Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam hanımlar nasılsınız:) girip mesajları okuyup kaçıyom uzun zamandır yazamadim. Krizi fırsata çevirdim eşimle hazır evdeyiz oğlana tuvalet eğitimine başlayalım dedik ve kaçamaklar olsa da çok şükür kurtulduk bezden :)
Ekmek yapma çılgınlığına katılmadım kaptanım ama ilk içli köfte yapma anımı hatıtlatttın bana :) sabahtan akşama kadar uğraştım yaptım sonra haşlama şeklinde yapmak istedim. Suya attım içli köfteleri aradan 3 dakika geçti baktım suda yoklar mutfakta heeryeri aradım nereye koydum ben bunları diye :-) meğerse erimiş hepsi dağılmış suyun dibindeymiş :KK70: :KK70: o gün tövbe ettim yapmadım sağolsun teyzem yapıyo gelip dondurucumu doldurup gidiyo
LAydLiNe LAydLiNe :)
berceste_ berceste_ canım annen iyileşmiş çok geçmiş olsun
Çok teşekkürler canım:KK68::KK68::KK68:

Selamlar ❤️
İyisiniz umarım..

Dünkü menü
Kahvaltı domates salatalık, 1 dilim peynir, 5 zeytin, yulaflı omlet
Öğlen nohut yemeği, 5 kaşık tavuklu pirinç pilavı
Akşam 2 yk pirinç pilavı üzerine 2 yk nohut
Spor yok

Bugün
Kahvaltı yok
Öğlen 1 kase corba, yoğurtlu karnıbahar haşlama
Akşam 1 kase çorba, yeşil salata, patates yemegi 2 yk.
Canım spor yapmak istemiyor, hic birsey istemiyor ama yapmaya çalışacağım

Hadi yaaaaaa bayağı ilginç olmuş :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Valla benim ertafımda yapacak kimse yok. Mecburen iş başa düştü :KK53::KK53: Size atayım fotoğraflarını. İnstagramı olanlar görmüştür. Dün bayağı meşgul ettim orayı :KK70::KK70:

Tuvalet eğitimi için sevindim. Büyük bir dertten kurtulmuşsunuz. Malum bezler çok pahalı :KK39:
Ekmek yapmayı bende.ogrendim bu sayede.cok yemiyoruz ekmek ama olmadan da olmuyor.2 kere hamurladim. 2.sinde tutturdum şükür....valla evde yap yıka temizle.inanin gün içinde fırsat olmuyor kendine vakit ayırmaya.ancak şimdi fırsat buluyorum

Helloooooo ne haber kızlar. 60 kg olmuşum :) :oha::skandal:
Bu arada IF başlıyorum yarından itibaren. Simple isimli bir uygulama var. Tüm verileri girdim ve başlangıç olarak 14:10 programını deneyerek başlayacağım. 14 sa oruç ,10 sa yeme . Buna göre sabah 9 dan akşam 7 ye kadar serbest;7 den sonra sadece su,kahve,çay,bitki çayları şeklinde olacak. Ağır sporlar yok.Pilates,evde yürüyüş yapılabilir. Elbette işlenmiş gıdalar yok,şeker az (veya hiç yok) . Bol su (benim için zaten sorun değil) içilecek. Bu arada home office olacağım gibi görünüyor. 1 ay sonra bakalım nasıl olacak. 1 ay sonunda bunu 16:8 olarak güncelleyeceğim.
Not: 23 Nisan dan sonra durum değişebilir. Çünkü en son gece yiyip yatılacağı için belki saat değiştirmem gerekecek.

Günaydın kızlar :KK200: Ufak tefek işlerim var onları bitirince gelirim yeniden. :KK36:

Selamlar ❤
İyisiniz umarım..

Dünkü menü
Kahvaltı domates salatalık, 1 dilim peynir, 5 zeytin, yulaflı omlet
Öğlen nohut yemeği, 5 kaşık tavuklu pirinç pilavı
Akşam 2 yk pirinç pilavı üzerine 2 yk nohut
Spor yok

Bugün
Kahvaltı yok
Öğlen 1 kase corba, yoğurtlu karnıbahar haşlama
Akşam 1 kase çorba, yeşil salata, patates yemegi 2 yk.
Canım spor yapmak istemiyor, hic birsey istemiyor ama yapmaya çalışacağım

Salı günkü menündeki pirinç pilavı olmamış canım. Birde saatleri yazmamışsın. Biliyorsun saatler önemli.

