Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

2 lt içeceğim yaz da geliyor önceden 2 lt içebiliyordum yine yapabilirim benim için araştırdığın için de ayrıca teşekkür ederim 😊
Ormana gidemedim bacı eşime bırakamadım
O insaf ederse ancak ona bırakıp gidebilirim
Leslie den çok sıkılıyorum alternatif ne olabilir acaba
Birde malum özel günlerim geldi biraz sıkıntılıyım

olsada olmasada Allah her türlüsünde sağlık versin sana
sanırım 4. Değil mi olursa
İkizler daha küçük diye hatırlıyorum
Ikizler 5 yaşında oldu canım.olursa 3.olacak inş.. 2.doğumum. dua edin rabbim hayırlısını nasip etsin...şu virüs musibetindende kurtuluruz inş.hayirlisiyla bu dönemde zor geçecek ama nasip.

Harikaa bı haber cookk sevindim.. hayırlı haberlerle inşallah canım❤
İnşallah değildir... 🙏😍🌺

Canım mezun olacakmisin gerçekten? Hedefin 75 kilo olarak gordum. 75 olunca Duracakmisin yeni bir hedef belirleyip devam edecekmisin?
Valla diyete 96,4 ile başladım, 92.5 te buraya üye oldum ve hedefimi 75 koymuştum o zaman... Önce bi mezun olayım, bunun mutluluğunu yaşayayım... Açıkçası burdan kopmak, sizlerden ayrılmak gelmiyor içimden... Mezun olup yeni bi hedef belirlerim diye düşünüyorum..

Valla diyete 96,4 ile başladım, 92.5 te buraya üye oldum ve hedefimi 75 koymuştum o zaman... Önce bi mezun olayım, bunun mutluluğunu yaşayayım... Açıkçası burdan kopmak, sizlerden ayrılmak gelmiyor içimden... Mezun olup yeni bi hedef belirlerim diye düşünüyorum..
Maşallah canım güzel kilo vermişsin darısı başımıza insallah

Teşekkür ederim canım, inşallah, vazgeçmek pes etmek yok...inanırsak, başarırız :KK200:
inşallah ben burada bunu başaracağız inaniyorum ilk defa kendimi rahat hissettim zayıflama grubunda
75 kilo olduğum dönemlerde de diyet yapıyordum ben ya aslında ne kadar guzelmisim ozamanlar

Evet, grubumuz stresten uzak, rahat..işte devamlılığı sağlayan da bu bence..
İlk hamileliğimden sonra da kendi çabalarımla 16 kilo vermiştim 4-5 ayda, 2. Sinde 8 kilo verdim ama hep sonrasında fazlasıyla aldım.. inşallah bu sefer kalıcı olur..
Daha önce hiç zayıflamak için bir gruba takıma vs katılmamıştım, bu ilk oldu ve diğerlerinden daha hızlı ve eğlenceli oldu..Bunda takım ruhunun ve dinamizminin çok etkisi var.. Tüm takıma sonsuz teşekkürler:KK52::KK52::KK52:

Evet, grubumuz stresten uzak, rahat..işte devamlılığı sağlayan da bu bence..
İlk hamileliğimden sonra da kendi çabalarımla 16 kilo vermiştim 4-5 ayda, 2. Sinde 8 kilo verdim ama hep sonrasında fazlasıyla aldım.. inşallah bu sefer kalıcı olur..
Daha önce hiç zayıflamak için bir gruba takıma vs katılmamıştım, bu ilk oldu ve diğerlerinden daha hızlı ve eğlenceli oldu..Bunda takım ruhunun ve dinamizminin çok etkisi var.. Tüm takıma sonsuz teşekkürler:KK52::KK52::KK52:
Ben hep kilo verdim ama sağlık sorunlarindan çok kilo aldım 8 yıla çok fazla.tup bebek tedavisi sigdirdim ve metobolizmam mahvoldu resmen Allah büyük dertler vermesin benim tekk derdim kilo vermek değil sağlıkla kilo vermeliyim çok badireler attık artık hayatım rahaat ve sırf kendim için yapıyorum şuan
İki yıl önce yine vermiştim kilo annemin vefatıyla çok kilo aldım ama artık daha iyi ve mental açıdan güçlüyüm
Bu karantina
En mutlu olduğum anlar tartıda kilo verdigimi gördugum anlar daha güzel basarilara

Ikizler 5 yaşında oldu canım.olursa 3.olacak inş.. 2.doğumum. dua edin rabbim hayırlısını nasip etsin...şu virüs musibetindende kurtuluruz inş.hayirlisiyla bu dönemde zor geçecek ama nasip.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım Allah gönlüne göre versin hayırlı uğurlu olsun :KK36:

Hedefine ulaştin ne kaldı ki.. 👏👏
Darısı başımıza inşallah... 😍

Bugunu erken kapatayım,
Ceviz suyuna ara vermiştim tekrar başladım

Kahvaltı yerine 10.00 da yarım kase Magnolia (Dün akşam yapmıştım yemedim bugüne sakladım bide aç karnına tatlıyı daha çok seviyorum 😋)

Aç karnına tatlıyı yiyince içim kıyıldı tabi 11.30 çeyrek ekmekgin yarisi üzerine süzme yoğurt

Saat 15.00 4 küçük fırın patates, domates, süzme yoğurt, peynir, az kasar (kumpir yaptık ama patatesler küçüktü bizim yumurta kadar diyim )salatalık, 2 dilim kızarmış ekmek üzerine tereyağ 💣💣
17.00 rutin sporumu yaptım.. bugün kapattım.. suya devam..

