- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizsal durumlarHadi ya, üşütmüş mü neyi varmış, inşallah çabuk toparlanır..
tmm benim bildiğim gibi ama az yaptığım için tavada yapıp pişiriyorum dediğin gibi karnıyarıktan daha sağlıklı ben birde kürdan kebabını çok yaparım ve severim hepsi aynı mantık baktığında ama kızartıldığı için daha lezzetli oluyor bu bir gerçekOlur olur, gezmem..
Ben 18 yaşında üniversiteye başladığımda yemek yapmaya başladım mecbur gurbette..yemek yapmayı çok severim, çok öyle abidik gubidık yeni tarifler bilmem ve denemem, klasiğe yakın takılırım ama genelde beğenilir yemeklerim..
Karnıyarık ayrı, patlıcan kebabı ayrı bi yemek.. Patlıcan kebabı için ince uzun kemer patlıcanı iyi olur, Her bi patlıcan 4-5 parça şeklinde kesilir, patlıcan dilimlerinin arasına kıymalı harç konur çiğden(kıyma, baharat, az salça), et köfte gibi şekil verilir, bi patlıcan bi kıyma, birbirine yapıştırılarak dizilir.. tepsinin ortasına domates biber dilimlenir..çarşı fırınında daha lezzetli pişiyor ama ben salgın yüzünden ev fırınında pişirdim. Lavaş ekmekle daha güzel gidiyor ama tercihe bağlı tabi..ev fırınında pişecekse biraz kaynar su ekliyorum tepsiye.
Patlıcan ve kıyma çiğden konuluyo, kızarmadığı için yağsız..ben kıymaya az zeytinyağı katıyorum sadece..karnıyarık tam daha hafif, ve pratik oluyo bana göre..
Allah razı olsun kalbimden yakaladın beni şuan ben de türkiyedeyken bekarken çantamda kuru mama ile gezerdim bazen gördüğüm kedilere verirdim tanıyanlar tintin gelirdi yanımaSabah 12:30 haşlanmış yumurta zeytin peynir tere
Ara türk kahvesi 3 draje
Ara limonata
Akşam 19:30 myesrl mercimek çorbası ton balıklı salata
Spor 30 dakika zumba 1 saat bölgesel spor su iki litre
Not bugün sokağındaki köpeklere mama yaptım isteyen olursa tarifini veririm çok açlar 10 kilo mama hemen bitti
Çok güzel menünü de saatlerini de çok beğendim umarım bu şekilde devam edersinİyi geceler..
Geçmişe bakamadım..
07.30 kahvaltı yumurta salatası, dolates salatalık, 2 ceviz, 1 dilim ekmek , peynir, 5 adet zeytin
Saat 14.30 kabak dolması 6 tane yedim heralde, yoğurt, yarım dilim ekmek
Saat 22.00 1 elma
Sabah yoga yaptım.. bugün kalkmanacasina ders calistim.. son günlerde bozulan uyku düzenimi toparlamaya çalışıyorum.. sabah 6.30 uyandım tabi aralarda uyukladim biraz.. yarında insallah erken uyanabilirim.
