- 12 Temmuz 2006
- 1.537
- 2.641
- 333
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptan valla bende merak ettim nerdesinAyyyyy ben evdeki kuzulara daldım unuttum vallahi kusuruma bakmayın yaaaaa![]()
![]()
![]()
E anlat hadiiii...
Müsait bi zaman da yaz artık, vaz mı geçtin yoksa anlatmaktan![]()
Kaptan valla bende merak ettim nerdesin
Aynı şeyi arkadaşım yaşamışYaaa aslında çok önemli bir şey değildi ama yaşadığım anda çok komik gelmişti bana. Şimdi bence önemini yitirdi ama yine de anlatayım. Hatta anlatacağım çok şey var da aklıma geldikçe anlatırım. Akşam oturuyoruz evde eşimle birlikte. Onun iş yerinde birini Covid 19 şüphesiyle hastaneye karantinaya almışlar. O telefonda o meseleyi konuşurken birden bire öksürmeye başladım. Ama öyle böyle bir öksürük değil. Boğulur tarzda ve nefessiz kalmaya başladım. Boğazımdan aşağıya bir şeylerin indiğini hissediyorum. Astım hastalarının nefes alırken çıkarttığı ses çıkıyor nefes alırken. Nasıl korktum anlatamam. Eşim acile gidelim diyor. Yok diyorum olmaz çünkü bu birden bire çıkmaz. Hasta değilim, ateşim yok. Başka bulgu, semptom yok. Hemen kendimi başka bir odaya kapattım. Maske taktım. Bir yandan da düşünüyorum acaba psikolojik mi diye ama öyle acı veriyor ki öksürmek imkansız diyorum psikolojik olması. Sonra rahatlattım biraz kendimi. 1 saat sonra yavaş yavaş azaldı öksürük. Sonra düşünürken fark ettim ki eşim telefonda konuşurken kahve içiyordum. Sanırım farkında olmadan genzime kahve kaçtı. Nasıl panikledim anlatamam.
Sizi bu kadar merakta bıraktığım için üzgünüm![]()
Yemeğini yanında goturebilirsin canım if yapıyorum ama kahvaltıyı yapmıyorumHerkese günaydın ve iyi haftalar..Virüs belası yüzünden işler,psikoloji alt üst oldu valla. Yedikçe yedim. Sanırım 58,5 kg ya çıktım. Şimdi artık iş yerinde yemekhane de kapandı;öğle yemekleri ofiste kumanya şeklinde oluyor.İşin kötü yanı hep ekmek arası şeyler veriyorlar;bunun yanında tatlı falan. O nedenle gittikçe kilo aldım 2 haftada. Değişik bir açlık duygusu ve artı olarak şeker isteği var. Yıllık çabam boşa gitti diye düşünüyorum. Her türlü öneriye açığım çünkü nasıl birşey yapsam diye düşünüyorum ama bulamıyorum. Evden mi yemek getirsem, intermittin fisting mi denesem,kahvaltı sonrası öğle yemeğini es mi geçsem... Çalışmak zorunda olduğumuz için işe gelmeye devam ediyoruz; bünyemin bağışıklığı düşsün de istemiyorum. Önerileriniz nedir?
ben :/Çalışan kaç kişi var şu an bi el kaldırsın bakim?
İlahi, güldürdün beniYaaa aslında çok önemli bir şey değildi ama yaşadığım anda çok komik gelmişti bana. Şimdi bence önemini yitirdi ama yine de anlatayım. Hatta anlatacağım çok şey var da aklıma geldikçe anlatırım. Akşam oturuyoruz evde eşimle birlikte. Onun iş yerinde birini Covid 19 şüphesiyle hastaneye karantinaya almışlar. O telefonda o meseleyi konuşurken birden bire öksürmeye başladım. Ama öyle böyle bir öksürük değil. Boğulur tarzda ve nefessiz kalmaya başladım. Boğazımdan aşağıya bir şeylerin indiğini hissediyorum. Astım hastalarının nefes alırken çıkarttığı ses çıkıyor nefes alırken. Nasıl korktum anlatamam. Eşim acile gidelim diyor. Yok diyorum olmaz çünkü bu birden bire çıkmaz. Hasta değilim, ateşim yok. Başka bulgu, semptom yok. Hemen kendimi başka bir odaya kapattım. Maske taktım. Bir yandan da düşünüyorum acaba psikolojik mi diye ama öyle acı veriyor ki öksürmek imkansız diyorum psikolojik olması. Sonra rahatlattım biraz kendimi. 1 saat sonra yavaş yavaş azaldı öksürük. Sonra düşünürken fark ettim ki eşim telefonda konuşurken kahve içiyordum. Sanırım farkında olmadan genzime kahve kaçtı. Nasıl panikledim anlatamam.
