- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi beraber mezun olalımÖnce gram bölümünü yazayım dedim![]()
Tebrikler canım bravoVeeee
Sonuuuç
Geçen hafta 76.3
Şimdi. 74.1
Fark. - 2200 gram...![]()
Harikasın ya.1haftada hemde.Masallah diyorumVeeee
Sonuuuç
Geçen hafta 76.3
Şimdi. 74.1
Canım tebrik ederim maşallah azmin zaferi:)Şimdi yüksek müsadenizle kahvaltıda gözlemeye gömülecem, açlıktan midem sırtıma yapıştı kaç gündür ot, çöp yemekten..
Yorumlar için dönecem.. öpüldünüzz![]()
Ozaman sana da sırt bel programı yapalım canımtavsiyelerini denemeye çalışacağım
Spor konusunda lütfen bana da Yardımcı ol ben görev adamıyımplanlı gitmeyi severim
Şimdi boyun 1.53 cm ve rahatsız olduğum konu göbek bel sırt artı biraz selülit
çok haklısın.. ama yapamıyorumkendim işim içinden çıkamıyorum bu yüzden yardım alıyorum. Ben keyfime çok düşkün bir insandım evlenmek çocuk ev işleri bana biraz ağır geldi bunun üstüne bir de yalnızlık
Rabbim herkesi feraha çıkarsın. Sabır sabır sabır
çok iyi bir menü spor da var sen bu hafta mezun olursun parti hazırlıklarınbaşlasın
Seni çok iyi anlıyorum
Senin çocuklar biraz büyük galiba benim kiler 3,5 ve 5 küçük olan bir de konuşamıyor o zaman daha zor oluyor derdini anlatamıyor ağlıyor bağırıyor abisi iyice kızdırıyor. Daha sabahtan bütün enerjimi emiyorlar. Bana da bir dokun bin ah işit oldu
Okula gitmemeleri ve bizim eve kapanıp asosyal olmamız sabrımızı iyice zorluyor
Ben çok bunalınca bir arkadaşımı veya ablamı falan ararım konuşurum iyi gelir amin amin
Ver elini öpim hanımağamsüper süper süper
![]()
Bende bildirimimi yapayım
Geçen hafta 69.8
Bu hafta 68.5
Fark 1.300 grşimdi kahvaltıda patates kızartmasına gömülebiliriimm
hakettim
Tum kilo verenleri tebrik ediyorum.Veeee
Sonuuuç
Geçen hafta 76.3
Şimdi. 74.1
Aman kaptan listeye girince bana bir hâller oluyor, şu 60 ı bir göreyim hayırlısıyla.
Tebrikler kızlar, bu hafta eksi haftası oldu.
sen gerçekten çok komik bir kızsın buradan onu hissediyorumAl benden de o kadar![]()
6li ganyanda bekleyenler gibiyim şu an... ayşegül koşuyor kosuyyyooor veeeeeeeee
herkeste oluyor o bir dönem gel bu hafta sık sık gel buraya kalem kalem ne yediysen yaz yorumlayalım gerçekten başarırsın inanıyorum. Yalnız kalma buraya takılKızlar tebrik ediyorum sizi ben ise tam sopalık
Geçen hafta 74.7
Bu hafta 75.5
+ 800 gr kendimi bir türlü adapte edemiyorum tam başlıyorum tekrar geriye sarıyorum.Offff
ilk verdiğim tepki ne biliyormusun hiiiiiiiiiiVeeee
Sonuuuç
Geçen hafta 76.3
Şimdi. 74.1
Ben de iyi ki yokum listede geçen haftayla hatta önceki haftayla aynıyım nasıl oluyor anlamadım. Geçen hafta 71.8
Bu hafta 71.8. İnşallah başka zaman vereceğim![]()
Ay lütfen çok istiyorumOzaman sana da sırt bel programı yapalım canım
Veeee
Sonuuuç
Geçen hafta 76.3
Şimdi. 74.1
Canııımmm tebrik ederim çok sevindimm :)))Kaptan ne sıkı diyeti.sen en son msjlarimi okumadın galiba kız.hamile testim pozitif çıktı yarın doktora gidicem bakalım.zdua edin.ins.bu seferde dış gebelik vs.olmam.
Günaydın canım :)Günaydın kızlar
Geçen hafta 57.1kg
Bugun: 56.7kg.
Fark -400gr.
Diyorum noktayı koyuyorum.![]()
Vaaaooouv harikasın mükemmel tebrik ederim canımmBende bildirimimi yapayım
Geçen hafta 69.8
Bu hafta 68.5
Fark 1.300 grşimdi kahvaltıda patates kızartmasına gömülebiliriimm
hakettim
Bravoooo tebrikler çok iyi aonç almşsın bu haftaGünaydınlar bu arada kendimden hüç beklemediğim bi sonuçla karşınızdayım
Geçen hafta ; 56.8
Bugün; 55.9
Fark; -900
Fotoğraf eklicektim beceremedim dosya ekle kısmından eklenmiyomuydu
Çok iyi tabi kii tebrik ederiiiimGeçen hafta 68,1
Bu hafta 67,2
Fark -900 gr.
fena değil heralde![]()
Tebrik ederim çok sevindiiimGünaydın
Geçen hafta 92.9
Bu hafta 92
fark 900
Kızlar tebrik ediyorum sizi ben ise tam sopalık
Geçen hafta 74.7
Bu hafta 75.5
+ 800 gr kendimi bir türlü adapte edemiyorum tam başlıyorum tekrar geriye sarıyorum.Offff
Evveeet... tahmin eri alayım
Kilo bildirimi
Geçen cuma 65.1 di galiba
Bu cuma 65
Eğer geçen cumayı yanlış hatırlamıyorsam kaptan
-100 gr
LAydLiNe
NeeeeeVeeee
Sonuuuç
Geçen hafta 76.3
Şimdi. 74.1
Kaptan ne sıkı diyeti.sen en son msjlarimi okumadın galiba kız.hamile testim pozitif çıktı yarın doktora gidicem bakalım.zdua edin.ins.bu seferde dış gebelik vs.olmam.