Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhabalar kızlar kaç kez baktım kilom aynı geçen hafta 71.8
Bugün de aynı. Hala ödem bitmedi regl çarşamba başlayınca. İnş haftaya daha iyi olacağım pilates yapmaya başladım artı yürüyüşle destekliyorum

Haftaya eminim daha güzel bir sonuç alacaksın canım sıkma sakın canını. Reglden sonra tartı çok güzel rakamlar gösteriyor eğer kaçamaksız geçirirsen :KK39:

Merhaba arkadaşlar kilo bildirimimi yapayım
Geçen cuma 74.9 kg
Bu cuma 74.7 kg
Fark 200 gr
Ev halkı evde olduğu sürece galiba gram gram kilolar gitcek.Onlara uysam bir kaptırsam kim bilir neler olur Gelir bol bol artılar.Amadikkat etmeye çalışıyorum.

Daha sık gel canım takıma. Akşamları iyi kötü mutlaka menü yaz olur mu?

Günaydın hanımlar
Geçen hafta cumadan beri griptim çok şükür bugün iyiyim nasıl geçti hafta anlamadım.
Evde ilk önce kızım sonra eşim ve oğlum en sonda ben oldum ağır bir gripti koronamıyız deyip çok şüphelendik ama ateşimiz yoktu mevsimsel gripti. Hepimiz buladı çıktı.
Sağlık en büyük nimet Allahım hepimiz korusun bu illetten:dua:
Kiloda hafta boyu çok değişiklik olmadı ama bugün yarım kilo fazla çıktım :olamaz:
kilo bildirimi de yapayım
geçen hafta : 65
bu hafta: 65,5
fark:+500
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsınız? Biliyorsun ki sağlık her şeyden önemli söylediğin gibi. Kilo mutlaka verilir. Sıkma sakın canını. Haftaya güzel sonuçlar görürüz inşallah hep birlikte.
Bugün daha iyiyim cnm eczaneden arada kullandığım burun spreyinden aldık 2 gündür onu kullanıyorum nefes alabilmeye başladım, yılın yarısında böyleyim cnm ben zaten ama ilk defa bukadar yoğun tıkandım sanırım sürekli evdeyim temiz hava alamıyorum o daha kötü yaptı, toz,tüy, akar alerjisi benimki çünkü
Çok sevindim canım. :KK200: Aman öyle olsun :KK36: Bu aralar paranoyaklaştık iyice şu virüs sayesinde. Herkes potansiyel hasta gözümde :KK70::KK70:
Günaydın, geceden beri uykusuzum, kilomu bildirip uyumaya gideceğim:uykucu:

Geçen cuma. 76.5
Bu gün. 76.3
Fark. -200 gramcık..:KK43:

Bu haftaki anormal kaçamaklarımın sonu..
Haftaya fazlasıyla telafi edeceğim inşallah:KK66:
Olsun canım sen sıkma canını. Haftaya iyi bir sonuç bekliyorum senden. Şu birincilik koltuğu bekliyor seni unutma. :KK39:
Günaydın kızlar
Geçen hafta; 56.4
Bugün; 56.8 😔
Hem son iki gün dikkat edemedim hastalıktan,hemde reglim geliyo ondan böyle oldu çok üzgünüm haftaya çok güzel başlamıştım halbuki spor da yapıyodum
Haftaya telafi edersin canım bişey olmaz o kadarından :KK39:

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :speedygonzales
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:sağlık çalışanıyım
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :0
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :169
Kilonuz:72
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :nöbet tutarken geceleri yeme abur cubur tüketme sağlıksız beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : zinde sağlıklı fitolmak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsınız? Biliyorsun ki sağlık her şeyden önemli söylediğin gibi. Kilo mutlaka verilir. Sıkma sakın canını. Haftaya güzel sonuçlar görürüz inşallah hep birlikte.
Çok sevindim canım. :KK200: Aman öyle olsun :KK36: Bu aralar paranoyaklaştık iyice şu virüs sayesinde. Herkes potansiyel hasta gözümde :KK70::KK70:
Olsun canım sen sıkma canını. Haftaya iyi bir sonuç bekliyorum senden. Şu birincilik koltuğu bekliyor seni unutma. :KK39:
Haftaya telafi edersin canım bişey olmaz o kadarından :KK39:
Teşekkür ederim canım iyiyiz çok şükür atlattık

Ayakkabısız yapmıyorsunuz değil mi
eskiden ayakkabı ile yapıyordum bak iyi hatırlattın inşallah sebebi budur
Günaydın, geceden beri uykusuzum, kilomu bildirip uyumaya gideceğim:uykucu:

Geçen cuma. 76.5
Bu gün. 76.3
Fark. -200 gramcık..:KK43:

Bu haftaki anormal kaçamaklarımın sonu..
Haftaya fazlasıyla telafi edeceğim inşallah:KK66:
neyse kızdırmayacağım seni haftaya görüşeceğiz seninle 200 gr bile çok değerli ve bence bir başarı 😜
Geçmiş olsun geçiş mevsimi normal alerji ve grip sezonu ama işte insan artık demoralize oluyor. Ben 1 hafta oksurdum 2 hafta once ciğerim sızlıyordu, boğazım kötüydü ateş de çıksa gidecektik doktora ama gecti.
Ben bağışıklık güçlendirici aliyorum artık, harnup pekmezi iciyorum, taze meyve suyu sıkıyorum arada, işe yaradı toparlandim.