Dünkü menün daha güzel. Evde olunca insanın canı pek spor istemiyor. Ama hareket etmezsek yediğimizin yarısı kalıyor vücutta. Bu dönemde dikkatli olmamız lazım.

Helloooooo ne haber kızlar. 60 kg olmuşum :) :oha::skandal:
Bu arada IF başlıyorum yarından itibaren. Simple isimli bir uygulama var. Tüm verileri girdim ve başlangıç olarak 14:10 programını deneyerek başlayacağım. 14 sa oruç ,10 sa yeme . Buna göre sabah 9 dan akşam 7 ye kadar serbest;7 den sonra sadece su,kahve,çay,bitki çayları şeklinde olacak. Ağır sporlar yok.Pilates,evde yürüyüş yapılabilir. Elbette işlenmiş gıdalar yok,şeker az (veya hiç yok) . Bol su (benim için zaten sorun değil) içilecek. Bu arada home office olacağım gibi görünüyor. 1 ay sonra bakalım nasıl olacak. 1 ay sonunda bunu 16:8 olarak güncelleyeceğim.
Not: 23 Nisan dan sonra durum değişebilir. Çünkü en son gece yiyip yatılacağı için belki saat değiştirmem gerekecek.

Hadi bakalım güzel bir başlangıç olsun inşallah. Menülerini bekliyoruz.

Ekmek yapmayı bende.ogrendim bu sayede.cok yemiyoruz ekmek ama olmadan da olmuyor.2 kere hamurladim. 2.sinde tutturdum şükür....valla evde yap yıka temizle.inanin gün içinde fırsat olmuyor kendine vakit ayırmaya.ancak şimdi fırsat buluyorum

Aynen canım bende de öyle. Kızların dersleriyle ilgileniyorum, kitap okuyorum, ev işleri ve yemek derken hemen akşam oluyor. Oysa ki geç yatıp erken kalkıyorum. Ona rağmen zaman bana yetmiyor.

Günaydınlar. Beklendiği gibi regl oldum ağrısından ölüyorum. Evde çocuklarla işler de hiç bitmiyor canım hiçbir şey yapmak istemiyor:( burada yazılanları okuyorum yazı bile yazamıyorum o kadar yani. Evde uzun süreli kalmak hiç yaramadı bana

Benimde bu hafta modum düşüktü, güya kaynanamın baklavasıdan 1 dilim yiyecektim, yanına etkisiz eleman sıfırı da ekledim yedim toplamda..o_O yani 5-6 günde toplam 10 dilim yedim sanırım:olamaz: şükür bitti..
Bazı günler hareket te yapamadım, ama yinede yarına geçen haftaki kadar olmasa da, yine - sonuç veririm inşallah..
Çocuklar ve eşim sürekli pasta, tatlı, kek istiyor, biri bitmeden diğerini planlıyorlar, çoğu zaman tadına bile bakmıyorum ama gözümün önünde olunca, dayanmak çok zor oluyor..:KK53:

Benimde bu hafta modum düşüktü, güya kaynanamın baklavasıdan 1 dilim yiyecektim, yanına etkisiz eleman sıfırı da ekledim yedim toplamda..o_O yani 5-6 günde toplam 10 dilim yedim sanırım:olamaz: şükür bitti..
Bazı günler hareket te yapamadım, ama yinede yarına geçen haftaki kadar olmasa da, yine - sonuç veririm inşallah..
Çocuklar ve eşim sürekli pasta, tatlı, kek istiyor, biri bitmeden diğerini planlıyorlar, çoğu zaman tadına bile bakmıyorum ama gözümün önünde olunca, dayanmak çok zor oluyor..:KK53:
Birileri bana meydan mi okuyordu :ıslık::ıslık:10 dilim baklava ile mi:lülülü::lülülü::lülülü:

Back
X