Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:Geliyorum gümbür gümbür gerçi şuan sabitim ama :ıslık: ben son günler açılıyorum
Hurma diyeti yapmak istiyorum ama evdeki yemekler ne olacak ben yemesem çöp olacak onları bir ayarlıyım öyle yapacağım çok güzel oluyor hurma yoğurt
Oh oh, sefam olsuun💃💃💃
Sen daha sabitsen hiiiç boşuna zorlama kendini bebeğim, eziyet etme boşuna kendine..
Akıntıya karşı kürek çekilmezz:KK8:

:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:Geliyorum gümbür gümbür gerçi şuan sabitim ama :ıslık: ben son günler açılıyorum
Hurma diyeti yapmak istiyorum ama evdeki yemekler ne olacak ben yemesem çöp olacak onları bir ayarlıyım öyle yapacağım çok güzel oluyor hurma yoğurt
Sen bitir evdeki yemekleri, yazık olmasın dimi, bencede yaa:KK72::KK72::KK72:

Şu sıralar milletin menusune bakarken haftalık menümü çıkardım.Bazisi yoldan çıkarıyo ama :KK39:
Antep köftesi yazıyodu gördüm
Aysegul 6666 Aysegul 6666
Yarına yada haftasonuna ekliyorum hemen bi deneyim bakiyim.
Daha önce yapmadıysan, tarif atabilirim..
Hala dolapta 4-5 sıkım kaldı..yesem mi acep bi çılgınlık edip:silah:

Daha önce yapmadıysan, tarif atabilirim..
Hala dolapta 4-5 sıkım kaldı..yesem mi acep bi çılgınlık edip:silah:
Ben yemiyorsam şu aç halimle sen hiç yememen lazım sakın yeme aklına beni getir 🤪
Lütfen alayım tarifi çok merak ettim Antep’in mutfağına bayılırım

Ben bayılıyorum ve nasıl yaptığın önemli değil önemli olan kalçayı sık salla
Zumba benim en sevdiğim Spor türü ısınmak için yaparım keşke yanımda.olsan ritmi ogretirdim sana
Sen yine de yap ya çok iyi ter attiriyo
Söyle bir 60 kiloyu göreyim ondan sonra böyle sikilasmak için ayrı bir spor programı yapacagim kendime yürüyüş dışı, o zaman zumbayi da katarım oyleyse.
Evet, çiğköftenin etsiz haline benziyor, 4-5 domates ile yoğrulup, yumuşayınca içine kızgın zeytinyağ döküp çiğköfte gibi sıkılıyo..çok efsane bişey, tavsiye ederim..:kk77:
Valla yatıyordum tam, bakmasaydım keşke, zihnim canlandırmaya çalıştı, direk ağzım sulandı.

Selam canlar bugün hava güzeldi diye eşimle sabahtan akşama kadar balkondaydık e tabi boğazlarda boş durmadı şimdi hangi birini yazayım..

Kahvaltı saat 11.00 de

Peynir
Domates salatalık
Tavada yumurta
2 dilim ekmek
Taze nane taze soğan..
Çay

Saat 15.00 de

1 bardak sütlü Türk kahvesi
3 kare bitter çikolata
1 avuç kayısı çekirdeği

Saat 16.30 da
1 bardak limonlu çay

Saat 20 de yaptım bi çılgınlık.....
Üşenmedim kalktım bazlama yaptım

2 tane ince eL kadar bazlama arasına kendi yaptığım tavuk dönerden 3 yk koydum
Domates marul kuru soğan
800 gr da ayran içtim yuhhhh nerdeyse 1 kilo :oha:

Bu tavuk döner fikrini bana geçen gün kim hatırlattıysa günahı boynuna :KK70: :KK70: çok yedimmm:mad:
Benim bu hafta sacmalak istemiyorum benim o döner dürüm fikirleri duymamam lazim:KK47::KK47: ya Antep köftesi yapan var ya bir de zayıflama grubuyuz resmen yemek menü grubuyuz:KK70:ama hakkını veriyorum yine de 2. Oluyoruz bu kísım karışık nasıl oluyor anlamıyorum acayip yiyoruz Allah yüzümüze bakiyo😂

Benim bu hafta sacmalak istemiyorum benim o döner dürüm fikirleri duymamam lazim:KK47::KK47: ya Antep köftesi yapan var ya bir de zayıflama grubuyuz resmen yemek menü grubuyuz:KK70:ama hakkını veriyorum yine de 2. Oluyoruz bu kísım karışık nasıl oluyor anlamıyorum acayip yiyoruz Allah yüzümüze bakiyo😂
Diyorum ya resmen haftalık ne yapsam diye menüyü burdan oluşturuyorum.Bugun ne pisirsem grubu:kk77: mübarek

Back
X