Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bize izin yasak şu an canım maalesef. Hatta 3 ay boyunca kamu ya da özel fark etmiyor istifamız bile yasak. Paniklemeyen kalmadı sanırım çünkü insanlar işin ciddiyetini hala anlamış değiller. Zaten korkumuz hiçbir zaman kendimiz adına olmadı. Bulaştığı zaman hastalığı evlere taşımak düşüncesi panikletti herkesi. İnan bana bekar olsam ve kendi başıma yaşasam bu kadar paniklemiştim. Çocuklar 15-16 gündür evden çıkmadı. En son okullar tatil olmadan bir gün önce çıkmışlardı okula gitmek için. Eve gittiğimde kapıdan girince çocuklarıma bile sarılamamak çok kötü bir duygu. Hasta müracaatları durdurulunca rahatladım biraz çünkü mesai bitene kadar odamdayım ve kimseyle görüşmemeye çalışıyorum. Servislerde ve Acilde çalışan insanların allah yardımcıları olsun inşallah çünkü şu an hastalarla birebir onlar muhatap oluyor ve gelen hastaların potansiyelleri çok yüksek. Evlerine gidemeyen çalışanlar var. Herkes alt üst olmuş durumda. İnşallah ülkece kurtuluruz bu durumdan biran önce. :dua::dua::dua:
Çok zor durumlar Allah kolaylık versin benim çocuklar da çok bunaldı evde duramıyorlar hiç seninkileri düşünemiyorum hiç

Merhaba senle kilolarımız çok yakın
İstersen tatlı bir rekabete girebiliriz
Geçen sene zayıfladığımda çok sevdiğim M merve4416 arkadaşımla yapardık epey de faydasını görmüştük. Burdan ona da çok selam 😎
Cuma’ya kadar kim kaç gram verecek kapışması ne dersin ama hazır ol her türlü çirkefliği yapabilirim :KK66:
Selam herkese. Gonul83 Gonul83 seni burada görmekte güzel 🙂 Profilindeki kilolar gerçek mi ?

Bugün menüler bir harika maşallah. Sporlarda öyle :KK9::KK9::nazar:
Yapa
Yapmaya çalışıyorum spor benim için önemli beden egitimciyim okulda isrter istemez hareketliyiz biraz evde de oturunca fena oluyorum spor o yüzden inşallah bu süreci güzel atlatiriz hepimiz evden bir çıkıyoruz afeti devran💃🤪

Yapa
Yapmaya çalışıyorum spor benim için önemli beden egitimciyim okulda isrter istemez hareketliyiz biraz evde de oturunca fena oluyorum spor o yüzden inşallah bu süreci güzel atlatiriz hepimiz evden bir çıkıyoruz afeti devran💃🤪

Ayyy inşallah yaaaaaaa ne güzel olur. Zaten daha bir ay var okulların açılmasına :KK43:

İyi akşamlar kızlar
Sabah 10.30;
2 yumurtadan omlet
Domates
Salatalık
2 zeytin
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
Ara öğün 14.30; 1 fincan şekersiz filtre kahve
1 avuç sarı/beyaz karışık leblebi
Yarım kivi
Akşam 17.00; 3 kepçe kuru fasulye
1 kase brüksel lahanası
Epeyce yaprak sarma (dayanamadım çok yedim bulgurluydu allahtan )
1.5 litre su
50 dakka spor

İyi akşamlar herkese,

12.30. 1 tabak patates salatası, çeyrek kete, 8 yeşil zeytin, çay

19.00. 1,5 tabak lahana çorbası, çeyrek elma

20.30. 3 bardak çay

2.5 litre su, 1 saat yürüyüş..

