Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Maşallah kaptanıma.Bende öyle.Aslinda biraz toparliyorum sanki.Gecen hafta psikolojim berbat durumdaydi.Gunesi gördükçe kendime geldim.Oğlumla öyle hareketli oyunlar oynuyoruzki bi de müzik açıp dans ediyoruz hergun.
Bizde çok oynuyoruz evde hemde koşuyoruz evin bütün odalarında zıplıyoruz garip garip hareketler yapıyoruz :KK45:

Bizde çok oynuyoruz evde hemde koşuyoruz evin bütün odalarında zıplıyoruz garip garip hareketler yapıyoruz :KK45:
Kaç gündür evde.Acayip sıkıldı.Kıyamıyorum da hep gezdiriyodum.Hic bukadar evde kalmamıştı.Mecburen böyle evde değişik oyunlar hopla zıpla derken geciyo gunler

Tmm bizi motive edici ne varsa onu yapalım
Bende gayet güzel başladım gram gram günbegün kilo veriyorum sanırım bu haftanın bombası bende olacak var mi bana yan bakan:rapci::rolleyes:
Baaak seen, hafta sonu + 300 gram almış olmasaydım görüşürdük seninle.:KK72:.. Keşke cuma günü yapsaydın bu meydan okumanı..:KK12:

Kaç gündür evde.Acayip sıkıldı.Kıyamıyorum da hep gezdiriyodum.Hic bukadar evde kalmamıştı.Mecburen böyle evde değişik oyunlar hopla zıpla derken geciyo gunler
çok zor biliyorum benimkiler 3,5 ve 5 yaşında 2 oğlan seninki kaç yaşımda
Baaak seen, hafta sonu + 300 gram almış olmasaydım görüşürdük seninle.:KK72:.. Keşke cuma günü yapsaydın bu meydan okumanı..:KK12:

çok zor biliyorum benimkiler 3,5 ve 5 yaşında 2 oğlan seninki kaç yaşımda
Benimkileri mi soruyorsun?
14-10 yaşlarında 2 oğlum, 14 aylık bi kızım var...okul olmayınca ev savaş alanı gibi..hırra gürre vurdulu kırdılı oyunlar...ve onlara hiç bitmeyen yemek yetiştirme serüvenim..:KK35:

Sabah 12: 30 3 gün kurusu pizza bir dilim
Ara meyve
Akşam 19:30 2 kepçe yoğurt çorbası salata
Pizzayı tolore ettim zannımca bugün yan gelyat Osman oldum hiç içimden gelmedi bişey yapmak yarın temizlik yapacam bazen geliyorlar bana işte
Annem hastalanmis o canımı sıktı biraz

Ara meyve
Pizzayı tolore ettim zannımca bugün yan gelyat Osman oldum hiç içimden gelmedi bişey yapmak yarın temizlik yapacam bazen geliyorlar bana işte
Geçmiş olsun canım, neyi var?

Geçmiş olsun canım, neyi var?
Biraz gogusumun altı ağrıyor dedi ambulans çağırmış 65 yaşında bu riskli zamanda hastaneye gitmiş inşallah birşeyi yoktur ve inşallah sıkıntı olmaz.Gerci Allah'ın dediği olur ne desek boş Allah hakkımızda hayirlisini versin inşallah

Biraz gogusumun altı ağrıyor dedi ambulans çağırmış 65 yaşında bu riskli zamanda hastaneye gitmiş inşallah birşeyi yoktur ve inşallah sıkıntı olmaz.Gerci Allah'ın dediği olur ne desek boş Allah hakkımızda hayirlisini versin inşallah
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

İnşallah sağlıkla döner tekrar... Gitmesi iyi olmuştur belki, sağlıkçılar gerekli tedbiri alırlar merak etme.. Allah şifa versin inşallah..

İyi geceler.. 🌺

Kahvaltı 2 yk yoğurt içine 1 yk keten tohumu, yarım elma, 2 ceviz
Öğlen 1 tabak erişte peynirli, yarım kase çorba, 2 kadın budu köfte
Akşam 1 dilim kepekli ekmek, 2 çatal kuru biber kızartması.
Sabah olağan sporumu yaptım full vücut yoga, 50 mekik 20 şer geriye tekme (spor yaparken sıkılan benden başka yoktur heralde😏)

Ara meyve
Geçmiş olsun.. 💐

İnşallah sağlıkla döner tekrar... Gitmesi iyi olmuştur belki, sağlıkçılar gerekli tedbiri alırlar merak etme.. Allah şifa versin inşallah..
O konuda tüm tedbirleri almışlar sagolsunlar ayrı bir yerdeymis farklı nedenlerden acile.gidenlerin bakıldığı yer de hani uzakta olmak ona yardım edememek üzdü haliyle korkuyor insan

Back
X