemeği 1 servis kaşığı, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim kepekli ekmek

Şimdiye kadar 1 lt su anca içebildim.

12:30 tost zeytin peynir
Ara bitkiı çayı meyve çerez
Akşam 7:30
Nohut yemeği salata yoğurt
Yemek Faslı bitmiştir
Türk kahvesi ve 2 litre su
Spor yapmadım ama yarın sporumu yapmalıyım insallah

İyi geceler canlar ❤️

Kahvaltı 2 yk yoğurt içine 1 yk yulaf,yarım elma

Öğlen 1 kase çorba, 2 yk türlü, patetes haşlama, yarım ev yufkası

Akşam 1 kase çorba, 4 köfte, 1 servis kaşığı şehriye pilavı,salata, yarım tam buğday ekmeği
2 lt su

Günaydın kızlar ben bugün itibariyle tıparlanmaya başlıyorum geri bütün emeklerimi heba edicem yoksa 😔 sporada başlıyorum bugün hergün düzenli menü yazmayada başlıcam, meğer buraya yazmak bile nası motive ediyomuş beni, bu salgın daha ülkemizi terketmicek gibi bizim kurumda önümüzdeki haftalarda evden çalışmaya devam dedi kendi düzenimi oluşturmam lazım bi şekilde bu kadar uzun süre evde kalmaya alışık olmayınca saçmaladım 2 haftadır 😔

İyi akşamlar herkese
Sabah; 2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
1 adet Kendi yaptığım mini baget ekmek
1 adet sosis
Ata 16.00 2 dilim portakal
1 adet kivi
Akşam ; 4 kaşık bulgur pilavı
1 h.tavuk gögsü
1 kase mercimek çorbası