Sizi bu kadar merakta bıraktığım için üzgünüm![]()
İlahi, güldürdün beniçok geçmiş olsun
Benim aklıma bambaşka şeyler gelmişti, covid le ilgili olumsuz bi vaka yada olay yada aldığın farklı bi duyum vs..anlatacaksın sanmıştım..
Bu arada 2 haftadır kilomun + ve sabit olması beni kamçıladı, bu şekilde diyetime ve yürüyüşüme devam edersem cumaya eski günlerdeki gibi güzel bi sonuçla karşınıza çıkacacağım inşallah..
2 yıldır kurulu olmadan yatan yürüyüş bandımı kurdum ve günlük yürümeye çalışıyorum..aslında yürüyüş bandında yürümeyi pek sevmem, kendimi bi çarkta dönen hemstır gibi hissediyorumama -lerimi gördükçe hemstırlığımı unutmaya çalışıyorum..o kadar yoruluncada yediklerime daha dikkat ediyorum tabi..
Kaynanam dün bi tepsi ev yapımı baklava yapıp göndermiş, şerbetini dökmemiş, cumaya kadar evdekileri zaptedebilirsem cuma döküp bi dilimcik ödül vericem kendime..olur dimi kaptanım
Ne kadar uzun yazmışım destan gibi.. kendine çok dikkat et, öpüyorum seni ve tüm takımı.![]()
Ne yapmam gerekiyor ?Efsun64 Canım bu hafta sonuncu olduğun için yapman gerekenler var. Biliyorsun di mi?
Ne yapmam gerekiyor ?
Herkes iyidir umarım kızlar.
Ben kendimi pek iyi hissetmiyorum.Evde olmak cok zormus arti nisan ayinda maas da alamicam.Duruma gore suresiz izinliyiz suan icin.Tek artisi oglumla diledigimce zaman geçiriyorum haa bi de evimi özlemisim.
Ama korku ve panik içindeyim.Surekli bi bas ağrısı yani migren atakları var bi de.Dr.a da gidemiyorum.Agri kesicilerle idare ediyorum.
Cildim bile bozuldu.
Geçen hafta eLtim dogum yaptıı.Nisanda da kizkardesim derken.Insan sevinemiyo ziyaret bile edemiyoruz.
Uff bu şeyda yi hiç sevmedim.Sikayet kutusu gibi.Ama toparlanmam gerek biliyorum.Baya dağıldım.
Haklisin canım.Hadi ben evdeyim eşim çalışıyHepimiz dağıldık canım sakın dert etme kendi kendine. Ben kendimi çok güçlü bilirdim. Yaklaşık 23 yıldır sağlık camiasının içindeyim. Öyle salgınlar öyle hastalıklar geldi geçti ki ama ilk defa bu salgında kendime gelemedim. Çünkü çok ciddiye alınması gereken bir salgın. Bulaşıcılığı çok yüksek. Ve karşımızdaki düşmandan korunmamızın tek yolu kendimizi izole etmek. Ama dağıldık diye bırakmamamız gerekiyor kendimizi. Ben ilk zamanlara göre çok daha iyiyim. İnşallah hepimiz çok daha iyi oluruz. Birazcık sabretmemiz lazım. Bu günler de gelip geçecek![]()
Haklisin canım.Hadi ben evdeyim eşim çalışıyda tedirgin.Baya kacti huzurum.Ama toparlicam insallah.Bu da gecer Allah in izniyle.Ama gercekten cok dikkatli olmamiz gerek.Allah öncelikle sizlerin yardımcısı olsun.Cok dikkat et kendine.