12:30 4 pişi bal zeytin çay
Ara türk kahvesi 3 bisküvi
19:30 Akşam 1 kase yoğurt muz(sabahı tolero etmek icin:oops:)
Su 2 litre
şimdi çay icecem

İyi geceler❤️
Dünku menü
Sabah 2 yk yoğurt içine 1 yk yulaf, elma

Öğlen ev makarnası yoğurtlu 1 tabak

Akşam 2 kuru kayısı, erik pestil, yarım avuç içi kuru yaban mersini, 2 ceviz

Bugün sabah ac karnına 1 bardak soğan suyu
Kahvalti 2 yk yoğurt içine 1 yk yulaf, 1 yk keten tohumu, 4 yaprak nane, 1 ceviz içi

Öğlen 2 yk patlıcan salatasi, yeşil salata, 2 parça patatesli hamur işi

Akşam yemeyecektim güya sulu mantı vardı dayanamadım yarım tabak yoğurtlu mantı

21.30 1 ince dilim elmalı turta 😫

Hapı bırakmakla kötümü ettim acaba 2 gündür batın bölgemde ağrılarım var hap kullanırken olmuyodu.. Allahım benim derdim de işte bu.. regl oldum olmadım.. 🤷 ama malesef hala yok sancılarım var.. soğan suyuna 15 gün devam edicem bakalim.. hayırlısı.. birde benim bu kiste bağlı olarak kan ca125 değerlerim çok yüksek çıkıyordu max.35 olması gerekirken 200 lerin uzerinde (ilaçlı mr da önemli birşey çıkmadı şükür sadece bu çikolata kistinden dolayi). Bagisiklik sistemimi etkilermi bu durum acaba.. LAydLiNe LAydLiNe kan değerlerinin yüksek olması bagisiklik sistemini etkilermi? Evhammi yapıyorum acaba.. sürekli ateşimi falan olcuyorum 37.6 Max cikti dün. Virüs oldurmezse de evham öldürebilir🙄
Evde en soguk kanlı duran benimde içten içe kuruyorum sanırım.. 😵

Iyi geceler kızlar.
Benim uyku duzenim de yemek düzenin de şaştı iyicene. Geçen sabaha karşı 6 da yattım. Şimdi de 3 u geçiyor ama uykum gelmedi. Sabah da öğleye doğru 12 1 gibi uyanıyorum. Nasil düzene koyacağım hakkında da en ufak bir fikrim yok..

Gecmisi okumadan menü bildirip uyumaya gideceğim..

Hsonu.
Ctesi saat 12. Sucuklu yumurta bol peynir 7 zeytin
Akşam 6.30 mercimek köftesi

Pazar saat 12. 2 haşlanmış yumurta ceviz peynir
Akşam 6.30 1 tabak et sote

Ptesi 12. Az peynir 3 zeytin 3 badem 7 fındık bolca antep fıstığı
Akşam 6.30 yarim kase kaşarlı domates çorbası 1 kepçe çökelekli yumurta

Salı 13. Sucuklu yumurta ile günü kapattım..

Merhaba senle kilolarımız çok yakın
İstersen tatlı bir rekabete girebiliriz
Geçen sene zayıfladığımda çok sevdiğim M merve4416 arkadaşımla yapardık epey de faydasını görmüştük. Burdan ona da çok selam 😎
Cuma’ya kadar kim kaç gram verecek kapışması ne dersin ama hazır ol her türlü çirkefliği yapabilirim :KK66:
Şimdi okudum.. cirkefliklerini paylaşırsan seve seve rekabet edebiliriz. Çok da sevinirim

Günaydın kızlar :KK200:

Hadi uyanın artık öğle oldu neredeyse :KK48::KK48:

chentiq chentiq kalk hadi uyuma bu kadar :KK53:

Bugün ve yarın evdeyim inşallah. Kısmi zamanlı çalışmaya başladık. Cuma yeniden işe gideceğim. Bu arada yeni bir diziye başladım. Dizi izlemeyi sevenlere Dark' ı tavsiye ederim. chentiq chentiq bayağı iddialı bir dizi. Bulabilirsen internetten izle. Ben bayıldım.

Bugün ve yarın evdeyim inşallah. Kısmi zamanlı çalışmaya başladık. Cuma yeniden işe gideceğim. Bu arada yeni bir diziye başladım. Dizi izlemeyi sevenlere Dark' ı tavsiye ederim. chentiq chentiq bayağı iddialı bir dizi. Bulabilirsen internetten izle. Ben bayıldım.

