- 2 Aralık 2015
- 4.552
- 18.561
- 208
Öncelikle beni gruba aldığınız için çok teşekkür ederim evliyim 29 yaşındayım 173 boyum ilk defa 72 kiloyu gördüm hedefim kilo almadan önceki kiloma ulaşmak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle beni gruba aldığınız için çok teşekkür ederim evliyim 29 yaşındayım 173 boyum ilk defa 72 kiloyu gördüm hedefim kilo almadan önceki kiloma ulaşmak
aynen doğru söze ne nedir ki “haklısın”
Bu zayıflama işi kafada bitiyor keyfim yoksa bir bardağı bile kaldırmam sanırım bugünler öyleydim enerjim yok
yok canım baksana hiç enerjim yok bayağ zorlanıyorum ama spor yapmadan yatmayacağım bugün sen naptın spor
Hayirli olsun, hosgelmissin madem..Öncelikle beni gruba aldığınız için çok teşekkür ederim evliyim 29 yaşındayım 173 boyum ilk defa 72 kiloyu gördüm hedefim kilo almadan önceki kiloma ulaşmakaslında kilo almayı çok dert etmiyordum da kilolu 2 arkadaşım var geçen gün sırıtarak pek yakında bizden geri kalır ya nin kalmayacak hatta aksine pek yakında bizi bile geçeceksin deyince
bende kilo vermeye azmettim
bu aralar pasta börek tatlı ya sarmıştım sürekli yapıyorum diye öyle dediler sanırım
artık bunları yapmayacağım karar verdim kilo vereceğim hatta kilo verip aaa yiyorum yiyorum kilo veriyorum diyvem
azcık sımaracam ama evvela ilk kilo vrrecem
![]()
Canım hoşgeldin sende..Ben bugün ilk menümü yazayım. Çok kötü yazdıkça utanır zamanla azaltırım belki. Benim sorunum aralarda atıştırmak
Kahvaltı(8.00)
1 küçük kase kadar Menemen
1 dilim kendinyaptığım ekmek
Peynir zeytin
aralarda çocuklardan kalan nutellalı 1 krep
2 çatal revanı
1 dilim elma
(Bunlar hep çocukların tabağında kalanlar)
akşam 2 dilim pizza 1 bardak ayran
bunla oruç tutmayı planlıyorum. Ben sahur yapınca ertesi gün daha çok acıkıyorum çünkü
su:1,5 lt
5 bin adım.
Bence çok güzel olmuş horikaa conemİyi akşamlar herkese
Sabah 11.00; 2 yumurtadan kavurmalı omlet
Domates
Salatalık
1 dilimm peynir
3 zeytin
Ara öğün 14.30; 1 çay bardağı süt yarım muz 1 kaşık çiya tohumuyla yaptığım puding
Akşam 17.00; 2 tane fırında baget
1 kase kadar yoğurtlu kabak
Su 2 litre
Spor 30 dk hitt kardiyo
Teşekkür ederim. Bilmiyorum ama aralarda çok atıştırıyorum. Ve evet ekmek de çok yiyorum bugün takıma girdim diye azalttım. Bir de bu aralar malum ekmekleri de kendim yapınca masum geldi hep yedim bir anda 5 kg aldımCanım hoşgeldin sende..
Bence bununla oruç tutulmaz. Amacımız sağlıklı beslenerek, kalıcı kilolar vermek. (Öfffff ettiğim laflara bakın millet)
2 dilim pizza = birazdan ve ilerleyen saatlerde daha çok acıkmak demek.
Sahurda yiyince çok açılıyorsan ekmek mi çok yiyorsun acaba diye düşündüm açıkçası (kişi kendinden bilir işi derler yaa)
Ben ekmek yemeden yumurta, peynir, zeytin, ceviz le sahur yapmayı düşünüyorum..
Teşekkür ederim canım benim hosbuldummHayirli olsun, hosgelmissin madem..
yarın iftardan önce bir daha tartılacağım eksi görürsem kendime gelirim o zaman yandın bomba gibi enerji toplar gelirimDaha yapmadım yemek yedim şimdi canım 1 saat sonra sporumu yapicam.. paylaştığım video vardı ya surunduren dediğim ondan yapicam sevdim onu sıkılmıyorum.
Hop hoppp topla kendini çabuk ben ki sizin azminizle enerjinizle beslenen insanım ne demek enerjim yok![]()
yok yok gayet iyi konuşuyorsun doğru diyorsun ceviz ne kadar yiyeceksinCanım hoşgeldin sende..
Bence bununla oruç tutulmaz. Amacımız sağlıklı beslenerek, kalıcı kilolar vermek. (Öfffff ettiğim laflara bakın millet)
2 dilim pizza = birazdan ve ilerleyen saatlerde daha çok acıkmak demek.
Sahurda yiyince çok açılıyorsan ekmek mi çok yiyorsun acaba diye düşündüm açıkçası (kişi kendinden bilir işi derler yaa)
Ben ekmek yemeden yumurta, peynir, zeytin, ceviz le sahur yapmayı düşünüyorum..
