Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlwr merhaba nasılsınız:)
Ben az önce geri evime geldim eşyalarımı taşıdım ama ben şok
Sabah annemlerde 75,5 tum tartıyı eve getirince 77,5 oluverdm 😨
Yolculuk mu yaptın canım
Yolculuk ödemi çok artırıyor ve ben 2 saatlik yolculuk sonrası bile Mısır püskülü içerim tavsiye ederim canim

Kızlwr merhaba nasılsınız:)
Ben az önce geri evime geldim eşyalarımı taşıdım ama ben şok
Sabah annemlerde 75,5 tum tartıyı eve getirince 77,5 oluverdm 😨
Merhaba canım, seni görmek ne güzel, özlettin kendini.. :KK200:
Sabahtan sonra yediklerin ve kıyafetinin de ağırlığı vardır içinde..
Bi de tartının zemini tam düz değilse, milim sallanma bile varsa farklı sonuçlar çıkabiliyo, o yüzden hep aynı yerde tartılmak lazım..

Yolculuk mu yaptın canım
Yolculuk ödemi çok artırıyor ve ben 2 saatlik yolculuk sonrası bile Mısır püskülü içerim tavsiye ederim canim
Yok canım alt kattan üst kata eşya çıkardım :D
Yeri değişti ya tartının ondan dengesi bozuldu keşkr hiç inmeseydm de rahatımı bozmasaydım valla değmedi

Merhaba canım, seni görmek ne güzel, özlettin kendini.. :KK200:
Sabahtan sonra yediklerin ve kıyafetinin de ağırlığı vardır içinde..
Bi de tartının zemini tam düz değilse, milim sallanma bile varsa farklı sonuçlar çıkabiliyo, o yüzden hep aynı yerde tartılmak lazım..
Merhabaaa :)) teşekkğr ederim :*
Sabah 1 fincan kahve içtim 4 çatal sucklu yumurta başka bişey yiyip içmedin kıyafetim de değişmedi.
Birkaç daha yer değiştircem bakalım kızım uyusun da hem eşyalar yerleşcek yemek yapılcak falan işim çok :)

Hiç bilmiyodum cnm çok teşekkür ederim folik asit hapımda var aslında onu kullansam olurmuki
:KK200: rica ederim canım folik asit eksikliği regl döneminde karın ağrısının en büyük sebebi onu aksatmamalısın. Birde günde 1 avuç kabak çekirdeği yersen çok iyi olur folik asit kaynağıdır o

İyi akşamlar herkese, menümü atayım hemen,

12.00.
Çeyreğin çeyreği ekmek, 1 tavada yumurta, 5 yeşil zeytin, marul arasına 1 sıkım Antep köftesi (sonunda bitti şükür), çemen, çay.

15.30
1 kupa biberiyeli çay

17.30
1 elma

19.00
1 tabak salata

Birazdan 3-4 bardak çay içerim..
2.5 litre su, 1.5 saat yürüyüş..:spor:

iyi akşamlarr
kahvaltı(14.30)
3 yk yulafı su ile pişirdim içine 6 çekirdekli siyah üzüm kakao tarçın ekledım
ara öğün(17.30)
dalgona kahvesi tadını pek beğenmedim ama aşşırı şişirdi hala kötüyüm
yanında 2 kurabiye birazcık kurabiyenin de etkisi olabilir :olamaz:
2.5 lt su
10 dklık kol inceltme egzersizi
20 squat

iyi akşamlarr
kahvaltı(14.30)
3 yk yulafı su ile pişirdim içine 6 çekirdekli siyah üzüm kakao tarçın ekledım
ara öğün(17.30)
dalgona kahvesi tadını pek beğenmedim ama aşşırı şişirdi hala kötüyüm
yanında 2 kurabiye birazcık kurabiyenin de etkisi olabilir :olamaz:
2.5 lt su
10 dklık kol inceltme egzersizi
20 squat
Menün toplamda hafif bi menü olmuş ta, kurabiye yerine 1 tabak dolusu çorba içseydin mesela, yada ne bileyim sebze yemeği vs..daha doyurucu ve sağlıklı olurdu..
Kahvaltıda yulaf vs pişiriyorsun genelde, hafif ve sağlıklı, çok güzel tebrikler..ama ben olsam onları yiyeceğime, yumurta, zeytin, peynir, vs...yerdim..niçin çoğu zaman normal kahvaltı yapmıyorsun? Daha kalorili olacağını mı düşünüyorsun?

İyi akşamlar nasılsınız? İyisiniz umarım.

Kahvaltı 11.30 elim kadar ev ekmeği, tereyağ, domates, salatalık
güya bugün yemeyecektim evdekileri kokuları alabilseydiniz kesinlikle hak verirdiniz😓 anneme ekmek yapma diyorum yapiyo.. biz oturup yarısını iyiyince hakverdi artık yapmayacak.. 🤷
Neyse dedim akşam yemem artık...
Yedim tabiki😭😭😭 1 tabak yogurtlu karnıbahar haslama, bir el kadar ekmekte akşam yedim saat 18.00 de😫 olayda adı geçen el ektedir.. sevgilerimle.. 🤣🤣🤣 IMG_20200415_213747.webp

Back
X