- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
Ayakkabısız yapmıyorsunuz değil miMerhaba hoşgeldin şekerim
Dün bende 20 dk yapayım dedim 10 dk sonra pes ettim çünkü alt bacağımın arkası çok ağrıyor yeni başladığımız için muhtemelen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayakkabısız yapmıyorsunuz değil miMerhaba hoşgeldin şekerim
Dün bende 20 dk yapayım dedim 10 dk sonra pes ettim çünkü alt bacağımın arkası çok ağrıyor yeni başladığımız için muhtemelen
Paranoya diyorum ya bi de esnek de olsa o çalışıyo dışarda olunca insan hemen evham yapiyo.Yaaaa çok heyecanlı bi sonuç bu 1 hafta nasıl geçecek şimdi ufacık bi sayı kalmış hedefe çok çok çok maşallah :)))
Korkma bişey yoktur benzer şeyleri hepimiz yaşıyoruz maalesef
Günaydın kızlar.Su sıralar paranoya nin dibine vurdum.Esim baya oksuruyo Allahtan ateş falan yok.Gece migren tuttu yine uyuyamadım ama tartı bana moral oldu.
Geçen hafta :57.4kg
Bugun:57.1kg
-300gr ama hala reglim bitmedi.Bu ıyi bisey sanki.Kac kez tartıldım ama yok hedefe 100gr kalmış.
herkese günaydın :)
ben de artık burdayım
güncel kilom :72 kg boy :169cm
Evet cnm yıllardır çektiğim içim biliyorum artık belirtileri bugün daha iyiyim şükürGeçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Allerji olduğuna kesin eminsin di mi?
Bugün daha iyiyim cnm eczaneden arada kullandığım burun spreyinden aldık 2 gündür onu kullanıyorum nefes alabilmeye başladım, yılın yarısında böyleyim cnm ben zaten ama ilk defa bukadar yoğun tıkandım sanırım sürekli evdeyim temiz hava alamıyorum o daha kötü yaptı, toz,tüy, akar alerjisi benimki çünküCanım bu ara kendini bu konuda daha iyi takip etmen lazım. Çünkü biliyorsun ki risk altındasın. Ayrıca bu belirtilerle malum hastalığın belirtileri bazen birbiriyle örtüşebiliyor. O yüzden lütfen evde kendini çok zorlama. Randevunu al MHRS den. Bütün önlemlerini al. Maskeni tak. Muayeneni erteleme. Şimdi nasılsın?
Çok geçmiş olsun canim.Once sağlık sonra kg zaten verilir.Cok dikkat etmek gerekiyo bi de mevsim gecişi zaten.Günaydın hanımlar
Geçen hafta cumadan beri griptim çok şükür bugün iyiyim nasıl geçti hafta anlamadım.
Evde ilk önce kızım sonra eşim ve oğlum en sonda ben oldum ağır bir gripti koronamıyız deyip çok şüphelendik ama ateşimiz yoktu mevsimsel gripti. Hepimiz buladı çıktı.
Sağlık en büyük nimet Allahım hepimiz korusun bu illetten
Kiloda hafta boyu çok değişiklik olmadı ama bugün yarım kilo fazla çıktım
kilo bildirimi de yapayım
geçen hafta : 65
bu hafta: 65,5
fark:+500
Cok tesekkur ederim kaptanim.Hayır Ben de oğlumda bisey yok. ateş falan da yok esimde .Sadece kuru öksürük var.Kesin usuttu.Usutuk kocam benim.dira90 canım eşine de geçmiş olsun. Tartıdan arada kaçırmışım. Dikkat edin kendinize. Başka kimsede öksürük var mı evde?
Geçmiş olsun geçiş mevsimi normal alerji ve grip sezonu ama işte insan artık demoralize oluyor. Ben 1 hafta oksurdum 2 hafta once ciğerim sızlıyordu, boğazım kötüydü ateş de çıksa gidecektik doktora ama gecti.Günaydın kızlar.Su sıralar paranoya nin dibine vurdum.Esim baya oksuruyo Allahtan ateş falan yok.Gece migren tuttu yine uyuyamadım ama tartı bana moral oldu.
Geçen hafta :57.4kg
Bugun:57.1kg
-300gr ama hala reglim bitmedi.Bu ıyi bisey sanki.Kac kez tartıldım ama yok hedefe 100gr kalmış.
WuhuuuGeçen hafta 69,1
Bu hafta 68,1
Daha sonda geleceğim arkadaşlar acil yazayım dedin
Çok teşekkürler.Normalde olsa geçer derdim ama insan hemen en kötüyü dusunuyo.Bende pekmez ıhlamur ne varsa artik veriyorum.Geçmiş olsun geçiş mevsimi normal alerji ve grip sezonu ama işte insan artık demoralize oluyor. Ben 1 hafta oksurdum 2 hafta once ciğerim sızlıyordu, boğazım kötüydü ateş de çıksa gidecektik doktora ama gecti.
Ben bağışıklık güçlendirici aliyorum artık, harnup pekmezi iciyorum, taze meyve suyu sıkıyorum arada, işe yaradı toparlandim.
Wuhuuuhaydi bu hafta kapışalim biz senle, bak sen orman da fln da yürüyebiliyorsun, ben de baslayayim ufaktan.
Cok tesekkur ederim kaptanim.Hayır Ben de oğlumda bisey yok. ateş falan da yok esimde .Sadece kuru öksürük var.Kesin usuttu.Usutuk kocam benim.
Geçmiş olsun geçiş mevsimi normal alerji ve grip sezonu ama işte insan artık demoralize oluyor. Ben 1 hafta oksurdum 2 hafta once ciğerim sızlıyordu, boğazım kötüydü ateş de çıksa gidecektik doktora ama gecti.
Ben bağışıklık güçlendirici aliyorum artık, harnup pekmezi iciyorum, taze meyve suyu sıkıyorum arada, işe yaradı toparlandim.
Wuhuuuhaydi bu hafta kapışalim biz senle, bak sen orman da fln da yürüyebiliyorsun, ben de baslayayim ufaktan.
Çok teşekkürler.Normalde olsa geçer derdim ama insan hemen en kötüyü dusunuyo.Bende pekmez ıhlamur ne varsa artik veriyorum.