Ben bugün ilk menümü yazayım. Çok kötü yazdıkça utanır zamanla azaltırım belki. Benim sorunum aralarda atıştırmak
Kahvaltı(8.00)
Peynir zeytin
2 çatal revanı
1 dilim elma
bunla oruç tutmayı planlıyorum. Ben sahur yapınca ertesi gün daha çok acıkıyorum çünkü
5 bin adım.
Hoşgeldin canımÖncelikle beni gruba aldığınız için çok teşekkür ederim evliyim 29 yaşındayım 173 boyum ilk defa 72 kiloyu gördüm hedefim kilo almadan önceki kiloma ulaşmakaslında kilo almayı çok dert etmiyordum da kilolu 2 arkadaşım var geçen gün sırıtarak pek yakında bizden geri kalır ya nin kalmayacak hatta aksine pek yakında bizi bile geçeceksin deyince
bende kilo vermeye azmettim
bu aralar pasta börek tatlı ya sarmıştım sürekli yapıyorum diye öyle dediler sanırım
artık bunları yapmayacağım karar verdim kilo vereceğim hatta kilo verip aaa yiyorum yiyorum kilo veriyorum diyvem
azcık sımaracam ama evvela ilk kilo vrrecem
![]()
Canım , suyun az, 2 olsun en az, makarnadan uzak durmalıyız diyette başarılı olmak için.. afiyet olsunO zaman bende menümü paylaşayım madem sahura kadar uyumucam ders calisicam, kahvaltı şeklinde bir sahur yaparak tamamlamayı düşünüyorum.
Kahvaltı
9.30 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, 5 zeytin, 1 dilim kepekli ekmek
Saat 14.30 1 kase çorba, yarım tabak domates soslu makarna, 2 bardak ayran
Saat 19.30 1 kase çorba, 2 yk makarna, 2 yk patlıcan yemeği
Şuana kadar 1.5 lt su içtim. Sporumu yapicam birazdan..
Menü ve spor süperİyi akşamlar herkese
Sabah 11.00; 2 yumurtadan kavurmalı omlet
Domates
Salatalık
1 dilimm peynir
3 zeytin
Ara öğün 14.30; 1 çay bardağı süt yarım muz 1 kaşık çiya tohumuyla yaptığım puding
Akşam 17.00; 2 tane fırında baget
1 kase kadar yoğurtlu kabak
Su 2 litre
Spor 30 dk hitt kardiyo
Haklısın canım bu hafta daha dikkatli olucamCanım , suyun az, 2 olsun en az, makarnadan uzak durmalıyız diyette başarılı olmak için.. afiyet olsun
Varyaa o ev yapımı ekmek, hamur işi hiç masum değil.. benim zaafım ev ekmeği, hamur işi. Evde yapmama kararı aldık artık.. çünkü dışardan alıyoruz 3 tane kepekli içi boş ekmeği 4 kişi 3 gün yiyoruz, evde yapıyoruz koca tepsi içi dolu dolu bir günde yiyoruzTeşekkür ederim. Bilmiyorum ama aralarda çok atıştırıyorum. Ve evet ekmek de çok yiyorum bugün takıma girdim diye azalttım. Bir de bu aralar malum ekmekleri de kendim yapınca masum geldi hep yedim bir anda 5 kg aldım
Canım suyu en az 2 yapmalısın, pizza revani gibi kaçamaklardan ne kadar uzak dursak, o kadar iyidir, sahurda en azından haşlanmış yumurta, ve bi kaç hurma yemeni öneririm..ilk gün için güzel bi menü yinede, afiyet olsunBen bugün ilk menümü yazayım. Çok kötü yazdıkça utanır zamanla azaltırım belki. Benim sorunum aralarda atıştırmak
Kahvaltı(8.00)
Peynir zeytin
2 çatal revanı
1 dilim elma
5 bin adım.
Ceviz 30 kalori, haş yumurta 80, tavada yumurta 120 kalori..yani çok olmaz abartmadan yiyebilirsinyarın iftardan önce bir daha tartılacağım eksi görürsem kendime gelirim o zaman yandın bomba gibi enerji toplar gelirim
O video hangisi
yok yok gayet iyi konuşuyorsun doğru diyorsun ceviz ne kadar yiyeceksin
Hem ceviz hem yumurta sağlıklı ama fazla mı kalorili oluyor acaba
Teşekkür ederim canım hoşbuldummHoşgeldin canım
Hoşgeldin canım
Hangi spor bu cnmAyy 10 dk zor yaptım o 40 dk. Da 500 kaloriden.. acayip terledim 10 dk da bile.. bugünlük böyle olsun. Duşumu alayim![]()
Evet aynen biz de 1 ekmeği 2 gün yerdik bunları abartıyoruz.Varyaa o ev yapımı ekmek, hamur işi hiç masum değil.. benim zaafım ev ekmeği, hamur işi. Evde yapmama kararı aldık artık.. çünkü dışardan alıyoruz 3 tane kepekli içi boş ekmeği 4 kişi 3 gün yiyoruz, evde yapıyoruz koca tepsi içi dolu dolu bir günde yiyoruz![]()