Uyandım... sabah 8.15 te uyumuş bir insan olarak saat 11.30 da müdürümün aramasıyla uyandım. O da diyecek ki karıya bak öğlene kadar uyuyor... :olamaz:

Günaydın, gece 2 de yatıp, sabah 7 de kalktım yine kız yüzünden:uykucu:

İyi geceler❤
Dünku menü
Sabah 2 yk yoğurt içine 1 yk yulaf, elma

Öğlen ev makarnası yoğurtlu 1 tabak

Akşam 2 kuru kayısı, erik pestil, yarım avuç içi kuru yaban mersini, 2 ceviz

Bugün sabah ac karnına 1 bardak soğan suyu
Kahvalti 2 yk yoğurt içine 1 yk yulaf, 1 yk keten tohumu, 4 yaprak nane, 1 ceviz içi

Öğlen 2 yk patlıcan salatasi, yeşil salata, 2 parça patatesli hamur işi

Akşam yemeyecektim güya sulu mantı vardı dayanamadım yarım tabak yoğurtlu mantı

21.30 1 ince dilim elmalı turta 😫

Hapı bırakmakla kötümü ettim acaba 2 gündür batın bölgemde ağrılarım var hap kullanırken olmuyodu.. Allahım benim derdim de işte bu.. regl oldum olmadım.. 🤷 ama malesef hala yok sancılarım var.. soğan suyuna 15 gün devam edicem bakalim.. hayırlısı.. birde benim bu kiste bağlı olarak kan ca125 değerlerim çok yüksek çıkıyordu max.35 olması gerekirken 200 lerin uzerinde (ilaçlı mr da önemli birşey çıkmadı şükür sadece bu çikolata kistinden dolayi). Bagisiklik sistemimi etkilermi bu durum acaba.. LAydLiNe LAydLiNe kan değerlerinin yüksek olması bagisiklik sistemini etkilermi? Evhammi yapıyorum acaba.. sürekli ateşimi falan olcuyorum 37.6 Max cikti dün. Virüs oldurmezse de evham öldürebilir🙄
Evde en soguk kanlı duran benimde içten içe kuruyorum sanırım.. 😵
Benim de kistim vardı canım ağrın çok mu oluyor
Ben 8 ay çektim doktorum ameliyatla almadı çocuğum yok diye kist yumurtaliga çok yakındı
Sonra noralterapi yaptırdım diyetle beraber canım istersen tavsiye de bulunabilirim

İyi akşamlar herkese
Sabah 11: 1 h.yumurta
Domates, salatalık
Tam buğday lavaşından fit pizza yaptım 2 dilim yedim
Ara öğün 14.30; 1 avuç leblebi
1 dilim ananas
Akşam 17.30: fırında sardalya 1 tabak dolusu yedim
Kırmızı lahana salatası
18.30: canım çok tatlı çekti 1 dilim helva yedim
Su 2 litre
Spor yok

Benim de kistim vardı canım ağrın çok mu oluyor
Ben 8 ay çektim doktorum ameliyatla almadı çocuğum yok diye kist yumurtaliga çok yakındı
Sonra noralterapi yaptırdım diyetle beraber canım istersen tavsiye de bulunabilirim

Çikolata kisti miydi? Ve kan degerlerini etkilemismiydi seninde? Evet batın bölgemde ağrılarım oluyor.. bazen baya siddetli oluyor. tam olarak nedir noralterapi ve uyguladigin diyet? Çok sevinirim tabi bilgi verirsen😊
2 gündür soğan kürü yapıyorum.. zayıflamanın çok faydası olduğunu duymuştum.. ama gerçekten verilmiyo kaç haftadir tirmaliyorum bildiğin ama yok.. ilaçtan kullandıktan sonra adet olmadim zaten. Benimde çocuk yok, evlilik yok, aday var bende toti yok... :KK51:

Back
X