• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yaaa bugün iftar hazırlarken büyük şef bıçağı ayağımın üzerine düştü. Arka tarafı denk geldi ayak tarak kemiğimin üstüne öyle kötü acıyor ki kırık olmasından şüphe ediyorum. Şimdi biraz daha iyi ama ağrısı hala devam ediyor. Bu arada kesici ucunun denk gelmediğine dua ediyorum. Yoksa şuan ayağım çok kötü durumda olurdu. Çok şükür bununla atlattım. İnşallah yarına bir şey kalmaz. Güya @chentiq le yürüyecektik. :işsiz:
Ayyyyy Allah korusuunnn :KK57: verilniş sadakan varmış, görünmez kaza dedikleri şey. Rabbim beterinden korusun canım çok geçmiş olsun

Ben de ertelenir diye tahmin ediyorum ama keşke ertelenmese... Olsa bitse de kurtulsak şu stresten biz de, çocuklar da..

Ertelense iyi olur canım. Bir çoğunun motivasyona ihtiyacı var. Denemeler istediğimiz gibi olmuyor. Ekrandan soru çözmek cidden çok zor. Evde sıkıldılar iyice. Hiç olmazsa şöyle bir ay ertelenirse öğretmenleriyle yüz yüze gelmeleri hepsi için iyi olur.

Ben de bugün sebze fideleri ve çiçek fideleri siparişi verdim. İklim itibariyle bahçede pek birşey olmuyor ama küçük seram var 2 yıldır ekiyorum internetten araştırarak. Çocuklar kendi elleriyle koparıp yiyince çok mutlu oluyorum. Sizin çektiğiniz fotoğrafları görünce içim nasıl açıldı çok güzeller 🥰

Ne güzel şey yaaaaa. Hasret kaldık bahçeye.

İnşallah günü böyle kapatırım ama 😂 eşim buzlukta sütlü dondurma var yiyelimmi diyim duruyo yarım saattir 🤦‍♀️ sen ye diyorum boğazımdan geçmez öyle diye yemiyo diyetimimi sebote ediyo nedir 😂

Umarım eşine uymamışsındır :sinirli::sinirli:

Ayyyyy Allah korusuunnn :KK57: verilniş sadakan varmış, görünmez kaza dedikleri şey. Rabbim beterinden korusun canım çok geçmiş olsun

Aynen canım yaaaaa çok sağol. Öyle aniden gelişti ki kesme tahtasının üzerindeydi. Salata yapıyordum. Yanlışlıkla tahtaya çarpınca resmen sıçradı nasıl olduğunu anlayamadım. Dikkatli biriyimdir normalde ama bazen engel olamıyorsun kazalara.

Selam hanımlar
Sahur 3.00
1 haşlanmış yumurta ve çay
Sahurdan sonra oructa tatile girdim :) adet oldum.
Saat 13.00 de 1 fındık 2 erik

İftar saat 20.05
1 tabak kuru fasulye
Bol kuzu kulağı salatası
Ve karpuz

Çay içerim birazdan

Spor 30 mekik
Suyu halledicem inşallah
Gayet güzel bir menü olmuş. Umarım cumaya ödem kalmaz. Suyu mutlaka hallet. Ben ramazan ayında oruç olmamaktan nefret ediyorum. Ne yiyebiliyorum ne oruç tutabiliyorum tuhaf bişey oluyor :KK70: :KK70:
Selamlar:KK54:

Sahur
3 yk yumurta salatası,domates,salatalık, 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, çeyrek ev yufkası, yarım tuzlu ev kurabiyesi

İftar
1 kase mercimek çorbası, avuç içinden az fazla patates kızartması, 2 köfte, 3 Antep sikma, bir kase kadar yeşil salata, yarım tuzlu ev kurabiyesi

21.00 4 çilek, 3 yenidünya, 6-7 karadut

Dün sahur iftar arası 2 lt su içtim bugünde tamamlayacağım. Dün spor yapmamistim birazdan yapicam:KK49:

Kurabiyeleri bir an önce bitirmen lazım Ebrucummmm :KK48::KK48::KK48:

Kızlar yaaa bugün iftar hazırlarken büyük şef bıçağı ayağımın üzerine düştü. Arka tarafı denk geldi ayak tarak kemiğimin üstüne öyle kötü acıyor ki kırık olmasından şüphe ediyorum. Şimdi biraz daha iyi ama ağrısı hala devam ediyor. Bu arada kesici ucunun denk gelmediğine dua ediyorum. Yoksa şuan ayağım çok kötü durumda olurdu. Çok şükür bununla atlattım. İnşallah yarına bir şey kalmaz. Güya @chentiq le yürüyecektik. :işsiz:
Tüh ya, geçmiş olsun, yarın bi bak, olmazsa film çektir, zaten hastanedesin canım..

