• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selamlar birlikte spor yapalım dedik
İlk önce ortamı hazırlayalım arkadaşlar ben salonda yapıyorum ve kendimi güzel hissettiğim kıyafetlerimi giyiniyorum arkadaşlar
Önce 20 -25 dakika dans ediyoruz
İsterseniz roman oynayın isterseniz benim gibi zumba yapın hafif lesli tipi hareketlerde.yapabilirsiniz

1 hareket mekik pozisyonu bacaklar bükülü kalça yukarda nefes al kalça yerde nefes ver(kalçayı sikmamiz çok önemli)
12x3 set
2 hareket yine mekik pozisyonu ellerimizle yanlara hareket ederek topuklarimizin yanına degiyoruz
( Bu harekette önemli olan başımızı kasmiyoruz yerde değil başımız )
24 x3 set
3. Hareket
Mekik pozisyonundayız bu sefer kollarımız üzerine dogruluyoruz ve bacaklarimizla makas hareketi yapıyoruz (bacaklar gergin ve yere degdirmeden yapıyoruz)
24 x3 set
4. Hareket
Yana yatalım ve sağ bacağı yukarı kaldırıp indirelim aynı hareketi sola doğru yapalım
12x 3 set
5. hareket çok beklediğimiz squat hareketi
12x 3 set açık bacak 2 seti 1 seti kapalı olacak ve
Her hareketi dinlenerek yapıyoruz 15 saniye kadar ara vermemiz.onemli ve hareketleri hızlı yapmayalım

6. Hareket
Plank 3 set durabildigin kadar bekliyoruz 15 saniye dinleniyorum yine durabildigimiz.kadar bu önemli çünkü vücudu çok güzel çalıştırıyor
Bu yarın ki hareketlerimiz
Pazartesi yenilenecektir hareketlerimiz
marbling marbling baya etki ediyor denemelisin bence

Selamlar hepinize

Sahur 2.00
1 çilek
1 tavada omlet
1 bardak çay

İftar 20.00
1 kase tarhana çorbası
2 çatal közlenmiş patlıcan salatası
2 köz biber
Bol bol salata ( kuzu kulağı narpuz/yarpuz domates marul)
1 yk tavuk sote
1 küçük dondurmalı kemalpaşa tatlısı
Bolllll bolll bolll kenger
Çay iç1içtim
Zorlarsam 2 litre suya tamamlarım

Selamlar hepinize

Sahur 2.00
1 çilek
1 tavada omlet
1 bardak çay

İftar 20.00
1 kase tarhana çorbası
2 köz biber
1 yk tavuk sote
Çay iç1içtim
Çok hafif bi menü olmuş,👍
Dondurmalı tatlı bile hiç göze batmıyor..
Kenger derken, kenger sakızı var onu mu kastettin?

Selamlar hepinize

Sahur 2.00
1 çilek
1 tavada omlet
1 bardak çay

İftar 20.00
1 kase tarhana çorbası
2 köz biber
1 yk tavuk sote
Çay iç1içtim
kengeri ilk defa duydum afiyet olsun :kk77:

Çok hafif bi menü olmuş,👍
Dondurmalı tatlı bile hiç göze batmıyor..
Kenger derken, kenger sakızı var onu mu kastettin?
Sağol canımm:) dikenli bir bitki kenger sakızı o bitkinin sütünden oluyormuş bu bildiğin dikenli ot:) hep bu malatyalılar alıştırdı beni de :))

Sahur

Dondurma
Beyaz peynir
Beyaz peynirli tost
Zeytin ve muz

iftar

2 kalem pirzola
Yarım Adana (sadece et)
Kuşkonmaz sote
3,4 kaşık salata
Sütlaç 2 kaşık (tattım)

su devam ediyorum
Spor yok

Eklentiler

• 2FAD2830-1717-4FDA-8C8A-F081CE3A0398.webp
    2FAD2830-1717-4FDA-8C8A-F081CE3A0398.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 28
Sporumu yaptım.. 30 dk roman💃🏼💃🏼💃🏼 bı 10 dk da horon patlattım mis gibi terledim. berceste_ berceste_ hareketlerinin birazını yaptım.
berceste_ berceste_ emeğine sağlık canım detaylı gayet anlaşılır şekilde hazırlamışsin ❤🌺
çok güzel hep böyle devam edelim spor önemli :nazar:
birde yapmadıkların squat ve planksa aksatma bence asıl faydalı hareketler bunlar hocamız daha iyi bilir gene de :KK48:

İyi akşamlar..

Dün iftardan sahura kadar 2 lt.suyumu tamamladım.. 3 kupa yeşil çay içtim limonlu.
Sahur
1 has. yumurta, 1 haşlanmış patates, 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 kuru kayısı, 1 ceviz

İftar
1 hurma, 1 bardak su, 1 bardak bitki çayı
2.5 kepçe göceli (yarma) yoğurt çorbası, 2 adet islim kebabı, 4 küçük fırın patates (orta boy 1 bütün patates kadar diyim), yeşil salata, 1 bardak ayran

Suya baslicam 2 saat sonrada spor..
Güzel olmuş menun yarasın gülüm:KK200:
Sağol canım
Sen bu gidişle beni geçersin menü iyi spor da yapıyorsun daha ne olsun

Sağol canım
Sen bu gidişle beni geçersin menü iyi spor da yapıyorsun daha ne olsun
İnsallahhh istegim bu yönde tabi:-)amaa ben kiminle yarıştığımin farkındayım canım yarışmaya çalışıyorum diyeyim dee Senin modun mu düşmüş sanki nee :KK57:
Doğru söyle beni rakip olarak görmüyomusun yoksa:KK51:eger oyleyse anlarım çünkü bende kendimi senin karşında rakip olarak görmüyorum:KK70:

çok güzel hep böyle devam edelim spor önemli :nazar:
birde yapmadıkların squat ve planksa aksatma bence asıl faydalı hareketler bunlar hocamız daha iyi bilir gene de :KK48:

Benim sorunum, dans ediyoruz ya hareketlere geçince tempo düşünce modum düşüyor.. surundurende tempolu, başladığı gibi bittiği için onu yapabiliyorum.

Makasta bıraktım sonra vicdan yaptım squatlarida ekledim bıraktım😌

İnsallahhh istegim bu yönde tabi:-)amaa ben kiminle yarıştığımin farkındayım canım yarışmaya çalışıyorum diyeyim dee Senin modun mu düşmüş sanki nee :KK57:
Doğru söyle beni rakip olarak görmüyomusun yoksa:KK51:eger oyleyse anlarım çünkü bende kendimi senin karşında rakip olarak görmüyorum:KK70:
Puhajahhshahaa:KK70::KK70:ay çok hoşsun şekerim
Ramazan diye spor yapmaya korkuyorum çok susarım diye spor yapamadığım içim de modum düşük Yoksa varyaaa ohoo burayı şaha kaldırırım ağzın ahanda böyle açıkta kalır :silah:

Sporumu yaptım.. 30 dk roman💃🏼💃🏼💃🏼 bı 10 dk da horon patlattım mis gibi terledim. berceste_ berceste_ hareketlerinin birazını yaptım.
berceste_ berceste_ emeğine sağlık canım detaylı gayet anlaşılır şekilde hazırlamışsin ❤🌺
Kolay gelsin bugün resimli atacam bakalım bu haftalık sporumuzu

Back
X