- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Kaptan ben sabitimkilo veren arkadaşları tebrik ediyorum harika sonuçlar var darısı başıma
LAydLiNe
Haftaya bizim de iyi bir rakamla gelmemiz lazım o zaman Gönül'cüm tamam mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptan ben sabitimkilo veren arkadaşları tebrik ediyorum harika sonuçlar var darısı başıma
LAydLiNe
Onun konuşması yönünde teşvik edebilirsin. Sen kendi açından değerlendirebilirsin davranışlar açısından tabi sonra durumları onun nasıl gördüğüne bakarsın. Bizler bazen tez canlı davranıp karşı tarafa zaman ya da konuşacak alan bırakmayabiliyoruz çocuklar da dinleyip tamam deyip geçebiliyor. Kendimize de biraz dur diyebilmemiz gerekiyor:)Bunu deniyorum ama başarılı olamadım şimdiye kadar. Maalesef sadece dinliyor. Ama tekrar deneyeceğim canım çok teşekkürler![]()
![]()
Harikasın ya maşallah sanaVeeee
Efsane geri döndü...!
Geçen cuma:. 78.0
Bugun:. 76.5
Fark:. - 1500 gr
![]()
Kaptanım ben de sabitim.Bu günden sonra menü paylaşımı yapacağım.Menü paylaşınca kendimi frenlediğimi anladım.
Canım, benim oğlan da 8. Sınıfta..seni çokiyi anlıyorum..bizdede zaman zaman benzer durumlar yaşanıyor... Çocuklar ister istemez çok etkilendi bu hastalık ve evde kalma sürecinden...çok üstüne gitmek, ters tepiyor... Onu anladığımızı hissettirerek yönlendirmeniz lazım..hepimiz zor bi süreçten geçiyoruz, ki senin için çok daha zor..elinden geleni yap, biraz da kendi haline bırak derim..hem o , hem sen biraz rahatlayın..Aslında sorun onunla benim aramda galiba. Üzerinde bir rehavet var ki bu gayet normal aslında. Yaklaşık 20 gündür yani okullar kapandıktan sonra sürekli evde. Ben işe geliyorum o kardeşiyle evde kalıyor. Öğretmenleri sürekli iletişim halinde bizimle. Hem internet hem telefon yoluyla, hem okul hem de dershane öğretmenleri kendini bırakmaması için uğraşıyor. Sağolsunlar çok değerli öğretmenlerimiz var. Telekonferans yapıyorlar. Dershanede rehber öğretmeni var o ilgileniyor ama bir türlü istediğim şekilde çalışmıyor. Hiç hırsı yok. Yapılan programlara hiç uymuyor. Şöyle söyleyeyim daha net anlaşılır belki. Öğrenci koçunun belirlediği günlük soru çözme sayısı 400. Hatta tek tek hangi konularda çözeceğini bile yazmış programa. Akşam işten sonra eve bir gidiyorum çözdüğü soru sayısı 50. Sabrediyorum, sabrediyorum bir süre sonra beni çileden çıkarıyor ve sesimi yükseltiyorum. Sesimi yükselmeyi hiç sevmiyorum, istemiyorum ama bazen kendimi kaybediyorum. Hem iş yerinin stresi hem de çocukların evdeki stresi beni kendimden aldı. Etraftaki insanların virüsü hiçe sayıp vurdumduymaz hareketleri ayrıca sinirlendiriyor yani kısaca bu aralar kendimi çok kontrol edemiyorum. Küçük kızım da büyükle ilgilenince kıskanıyor. Yani arada kaldım nasıl davranacağımı bilmiyorum![]()
Canım, benim oğlan da 8. Sınıfta..seni çokiyi anlıyorum..bizdede zaman zaman benzer durumlar yaşanıyor... Çocuklar ister istemez çok etkilendi bu hastalık ve evde kalma sürecinden...çok üstüne gitmek, ters tepiyor... Onu anladığımızı hissettirerek yönlendirmeniz lazım..hepimiz zor bi süreçten geçiyoruz, ki senin için çok daha zor..elinden geleni yap, biraz da kendi haline bırak derim..hem o , hem sen biraz rahatlayın..