iyi geceler...![]()
GunaydinlarGünaydın kizlar
Hiç bilmiyodum cnm çok teşekkür ederim folik asit hapımda var aslında onu kullansam olurmukiKarnın ağrıyorsa folik asit eksikliğin ve kansızlığın var demektir canım. Sana tavsiyem regl dönemine 1 hafta kala özellikle brokoli yemeye başla inan o ay ağrın çok çok azalır hatta olmaz bile
Ben alabilirmiyim cnm bende tavuk kemiğini kaynatıp içine makarna katıyorum çok seviyolar ama her zaman tavuk olmuyo elimdeSabah 12:30 haşlanmış yumurta zeytin peynir tere
Ara türk kahvesi 3 draje
Ara limonata
Akşam 19:30 myesrl mercimek çorbası ton balıklı salata
Spor 30 dakika zumba 1 saat bölgesel spor su iki litre
Not bugün sokağındaki köpeklere mama yaptım isteyen olursa tarifini veririm çok açlar 10 kilo mama hemen bitti
LAydLiNe herkes seni merak etti Instagram'da gezecegine gel bı millete selam ver
![]()
suan arabayı sanayiye götürdü kizlar işini halletsin gelecek
Burda heryerde mama var ama mamaya dokunmuyorlar daha çok ekmek türü yiyorlar bende evde yapıp yedireyim dedim canım mama markalarını bilmiyorum hangisi iyi diye bildigim mamayi yaptımtmm benim bildiğim gibi ama az yaptığım için tavada yapıp pişiriyorum dediğin gibi karnıyarıktan daha sağlıklı ben birde kürdan kebabını çok yaparım ve severim hepsi aynı mantık baktığında ama kızartıldığı için daha lezzetli oluyor bu bir gerçek
Allah razı olsun kalbimden yakaladın beni şuan ben de türkiyedeyken bekarken çantamda kuru mama ile gezerdim bazen gördüğüm kedilere verirdim tanıyanlar tintin gelirdi yanımaama senin gibi özenipte hiç yemek hazırlamamıştım
Çok güzel menünü de saatlerini de çok beğendim umarım bu şekilde devam edersin
Ben ucuz diye ciger alıyorum tavuk göğüs pahalı istersen iki paket ciğerlere.yapabilirsin canım tavuk ciğeri amaBen alabilirmiyim cnm bende tavuk kemiğini kaynatıp içine makarna katıyorum çok seviyolar ama her zaman tavuk olmuyo elimde
Gelmiş gözümün çiçeğiAyyyy nasıl güldüm nasıl anlatamam![]()
![]()
Çok tatlısınız yaaaaaaa
![]()
Gelmiş gözümün çiçeği♥![]()
Ben de seniYaaaaaaaaaaaaaaa çok seviyorum ben seni![]()
![]()
![]()
Şoka girdim görüntüleri izledikçe. Övünüyordum kendi kendime İngiltere, Fransa gibi olmadık, saldırmadık marketlere diye. Onları aratmadık resmen.Sultanbeyli sancaktepe artık korona yuvasıkız bu nee herkes ekmeği geçtim sigara stoklama derdinde koronanın 1 aydır yapamadığını milletçe 1 saatte hallettik
Eğer bir sakıncasını görmediysen devam et tabii mutlaka faydası vardır. Bir arak alkali değerleriyle ilgili okumuştum bu bilgileri ama herkesin midesi ve metabolizması aynı olmadığı için önermiyorum. Limon da asitli bir yiyecek ve içecek. Ama suyla seyreltildiği için etkisi azalıyordur tabii ki. Bazı insanların midesi çok hassas bu nedenle zarar verebiliyor. Ama sirke kesinlikle içilmemeliLimonlu sıcak su metabolizmayı hızlandırıp yağ yakıyo diye biliyordum ve 3-4 aydır bayaa içtim sabahları..
Öyle haklısın ki canım ama eninde sonunda bitecek bu eminim ama süreç uzayacak maalesef biraz. Görünen o şu anda. Bir de çernobil çıktı başımıza. Zaten önceden bir sürü sorun açmıştı bize. İnşallah bu kez öyle olmaz. Güzelim dünyayı ne hale getirdik.Eksik olmayin.. Korkum 2 günden değil.. Bu süreç bu şekilde atlatilamaz.. hiç geçmeyecek.. daha da kötü olacak herseyAllahım halimize acısında yüzünüze baksın.. yoksa bittik soyleyim..
Aklı olan dışarı çıkmazdı ama demek ki çok akılsız insan varmış. Ama tabii insanların özel durumlarını bilemiyoruz. Evde var mı yok mu? Küçük çocuğu var mı yok mu? Ben biraz stokçu bir insanım yapım gereği. Aslında sevmiyordum bu özelliğimi ama bu dönemde çok işe yaradı.Virüs daha çok bulaşmıştır şimdi.Bu durumda kimsenin aklına sosyal mesafe gelmiyor.
Bugünkü menü,
Sabah 9
1 kase sütlü meyveli yulaf ezmesi
Öğle 12.30
5 kaşık ispanakli pirinç pilavı, 1 kase yoğurt
Ara 15.30
1 sade kahve, 2 minik kahveli kurabiye
Akşam 18.30
1 kase ton balıklı salata
Suyu ölçmedim maalesef, kreş etkinliklerini yaptik yatana kadar Spor da yapamadim bugün.
Yarının hedefi en az 2lt su ve en az 30dk spor.
Sabah tartida eksi görünce o rahatlıkla yedim ucundan, tartılmayayım en iyisi cumaya kadar, sporumu yaptım geldimmenümü oğlum uyuyunca yazayım.
Sen ne yedin bakalim??