Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Canım , suyun az, 2 olsun en az, makarnadan uzak durmalıyız diyette başarılı olmak için.. afiyet olsun
Günaydın kızlar.Herkes nasil bakalim? Herkese Hayırlı Ramazanlar.
Ben bi kaç gündür yediklerime dikkat ediyorum.Hatta 2.5lt su ve bol harekete rağmen bi de spor da yapiyorum ama tartıda +gördüm.1kg kadar hemde.1haftadir sabah çok erken kalkıyorum oğlumun düzeni allak bullak oldu.Gec yatiyo bir de.Uykusuzluktan ödem falan olurmu ki.?
Kaptanım ve takımım eğitti beniOoooooo Ayşegül'ün yorumlar süper olmaya başladı.![]()
![]()
![]()
Çok haklısın kaptanım.Uykusuzluk sersem etti beni.Baya dağıldım.Ama bugünden itibaren menüleri yazıyorum artik.Olabilir canım tabii ki. Sakın sıkma canını.Menülerini göremiyorum ama. Ne yersen ye yine de menülerini yaz olur mu? Şu koruma işini burada çözmen lazım.
![]()
Hazirmisin söyliyimmi kalpten gitme
107
Haklısın canım, ben de diyetin ilk haftalarından itibaren ekmeği ve pilavı kademeli olarak azalttım..şimdi ekmeği sadece kahvaltı da yiyorum o da çeyreğin yarısı.. pirinç pilavının tadını bile unuttum, bulgura döndüm ve alıştım, hatta bazen yemeği hem ekmeksiz hem pilavsız kapatabiliyorum...4,5 aylık diyet serüvenimin sonunda midem buna alıştı artık..
Kızlar, dün geceki açlığımdan sonra sahurda dünyaları yedimbu akşam menümde görürsünüz..
Siz siz olun, uzun süre aç kalmayın
Herkese hayırlı ramazanlar...
Hayırlı ramazanlar canlar..
2 has. yumurta, domates salatası kuzu kulakli, 2 dilim peynir, 3 ceviz, 3 kuru kayısı, 2 bardak çay. Bende abartmış olabilirim. Acikmaktan korktum sanırım. Şimdi yatıyorum iyi uykular. tartıda görüşürüz artık![]()
G0naydın kızlar
Geçen hafta 55.9
Bugün 55.00
Fark -900![]()
Tabii ki tatlım ne demek kabul edersen. Sen 13. takımın üyesisin her zaman![]()
Anlat bakim bi nasılsın? Ne var ne yok? Özledim seni
![]()
Canım benim bende seni ve burayı çok özledim
Bebiş oldu onunla ilgileniyorum
Bi daha bizden uzaklaşmak yok tamam mı? Zaten rahatsızlıkların var. Kendine kötülük yapmamalısın. Kızlar büyümüştür. Eminim daha zayıf daha sağlıklı bir anne görmek isterler. Telefon numaran aynı mı hâlâ?
Ondan haberim vardı canım hayırlı uğurlu olsun yeniden![]()
![]()