gitti mi kv ler. Çok sık girmemiz gerekiyor kısmını anlayamadım. Biraz acar mısın kafanda ne varŞimdi evde kayınvalidem var o olunca biraz düzenim bozuluyor yarından sonra gidecek bende o zaman rekabet ederim senle ama çok sık girmemiz lazım gün içinde sen pek sık giremiyorsun sanırım
sabah güzel olmuş da akşam hem patates hem ekmek hem ıslak kek. Bir de kek demissin hem de perşembe günü. Bu bir yarışma ve senin tartı günü beklentin sadece kendini değil takımca hepimizi etkiliyor. Kaçamak yapacaksan bence cuma ve ctesi günleri yap ki hafta içinde toparlayabilesin..İyi akşamlar canlar❤
Kahvaltı dan önce ceviz suyu, sogan suyu, elma rendesi( içinde 1 tk chia tohumu, 1 tk keten tohumu, 1 tk bal) içince kahvaltıya yer kalmadı çayın yanında çeyreğin çeyreği ev yuflasina 1 dilim peynir soğan dürdüm
Öğlen 1 tabak kabak yemeği yoğurt, 1 dilim kepekli ekmek
Akşam 1 tabak fırında patatesli köfte, yeşil salata, 1dilim kepekli ekmek
Gün içinde ıslak kek yedim aralıklarla toplam 3 küçük dilim
Yarın tartı günü beklentim yok ne yalan soylim![]()
gitti mi kv ler. Çok sık girmemiz gerekiyor kısmını anlayamadım. Biraz acar mısın kafanda ne var
sabah güzel olmuş da akşam hem patates hem ekmek hem ıslak kek. Bir de kek demissin hem de perşembe günü. Bu bir yarışma ve senin tartı günü beklentin sadece kendini değil takımca hepimizi etkiliyor. Kaçamak yapacaksan bence cuma ve ctesi günleri yap ki hafta içinde toparlayabilesin..
LAydLiNe Cnm seni rehberde kayitli olan isminle etiketlemeye çalıştım baktım gelmiyorsun sonradan ayiktim
67.7 çıktım. Kaç farklı kombinasyon denedim hepsinde de aynı çıktımhalbuki dün sabah tartıldım gün içinde napsam diye 66.8 çıkmıştım.. sevinçli haber verecektim güya. Heralde bu geven haftadan fazla bir kilo. Adet de yakin degil..
Dünkü menüm.
13. 1 tabak Et sote bulgur pilavı yanında limonlu tere
19. 1 tabak nohut yemeği ve bulgur pilavı
44 dk yagmur altında yürüyüş
Dayanamadım gecmisi kontrol ettim
Sanırım vermişim
Bu arada büyük kızınla ilgili paylaşımına denk geldim. Tam ayrıntılı bilmiyorum ama barış özcan iki bardak boncuk stratejisi var bir izlesene ise yarar mi.. Ben kıza denedim. Gerçi yaş farkları var ama barış bey de onu yetişkinler için öneriyordu aslında... Bu arada biz bu konuyu hiç işlememiştik. En son ne zaman konuştuk acaba![]()
Valla kaptan 1 ileri 2 geri gidip geliyoruz.kilo verilmiyor bu psikolojiyle.insan hep biseyler yemek istiyor.evden dışarı çıkmıyorum 3 haftadır küçük çocuklarım var eşim alıp geliyor sadece.dolayisiyla harekette olmuyor malesef..yarışma için dikkat etmeye çalışıyorum ama çok ga yol katedilmiyor
sabah güzel olmuş da akşam hem patates hem ekmek hem ıslak kek. Bir de kek demissin hem de perşembe günü. Bu bir yarışma ve senin tartı günü beklentin sadece kendini değil takımca hepimizi etkiliyor. Kaçamak yapacaksan bence cuma ve ctesi günleri yap ki hafta içinde toparlayabilesin..
Kilo bildirimi
Geçen hafta 76,5 kg
Bu hafta 75,7 kg
Fark -800 gr
![]()
![]()
![]()
Günaydın kızlar
Geçen hafta 72.7
Bugün 71.8
Fark -900 gr. Şükür bu haftalık 72 nin altına inebildim. Hafta içinde muhtemelen regl olacağım tartıyı nasıl etkiler bilemiyorum
Günaydın kızlar.
Geçen hafta:57.8 kg
Bugun:57.4 kg
-400gr.
Baya saldım kendimi.Ama bi kaç gündür leslie yapıyorum hergun.Sanki biraz toparliyorum.
Veeee
Efsane geri döndü...!
Geçen cuma:. 78.0
Bugun:. 76.5
Fark:. - 1500 gr
![]()
Günaydın kızlar
Geçen hafta 57.2
Bugün 56.4
Fark -800
Sporun ve boğazımı tutmanın faydalarını gördüm şükür![]()
Söz kaptanHaftaya bizim de iyi bir rakamla gelmemiz lazım o zaman Gönül'cüm tamam mı?
Maşallah, tebriklerSelamlar ❤
Bende bugün çok şükür haftalardır oynamayan tartım bugün oynadı.. Ve soğan kurumun 4. Gününde regl oldum
Geçen hafta sabittim 80.2
Bu hafta 79.8
Bugün spora başladım haftaya geliyorum gümbür gümbür![]()
diskalifiye şartlarında genele yazabilirsin geri dönmek istersen. Mazeretini söylersin ve bir daha dikkat edeceğini falan. Eğer kaptan oylamasında yüzde elliden fazla oy alırsan tekrar dönebilirsin.. geri dönmek ister misin bilmiyorum. Aslında sert yazmamıştım ama emini kullanmadigimdan öyle gelmiş sanırım.Ooo cok sert.. haklısın çok oldu ıslak kek yememem lazimdi.. maalesef beklentim sadece beni etkiliyor.. önceki yarışmadan diskalifiye olduğum için asil listede yokum.. keşke olsam.. bizde burda kendi kendimize takılıyoruz işte napalim![]()