Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolculuk mu yaptın canımKızlwr merhaba nasılsınız:)
Ben az önce geri evime geldim eşyalarımı taşıdım ama ben şok
Sabah annemlerde 75,5 tum tartıyı eve getirince 77,5 oluverdm![]()
Merhaba canım, seni görmek ne güzel, özlettin kendini..Kızlwr merhaba nasılsınız:)
Ben az önce geri evime geldim eşyalarımı taşıdım ama ben şok
Sabah annemlerde 75,5 tum tartıyı eve getirince 77,5 oluverdm![]()
Yok canım alt kattan üst kata eşya çıkardımYolculuk mu yaptın canım
Yolculuk ödemi çok artırıyor ve ben 2 saatlik yolculuk sonrası bile Mısır püskülü içerim tavsiye ederim canim
Merhabaaa :)) teşekkğr ederim :*Merhaba canım, seni görmek ne güzel, özlettin kendini..
Sabahtan sonra yediklerin ve kıyafetinin de ağırlığı vardır içinde..
Bi de tartının zemini tam düz değilse, milim sallanma bile varsa farklı sonuçlar çıkabiliyo, o yüzden hep aynı yerde tartılmak lazım..
Mesafe bayağı uzakmisYok canım alt kattan üst kata eşya çıkardım
Yeri değişti ya tartının ondan dengesi bozuldu keşkr hiç inmeseydm de rahatımı bozmasaydım valla değmedi
O nasıl bişey? Hiç duymadımArkadaşlar uzay mekiği aleti var evde onun bana.n Asıl bir faydası olur acaba yapsam mı![]()
Tik tak...tik tak....Arkadaşlar uzay mekiği aleti var evde onun bana.n Asıl bir faydası olur acaba yapsam mı![]()
Hiç bilmiyodum cnm çok teşekkür ederim folik asit hapımda var aslında onu kullansam olurmuki
Menün toplamda hafif bi menü olmuş ta, kurabiye yerine 1 tabak dolusu çorba içseydin mesela, yada ne bileyim sebze yemeği vs..daha doyurucu ve sağlıklı olurdu..iyi akşamlarr
kahvaltı(14.30)
3 yk yulafı su ile pişirdim içine 6 çekirdekli siyah üzüm kakao tarçın ekledım
ara öğün(17.30)
dalgona kahvesi tadını pek beğenmedim ama aşşırı şişirdi hala kötüyüm
yanında 2 kurabiye birazcık kurabiyenin de etkisi olabilir
2.5 lt su
10 dklık kol inceltme egzersizi
20 squat
Bizim oranın bi lafı vardı:
Bacım, bacım,
Ben bugün açım...![]()