Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Biz kktc deyiz cnm, burada sokağa çıkma yasağı var 1 aydır, biz kendini izole etmiş bir bölge icindeyiz, hemen 3 dk mesafedeki komşu aslında, kresten arkadaşı. Bahçede oynatacagiz 1,2 saat. Bizim yaşadığımız kapalı bölgede vaka yok, askeri bölge burası.
Yeni asker alımı ve terhisler de durunca biraz rahatladık açıkçası.
Eşin karacı mıydı canım? Biz de lojmandayız ama bizim lojmanda baya vaka çıktı o yüzden bir aydır hiçbir yere çıkmadım çocuklarla.

Selam kizlar sabah 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin ceviz bal
Ara türk kahvesi
Ara soda 1.elma

Aksam 1kase çorba 1 tabak sulu köfte 3 kaşık yoğurt
Ve yine eski düzene girdim
Bugün sporum çok güzeldi
2 saat sürdü
15 dakika müzikle aeirobik
Toplamda 2 saat spor

Biz kktc deyiz cnm, burada sokağa çıkma yasağı var 1 aydır, biz kendini izole etmiş bir bölge icindeyiz, hemen 3 dk mesafedeki komşu aslında, kresten arkadaşı. Bahçede oynatacagiz 1,2 saat. Bizim yaşadığımız kapalı bölgede vaka yok, askeri bölge burası.
Yeni asker alımı ve terhisler de durunca biraz rahatladık açıkçası.
Ben Ercan köyüne gitmiştim Kıbrıs'ı çok sevmiştim ben ya abim askerdi benim onun sayesinde gitmiştim

Allahım dikkat edin inşallah evden cikmazsaniz bişey olmaz canim 🤲🤲🤲
[/QUOTE
İnşallah canım ya paranoyak halde değilim aslında ama dikkat etmeye çalışıyorum sadece. Buradaki hasta sayısı şu an amasyayla yarışır nitelikteymiş sadece o ürkütüyor biraz

Amasya derken Amasya'da çok fazla vaka yokki canım
Ben amasyaliyim çünkü oradan biliyorum
Olayı abartmaya çalışan insanlar okadar cokki en son hastane de çalışan tanıdığım 60 vaka var dedi
Zaten enfekte olan süper bir yayıcı varsa 5 günde 300 kişiye yayıyor yani toplu olan bir yerde vaka sayısında artış olabilir canım sakin kalmak lazim
İnşallah siz zaten evdesiniz yakında bitecektir

Beni özledin dimi canım?:KK50:
Yine didişebiliriz, ikinize de yeterim evvelallah:rapci:
Dolma sarma, hemde bir tabak..:KK57: sucuklu yumurta...oh oh afiyet olsun...daha yok muydu?:KK48:
Ben yediğim 3 minicik dolmanın hesabını yapıp vicdan azabı çekiyorum, sen ne yaşıyorsun Gönüüüül? 1 tabak dolmayı nasıl telafi etmeyi düşünüyorsun? Yarın ormanda 10 tur atarsın artık:KK67:
Çok kötüyüm pişmanım
Yarın telafi edeceğim
Sadece evde spor yapabilirim :KK43::KK67:
Eşimin toplantısı var sabah erkenden gidecek

Eşin karacı mıydı canım? Biz de lojmandayız ama bizim lojmanda baya vaka çıktı o yüzden bir aydır hiçbir yere çıkmadım çocuklarla.
Evet karacı cnm, siz Turkiyedesiniz degil mi, buradaki garnizonlarda bir sey cikmadi diye biliyorum da ondan. Toplam 108 civari vaka 4 olu var kktc de. Vakalarin yarisindan fazlasi turist, otellerinde karantinadslar. Oradan da otel calisanlari kapıyor. Gecmis olsun cikmayin tabi ki, iste hep beraber zaten esler. Biz de de biri bi olsa bittik zaten.
Ben Ercan köyüne gitmiştim Kıbrıs'ı çok sevmiştim ben ya abim askerdi benim onun sayesinde gitmiştim
Doğrudur, ben görmedim hiç sanirim. Bu sene bası taşındık, gezmiştik biraz Allahtan tarihi turistik yerlerini, burada sıcaklık 25 derece, 2 haftaya deniz sezonu normalde, Allah başka dert vermesin diyorum artık. Burada nispeten rahatız. Zaten hicbir ülkenin tanımadığı bir ülke, sirkülasyon yok. Kapattılar bütün hava deniz yollarını. Memlekette olsam biraz sıkıntıydı.