Menümü yazıp sonra diğer menülere bakayım.

Sahur
1 tane haşlanmış yumurta
1,5 servis kaşığı yumurtalı patates
3 tane cerrhy domates

İftar
2 kepçe tarhana çorbası
1 el büyüklüğünde pide
1,5 servis kaşığı fırında patates
1 tane şekerpare

Bugün de batırdım aslında. Patates normalde hayatımda olmaması gereken bir yiyecek ama görünce dayanamıyorum maalesef.
Su 2,5 lt spor yok. Ayağım iyileşirse yürürüm diye düşündüm ama biraz zor gibi.
Afiyet olsun, benim menümden iyiymiş yine de, sağlık olsun canım , yine yürürsün inş..

Gecmis olsun cnm buna sukur

Geçmiş olsun kaptan ucuz kurtarmışsın ben de bugün kolumu kırıyordum yerde otururken masanın üzerinde bir şeye uzanayım dedim hızla elimi uzatınca kolum masa ayağının keskin kenarına sert bir şekilde çarptı. Allah korumuş seni inş bir şeyi yoktur

Çok sevindim canım, sen zaten geçen hafta da hep 2,5 içmemiş miydin?
Evet, bugun menüm biraz garip oldu, evdekilere uydumo_O

2 içiyordum canım tam 2,5 olmuyordu ama zorlamayla içiyordum. Artık rahat içmeye başladım. Normalde ben çok su içerim zaten ama son zamanlarda azalmıştı.

Geçmiş olsun kaptan ucuz kurtarmışsın ben de bugün kolumu kırıyordum yerde otururken masanın üzerinde bir şeye uzanayım dedim hızla elimi uzatınca kolum masa ayağının keskin kenarına sert bir şekilde çarptı. Allah korumuş seni inş bir şeyi yoktur

Sana da geçmiş olsun canım. Çok dikkat et kendine. İnşallah yoktur. Sabaha belli olur. Sağ ayağımı iki kez kırdım bu şekilde. Birinde duvara çarptım. Diğerinde ayağım kaydı yan döndü. Tarak kemikleri çok ince oluyor ve çok çabuk kırılıp çatlayabiliyor. O yüzden acısını az çok anlayabiliyorum. Böyle kırık şüphesi olduğu zaman eğer aşırı derecede ağrınız yoksa zaten acile gitmenizin bir faydası olmuyor. Aklınızda bulunsun. Ortopedi doktoru karar veriyor kırık olup olmadığına, ne kadar alçıda kalacağına. Hele ki böyle bir dönemde acile gitmek hiç akıl işi değil. Şimdi bekliyorum bakalım. Sabaha geçer diye ümit ediyorumm :dua::dua:

Akşamları menünü yaz canım buraya olur mu? Bizim menüler gibi tek tek ayrıntılı bir şekilde.
Iftar menusu
2 kepçe mercimek çorbası
1.5 kepce kuru fasulye
2 yemek kaşığı bulgir pilavı
3 ymk kaşığı yogurt
Sogan salatası

Sahur menüsü
3 ymk kaşığı Kiymali dimatesli yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
Tere roka maydonoz dereotu taze sogan
Bir dilim peynir
4 tane zeytin
Krem peynir bide

Iftar menusu
2 kepçe mercimek çorbası
1.5 kepce kuru fasulye
2 yemek kaşığı bulgir pilavı
3 ymk kaşığı yogurt
Sogan salatası

Sahur menüsü
3 ymk kaşığı Kiymali dimatesli yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
Tere roka maydonoz dereotu taze sogan
Bir dilim peynir
4 tane zeytin
Krem peynir bide

2 içiyordum canım tam 2,5 olmuyordu ama zorlamayla içiyordum. Artık rahat içmeye başladım. Normalde ben çok su içerim zaten ama son zamanlarda azalmıştı.
Sana da geçmiş olsun canım. Çok dikkat et kendine. İnşallah yoktur. Sabaha belli olur. Sağ ayağımı iki kez kırdım bu şekilde. Birinde duvara çarptım. Diğerinde ayağım kaydı yan döndü. Tarak kemikleri çok ince oluyor ve çok çabuk kırılıp çatlayabiliyor. O yüzden acısını az çok anlayabiliyorum. Böyle kırık şüphesi olduğu zaman eğer aşırı derecede ağrınız yoksa zaten acile gitmenizin bir faydası olmuyor. Aklınızda bulunsun. Ortopedi doktoru karar veriyor kırık olup olmadığına, ne kadar alçıda kalacağına. Hele ki böyle bir dönemde acile gitmek hiç akıl işi değil. Şimdi bekliyorum bakalım. Sabaha geçer diye ümit ediyorumm :dua::dua:
İnşallah yarına geçer, belki de dinlenmeyle düzelir yarına..
Suya vücut alışınca içmeden duramıyorsun👍

Back
X