Heryerim ağrıyo kızlar ya dünkü tabata egzersizi mafetti beni 😬
Sabah 10.30; 2 yumurtadan omlet
1 kaşık zeytin salatası
2 dilim peynir
Domates
Ara öğün 14.30; leblebi
1 kivi
Akşam 17.00; 1 kase tarhana çorbası
1 tabak kıymalı alinazik
Su 2 litre şimdilik
40 dakka hafif tempo spor

Ben hep kilo verdim ama sağlık sorunlarindan çok kilo aldım 8 yıla çok fazla.tup bebek tedavisi sigdirdim ve metobolizmam mahvoldu resmen Allah büyük dertler vermesin benim tekk derdim kilo vermek değil sağlıkla kilo vermeliyim çok badireler attık artık hayatım rahaat ve sırf kendim için yapıyorum şuan
İki yıl önce yine vermiştim kilo annemin vefatıyla çok kilo aldım ama artık daha iyi ve mental açıdan güçlüyüm
Bu karantina
En mutlu olduğum anlar tartıda kilo verdigimi gördugum anlar daha güzel basarilara
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah, seninde Rabbim gönlüne göre versin sağlıklı bi şekilde inşallah..
Evet, tartıda - görmek beni de çook motive ediyor, devam etme azmim geliyor..

Bugunu erken kapatayım,
Ceviz suyuna ara vermiştim tekrar başladım

Kahvaltı yerine 10.00 da yarım kase Magnolia (Dün akşam yapmıştım yemedim bugüne sakladım bide aç karnına tatlıyı daha çok seviyorum 😋)

Aç karnına tatlıyı yiyince içim kıyıldı tabi 11.30 çeyrek ekmekgin yarisi üzerine süzme yoğurt

Saat 15.00 4 küçük fırın patates, domates, süzme yoğurt, peynir, az kasar (kumpir yaptık ama patatesler küçüktü bizim yumurta kadar diyim )salatalık, 2 dilim kızarmış ekmek üzerine tereyağ 💣💣
17.00 rutin sporumu yaptım.. bugün kapattım.. suya devam..
Ceviz suyunu neden iciyorsun canım.
Spor var.Ama tereyağlı ekmek ve tatlı hemde sabah.Bunlar gözüme çarpanlar.Tam ne tatlı yapsam diyodum iyi oldu :KK39:

Heryerim ağrıyo kızlar ya dünkü tabata egzersizi mafetti beni 😬
Sabah 10.30; 2 yumurtadan omlet
1 kaşık zeytin salatası
2 dilim peynir
Domates
Ara öğün 14.30; leblebi
1 kivi
Akşam 17.00; 1 kase tarhana çorbası
1 tabak kıymalı alinazik
Su 2 litre şimdilik
40 dakka hafif tempo spor
Spor var menünde çok güzel.Afiyet olsun canım.

14 ay oldu 3. Sezeryanım dı..gerçi en son mekiği denediğimde 86 kiloydum, o yüzden zorlanmış olabilir dikişlerim..bu aralar hiç denemedim..
evet söylemiştin 2 tane daha büyük çocuğun vardı hatta gelgit kafa işte unutmuşum benimde 2 sezaryen mecburi :işsiz:
Gonul83 Gonul83 , seninkini de 1. Seviyeden hesaplamıştım, yani hareketliysen daha çok su içmelisin, o rakam en hareketsiz günündeki su ihtiyacın..
bence benim için her halükarda 2 lt yeter yanında zaten çaydır ayrandır felan fişman oluyor
anladım canım seni de yanlış hatırlamışım ne okuyor bana acaba bunadım galiba:KK53: rabbim sana sağlıklı bebekler versin

Bugün ki menümle başlayım
Kahvaltı 09.30
Tam buğday ekmeğinden peynirli domatesli tost +1fincan çay

12.00
1cay bardağı muzlu süt şekersiz.
13.00
Yarim portakal

14 30
1kucuk tabak cevizli peynirli salata
16 00
Şekersiz türk kahvesi

18.30 Akşam
1kase borekasi corbasi
3misket kofte
Bol salata
1bardak ayran

2.5lt su
1mile leslie
20dak pilates..karin bacak kalça hareketleri

Ceviz suyunu neden iciyorsun canım.
Spor var.Ama tereyağlı ekmek ve tatlı hemde sabah.Bunlar gözüme çarpanlar.Tam ne tatlı yapsam diyodum iyi oldu :KK39:

Canım kolestrole, kan dolaşımına, metebolizmaya ve bir çok şeye iyi geliyor... Akşamdan 2 ceviz içini zarlariyla birlikte suya koyuyoruz, sabah suyun icip, cevizlerini yiyoruz. Annemin kolesterol yüksekti ayrıca menepozda bile ayakları üşürdü sürekli, faydasını gördük.. ben de baya içtim ama benim sağlık sorunlarımdan dolayı anlamadım pek.. bununla zayiflayani biliyorum ama.. araştırın bı isterseniz.

Bugün bana da çok geldi.. artık dengelemeye çalışıyorum sporla yada öğün yerine sayarak.. tartıda en az 1 kilo görmek istiyorum inşallah etkilemez.. :KK17:

Back
X