Çok kötüyüm pişmanım
Yarın telafi edeceğim
Sadece evde spor yapabilirim :KK43::KK67:
Eşimin toplantısı var sabah erkenden gidecek
Sarma hepimizin zaafı canım:KK53: Ben de bi başladım mı bırakamıyorum..herzaman yediğimiz bişey değil sonuçta,
arada ödül de vermek lazım, öyle düşün.. evde spor mekik vs de çekersin bitti gitti..uzay mekiği aletin vardı, onu yapmıyor musun?

İyi geceler 🙋 herkes iyidir umarım❤

Yarın pazartesi benim günüm💃🏼💃🏼💃🏼

Kahvaltı da ekmek olmayinca annem kabartma yaptı sabah 10 tane falan yedim (kabartma pisinin mayasizi ve küçük kareler halinde oluyo yağda kizariyor ama pisi kadar yağlı olmuyor) rokalı domates salatası, peynir, 5 zeytin
16.00 1 tabak yeşil mercimek yemegi erişteli, yoğurt
20.00 2 çatal mantar sote

3oglanannesi 3oglanannesi hayırlı olsun canım yazışmalarda gördüm. Sağlıkla bebeğini kucagina almayı nasip etsin Allah 🙏🙏

İyi geceler 🙋 herkes iyidir umarım❤

Yarın pazartesi benim günüm💃🏼💃🏼💃🏼

Kahvaltı da ekmek olmayinca annem kabartma yaptı sabah 10 tane falan yedim (kabartma pisinin mayasizi ve küçük kareler halinde oluyo yağda kizariyor ama pisi kadar yağlı olmuyor) rokalı domates salatası, peynir, 5 zeytin
16.00 1 tabak yeşil mercimek yemegi erişteli, yoğurt
20.00 2 çatal mantar sote

3oglanannesi 3oglanannesi hayırlı olsun canım yazışmalarda gördüm. Sağlıkla bebeğini kucagina almayı nasip etsin Allah 🙏🙏
Kabartma olsa da yesek babaannem çok yapardı bizim oralarda pişi yerine böyle yaparlar sıcak sıcak ne yerdik çocukken. Ah ah burnuma kokusu geldi afiyet olsun canım

Kabartma olsa da yesek babaannem çok yapardı bizim oralarda pişi yerine böyle yaparlar sıcak sıcak ne yerdik çocukken. Ah ah burnuma kokusu geldi afiyet olsun canım
Ben hiç yemedim bilmiyorum çok kötü bir durum yarın yaparsam hiç şaşırmayın hep sizin sucunuz
Zaten hiç iyi değilim ağlayıp duruyorum herşeye adet olmam lazım olamıyorum
Kardeşim sıkıntılı bir durumda ve elimden birşey gelmiyor ne alaka bilmiyorum bak şimdi ağlama krizim tuttu yine

Ben hiç yemedim bilmiyorum çok kötü bir durum yarın yaparsam hiç şaşırmayın hep sizin sucunuz
Zaten hiç iyi değilim ağlayıp duruyorum herşeye adet olmam lazım olamıyorum
Kardeşim sıkıntılı bir durumda ve elimden birşey gelmiyor ne alaka bilmiyorum bak şimdi ağlama krizim tuttu yine
Canım dur sakin ol. Yani ağlamak seni rahatlatacaksa evet ağlamalısın ama abartma. Sıkıntı ne bilmiyorum ancak hayırlısı olsun. Birikmiş bir şeyler muhakkak. Şöyle düşün bazen elinden gelen tek şey hayırlısı için dua etmektir eğer müdahalede bulunamıyorsan. O yüzden kendine gel ve yapabileceklerine odaklan

Back
X