Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gonul83 Gonul83 , canım senin günlük su ihtiyacını hesapladım, 2.1 litre çıktı..en az 2 litre içmelisin bence.. hatta 2.5 içsen zayıflamana çok faydası olur..ben de ilk başlarda içemiyordum, diyetkolik diye bi site var, TLF indirdim, orda su takipçisini günlük doldurarak çok içmeye alıştım..şimdi kendiliğimden içiyorum.. tavsiye ederim, kalori takip vs çok faydalı uygulamaları da var..

Bu arada gözümden kaçmadı, bugun spor, hareket yapmadın galiba, bi koşu ormana gidip geleydin hiç yoktan..:spor:

Anladım canım desene bekara eş bosamasi kolaydır diye benim çocuğum yok uzaktan konuşuyorum istededigin gibi Allah kolaylık versin ama geçecek ama düşünsene bahçeniz var ne güzel ayağınız toprağa değiyor apartman tepesinde çok daha zor
Allah hepimize sabır versin zor dönemler bitsin insaalh en çok çocukların n istiyorum
Estağfurullah cnm ben de yeni yeni tecrübe ediyorum, cocuksuzken popo rahata alıştı tabi şimdi zor geliyor :KK53: evet ya allahtan ufak da olsa bahçe var, havalar da güzel şansımıza.
10:00
1 kupa yeşil çay
Beyaz peynir
10 zeytin
Mini domates salatalık taze soğan
2 haş. Yumurta
2,3 ceviz
Çeyrek peynirli krep
3 parmak kadar beyaz ekmek

16:00
Etli mantar yemeği
Haşlanmış brokoli

20:30 2 tane domates

1,5 lt su
Valla sen de hiç fena gitmiyorsun haa, hadi bakalim cumaya kaldı 4 gün:KK19:

Bugünkü güzeller güzeli menüm 🤗
Sabah 10.00; 2 haşlanmış yumurta
1 dilim kadar peynir
3 zeytin
Domates,salatalık
Ara 14.30; 1 avuç leblebi
Şekersiz filtre kahve
Akşam 17:00; 1 kase tarhana çorbası
5 adet köfte
Salata
Su 2 litre
Öğlen 50 dakka spor
her günümüz böyle olsun harika :rapci: :rapci:
bütün menüler güzel bugün maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

iyi akşamlar hanımlar :KK200:
kahvaltı(12.00)
yulaf ezmesi:3 yk yulafı su ile pişirdim 1 yk kadar keçiboynuzu pekmezi,6 fındık 1 tk kakao ekledim fındık yulafa çok yakışıyor ceviz denedim ama pek hoşuma gitmedi
fırında patates 1 avuç kadardır yediğim tam emin değilim ama abartmadım
akşam(19.30)
2 kepçe sebze çorbası
yoğurtlu semizotu salatası
2.5 lt su
30 dk eliptik

Selam🌺

Saat 10.00 da 1 has. Yumurta, biraz patates kızartması (10-15 tane falan), 1 dilim ekmek uzeri süzme yoğurt, domates, salatalık

Saat 16.00 da 1 kase çorba, ton balıklı yeşil salata

Akşam 20.00 4 yk pırasa yemegi, 1 yk yoğurt

Saatlerim şaştı. Spor yok. Uzun zaman sonra dizi izledim bugün.. özellikle izlemiyordum vakit alıyor diye.. saat 2 olmuş neredeyse..

İyi geceler❤️

iyi akşamlar hanımlar :KK200:
kahvaltı(12.00)
yulaf ezmesi:3 yk yulafı su ile pişirdim 1 yk kadar keçiboynuzu pekmezi,6 fındık 1 tk kakao ekledim fındık yulafa çok yakışıyor ceviz denedim ama pek hoşuma gitmedi
fırında patates 1 avuç kadardır yediğim tam emin değilim ama abartmadım
akşam(19.30)
2 kepçe sebze çorbası
yoğurtlu semizotu salatası
2.5 lt su
30 dk eliptik
Ohh miss çok temiz bir menü kaçamak yok bile