Wuhuuu :KK9: haydi bu hafta kapışalim biz senle, bak sen orman da fln da yürüyebiliyorsun, ben de baslayayim ufaktan.
gelin gelin hepiniz gelin LAydLiNe LAydLiNe Aysegul 6666 Aysegul 6666 :KK55::KK55::rapci: haftaya büyük kapışma var hazır olun

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :speedygonzales
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:sağlık çalışanıyım
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :0
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :169
Kilonuz:72
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :nöbet tutarken geceleri yeme abur cubur tüketme sağlıksız beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : zinde sağlıklı fitolmak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Hoş geldin canım. Ben Ebru. Ben de sağlık çalışanıyım. Ayrıca çok yakınız ben de Kırıkkale' deyim :KK39: İnşallah hep birlikte yaza kadar bütün fazlalıklarımızdan kurtulacağız :KK200:

bugun kahvaltı
1,5 haşlanmış. yumurta 5 zeytin 1 dilim ekmek 1 dilim tulum peyniri çay şekersiz

Kahvaltın gayet güzel olmuş. Ekmek ne ekmeğiydi? Bir de menülerimizi akşam hepsi bir arada öğün saatlerimizle birlikte yazıyoruz. O zaman yorumlamamız daha kolay oluyor. Yediklerini saatleriyle aklında tut ya da bir yere not al. Ben önceden öyle yapardım. Akşama hep birlikte yazarsın :KK39:

Harnup pekmezi benim bir numaralı favorim. Özellikle küçük çocuğu olanlar mutlaka ama mutlaka kullansınlar. Dünyanın en güzel bağışıklık güçlendirici ürünü bence. Bende vitamin takviyesi alıyorum ek olarak. O sayede ağzımda sürekli çıkan aftlar çıkmıyor artık :KK39:
Biz dut ya da aRmut pekmezi tüketirdik memleketten gelince, harnup yeni deniyoruz, iyi diyorsun yani, devam edeyim o zaman.
Benim de aftlarim çıkmadı evet şimdi aklıma geldi.
Öksürük için kara turpun içine bal konularak hazırlanan bir tarif var. O çok işe yarıyor aklında olsun. Doğal yollardan temizliyor akciğeri. Tavsiye ederim. Ben çok kullandım evdekilere ondan. Ve çok faydasını gördüm.
Ben de balın içine toz zencefil zerdeçal tarçın az karabiber atıyordum, 2 tatlı kaşığı yiyordum. Arkadaşım eğer öksürük yanında geniz akintisi varsa bali sütle ıçme, laktik asit akıntıyı artırır dedi, biz de hep ılık ya da sıcak ballı süt içerdik yumuşatıyor diye.

Öksürük için kara turpun içine bal konularak hazırlanan bir tarif var. O çok işe yarıyor aklında olsun. Doğal yollardan temizliyor akciğeri. Tavsiye ederim. Ben çok kullandım evdekilere ondan. Ve çok faydasını gördüm.
Hemen yapıyorum.Evde de var zaten.Aklima nasıl gelmedi ya.Bende çok işe yaramıştı

chentiq chentiq canım uyanmadın mı daha? Bildirim bekliyorum sabırsızlıkla :KK53: :KK53:
Kkkaaaaptaaanniiiimmmmm...... uykumu düzene koymaya çalışıyorum. Gene koyamadım ya...

Sabaha karşı yatıyorum olmuyor, gece normal yatıyorum gene olmuyor.

Geçen 12 de yattım gene öğle 12 de kalktım..

Dün de 1 de yattım. Sabah 6 da namaza kalktım. Baktım uykum yoktu 8 e kadar durdum. Sonra da geri yattim. Akşama kadar 5 saatlik uykuyla duramam. Olaki uyuyakalirsam çocuklar evi darmaduman eder diye. 8.30 dan 12.30 a kadar gene uyudum. Bu nasıl düzelir nolur çare bulun. Normal düzene geçmek istiyorum.

Bu kadar girişten sonra 65.3 diyorum. Kac farkli acidan tartıldım inanamayip :D Son iki gundur yuruyemedigim halde boyle. Cok halsizdim disari cikamadim.

Içimde kelebekler uçuşuyor. :halay::KK55:

Ya bu nasil saçma sapan iş. Şu yazıyı yazım diyene kadar 20 dk geçirdim nette. Sonra bir daha tartılayım dedim 400 gr almışım. :D:DTartışma tüküreyim 15865124152286469416611369638847.webp

Back
X