Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese hayırlı kandiller bu Berat kandili herşeyden herkeste yeni temiz bir başlangıç olur anadan doğmuş gibi pırıl pırıl bir geleceğimiz olsun inşallah
İnşallah teşekkür ederim sizlere de hayırlı kandiller.

Bennher kangil günü regl oluyorm nasl bi tesadüf bilmiyorum yaa 1 hafta vardı ama bu sabah regl oldm yine :(

Selam kizlar hayırlı kandiller çok dua edelim Allah tüm müslümanları korusun inşallah
Sabah 13:00
Aç karnına elma ve.sicak su (çok şükür bu ikili iyi geldi)
yumurta salatası ceviz bal zeytin
Ara kahve mozaik
Akşam 19:30
2 kepçe çorba ve bamya yemeği

İyi geceler
Sabah 10.30; 2 yumurtadan sucuklu omlet
1 dilim peynir
Domates,salatalık
Ara 14.00; 2 adet yulaf kurabiye
Kahve
Akşam 17.00; 1 kase yeşil mercimek
2 adet.fırında tavuk
Su 1.5 litre
45 dakka spor

İnşallah teşekkür ederim sizlere de hayırlı kandiller.

Bennher kangil günü regl oluyorm nasl bi tesadüf bilmiyorum yaa 1 hafta vardı ama bu sabah regl oldm yine :KK43:
Oda Allah’tan yine de yapacak şeyler var biliyorsun Allah niyetimizi bildikten sonra
Tüm dualarınızı kabul etsin inşallah

Selam hanımlar nasılsınız:) girip mesajları okuyup kaçıyom uzun zamandır yazamadim. Krizi fırsata çevirdim eşimle hazır evdeyiz oğlana tuvalet eğitimine başlayalım dedik ve kaçamaklar olsa da çok şükür kurtulduk bezden :)
Ekmek yapma çılgınlığına katılmadım kaptanım ama ilk içli köfte yapma anımı hatıtlatttın bana :) sabahtan akşama kadar uğraştım yaptım sonra haşlama şeklinde yapmak istedim. Suya attım içli köfteleri aradan 3 dakika geçti baktım suda yoklar mutfakta heeryeri aradım nereye koydum ben bunları diye :-) meğerse erimiş hepsi dağılmış suyun dibindeymiş :KK70: :KK70: o gün tövbe ettim yapmadım sağolsun teyzem yapıyo gelip dondurucumu doldurup gidiyo
LAydLiNe LAydLiNe :)
berceste_ berceste_ canım annen iyileşmiş çok geçmiş olsun

Selam hanımlar nasılsınız:) girip mesajları okuyup kaçıyom uzun zamandır yazamadim. Krizi fırsata çevirdim eşimle hazır evdeyiz oğlana tuvalet eğitimine başlayalım dedik ve kaçamaklar olsa da çok şükür kurtulduk bezden :)
Ekmek yapma çılgınlığına katılmadım kaptanım ama ilk içli köfte yapma anımı hatıtlatttın bana :) sabahtan akşama kadar uğraştım yaptım sonra haşlama şeklinde yapmak istedim. Suya attım içli köfteleri aradan 3 dakika geçti baktım suda yoklar mutfakta heeryeri aradım nereye koydum ben bunları diye :-) meğerse erimiş hepsi dağılmış suyun dibindeymiş :KK70: :KK70: o gün tövbe ettim yapmadım sağolsun teyzem yapıyo gelip dondurucumu doldurup gidiyo
LAydLiNe LAydLiNe :)
berceste_ berceste_ canım annen iyileşmiş çok geçmiş olsun

Hadi yaaaaaa bayağı ilginç olmuş :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Valla benim ertafımda yapacak kimse yok. Mecburen iş başa düştü :KK53::KK53: Size atayım fotoğraflarını. İnstagramı olanlar görmüştür. Dün bayağı meşgul ettim orayı :KK70::KK70:

Tuvalet eğitimi için sevindim. Büyük bir dertten kurtulmuşsunuz. Malum bezler çok pahalı :KK39:

Ben daha ekmek yapmadım.. 1 haftalık alıp dondurucuya istif yapıyoruz, günlük çıkarıyoruz...1 kiloyu 1 günde nasıl verdin, sırrını paylaş kaptanım:super:

Menümü yazmamış mıyım acaba yazdım diye hatırlıyorum. Ben kaçamak yapmayınca direkt kilo veriyorum canım. Ama kaçamak yaparsam hele ki bayağı kaçırırsam kilo olarak geliyor o bana :KK70: :KK70: Kilo aldığım zaman anlayın ki ben az buz kaçırmamışım :KK53::KK53:

Bir kaç tanesi biraz kalın olmuş. Diğerleri inceydi. Tesadüf kalın olanı kesmişim :KK70:

Eklentiler

• ABD419B9-B393-46F8-A65C-A1B9986DD74B.webp
    ABD419B9-B393-46F8-A65C-A1B9986DD74B.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 23
  • 7F3F1EA5-D61C-4398-9D86-426D958F92D6.webp
    7F3F1EA5-D61C-4398-9D86-426D958F92D6.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 26
  • D0B2E745-2DE7-4437-BFFD-EFACDB2CAF9E.webp
    D0B2E745-2DE7-4437-BFFD-EFACDB2CAF9E.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 23
Back
X