Hoş geldin Esra'cım yeniden aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Sanırım çok şanslıyız çünkü takımın yarısı öğretmen ve ben öğretmenleri çok severim :KK36: :KK36: İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar vereceğiz. :KK200: Senin branşın neydi?
hoşbukduk tanıştığımıza memnun oldumÇok sevindim öğretmen arkadaşların burada birarada okulumuza.. kendimizi unutmuşuz değil mi mesleğe çocuğa eve adanmışız ...ama artık bi silkelenicem gitsin kilolar..sınıf öğretmeniyim canım

Kızlar....benim 2 haftadır hastalığım midemin bulanması falan boşa değilmiş.. evde test yaptım şimdi çift çizgi çıktı...Inş.yine dış gebelik falan değildir.sanirim doktora gitmeden sevinemicem yine.
Bekliyor muydun peki canım? Hayırlısı olsun inş gönlündeki neyse öyle olsun.

Kızlar....benim 2 haftadır hastalığım midemin bulanması falan boşa değilmiş.. evde test yaptım şimdi çift çizgi çıktı...Inş.yine dış gebelik falan değildir.sanirim doktora gitmeden sevinemicem yine.
Ay hadi hayırlısı inşallah:rolleyes:.aklıma da gelmişti biliyor musun..çok sevindim, inşallah hayırlı haberler alırsın:dua:

Bekliyor muydun peki canım? Hayırlısı olsun inş gönlündeki neyse öyle olsun.
Yanı virüs olayı çıkana kadar düşünüyorduk.ama virüs çıkınca bu ay daha dikkatli olalım dedik ama nasip ..suan 4 hafta 5 günlük olması lazım doktora 6.haftada mı gitsem acaba.hep acele ediyorum erken gidince görülmüyor 2 günde bir beni hastaneye koşturuyor.suan hastaneye 1kez gidebilirim çok gitmek istemiyorum .Inş.hayirli bir süreç olur bakalım.doktora gidip kesinlesirse sevinicem. Yoksa dış gebelik geçirmiş biri olarak hala sevinemiyorum

Yanı virüs olayı çıkana kadar düşünüyorduk.ama virüs çıkınca bu ay daha dikkatli olalım dedik ama nasip ..suan 4 hafta 5 günlük olması lazım doktora 6.haftada mı gitsem acaba.hep acele ediyorum erken gidince görülmüyor 2 günde bir beni hastaneye koşturuyor.suan hastaneye 1kez gidebilirim çok gitmek istemiyorum .Inş.hayirli bir süreç olur bakalım.doktora gidip kesinlesirse sevinicem. Yoksa dış gebelik geçirmiş biri olarak hala sevinemiyorum
Yaa cok güzel bi haber.Gozunaydin.Guzel düşün güzel olsun..

Gonul83 Gonul83 , canım senin günlük su ihtiyacını hesapladım, 2.1 litre çıktı..en az 2 litre içmelisin bence.. hatta 2.5 içsen zayıflamana çok faydası olur..ben de ilk başlarda içemiyordum, diyetkolik diye bi site var, TLF indirdim, orda su takipçisini günlük doldurarak çok içmeye alıştım..şimdi kendiliğimden içiyorum.. tavsiye ederim, kalori takip vs çok faydalı uygulamaları da var..

Bu arada gözümden kaçmadı, bugun spor, hareket yapmadın galiba, bi koşu ormana gidip geleydin hiç yoktan..:spor:
2 lt içeceğim yaz da geliyor önceden 2 lt içebiliyordum yine yapabilirim benim için araştırdığın için de ayrıca teşekkür ederim 😊
Ormana gidemedim bacı eşime bırakamadım
O insaf ederse ancak ona bırakıp gidebilirim
Leslie den çok sıkılıyorum alternatif ne olabilir acaba
Birde malum özel günlerim geldi biraz sıkıntılıyım
olsada olmasada Allah her türlüsünde sağlık versin sana
sanırım 4. Değil mi olursa
İkizler daha küçük diye hatırlıyorum

Back
X