• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gayet güzel bir menü olmuş. Umarım cumaya ödem kalmaz. Suyu mutlaka hallet. Ben ramazan ayında oruç olmamaktan nefret ediyorum. Ne yiyebiliyorum ne oruç tutabiliyorum tuhaf bişey oluyor :KK70: :KK70:

Kurabiyeleri bir an önce bitirmen lazım Ebrucummmm :KK48::KK48::KK48:
🤤😬🤣🤣 Tamam😍

Iftar menusu
2 kepçe mercimek çorbası
1.5 kepce kuru fasulye
2 yemek kaşığı bulgir pilavı
3 ymk kaşığı yogurt
Sogan salatası

Sahur menüsü
3 ymk kaşığı Kiymali dimatesli yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
Tere roka maydonoz dereotu taze sogan
Bir dilim peynir
4 tane zeytin
Krem peynir bide

Krem peynir haricinde güzel bir menü olmuş. :KK9::KK9::KK9:

Kızlar yaaa bugün iftar hazırlarken büyük şef bıçağı ayağımın üzerine düştü. Arka tarafı denk geldi ayak tarak kemiğimin üstüne öyle kötü acıyor ki kırık olmasından şüphe ediyorum. Şimdi biraz daha iyi ama ağrısı hala devam ediyor. Bu arada kesici ucunun denk gelmediğine dua ediyorum. Yoksa şuan ayağım çok kötü durumda olurdu. Çok şükür bununla atlattım. İnşallah yarına bir şey kalmaz. Güya @chentiq le yürüyecektik. :işsiz:
Bunula geçmiş olsun Allah korumuş 😌🌺
Geçmiş olsun kaptan ucuz kurtarmışsın ben de bugün kolumu kırıyordum yerde otururken masanın üzerinde bir şeye uzanayım dedim hızla elimi uzatınca kolum masa ayağının keskin kenarına sert bir şekilde çarptı. Allah korumuş seni inş bir şeyi yoktur
Sana da geçmiş olsun canım🌺😌

Benim bu günkü menüm :

sahur
Domates salatalık karanfil çayı 1 lokma pide

iftar
1 tabak yoğurtlu makarna
Yarım tabak kuru fasülye

1 küçük kase kadayıflı muhallebi. Normalde kadayıfları ceviz ve şekerle tereyağda kavururdum bu sade kadayıflı tadı hiç güzel olmadı böyle🙈

bir de suyu 2 litreye tamamlamak bana çok zor geliyor. 1,5 litreden sonra aşırı midem bulanıyor ama tamamlıyorum zor da olsa 😕

Zayıfladıkça düzene girecek zaten. İnşallah gerek kalmadan olur :KK36:
İnsallah 🙏🙏😍🌺

Benim bu günkü menüm :

sahur
Domates salatalık karanfil çayı 1 lokma pide

iftar
1 tabak yoğurtlu makarna
Yarım tabak kuru fasülye

1 küçük kase kadayıflı muhallebi. Normalde kadayıfları ceviz ve şekerle tereyağda kavururdum bu sade kadayıflı tadı hiç güzel olmadı böyle🙈

bir de suyu 2 litreye tamamlamak bana çok zor geliyor. 1,5 litreden sonra aşırı midem bulanıyor ama tamamlıyorum zor da olsa 😕
Canım bu karanfil cayini surekli görüyorum sende de merak ettim. Sevdiğin için mi yoksa diyet destekleyici bir etkisi var mı?

Ben sade daha çok seviyorum az tereyağli tabi 😋

Suya gelince öyle öyle alışıyorsun işte 👍🏻

İnsallah 🙏🙏😍🌺

Canım bu karanfil cayini surekli görüyorum sende de merak ettim. Sevdiğin için mi yoksa diyet destekleyici bir etkisi var mı?

Ben sade daha çok seviyorum az tereyağli tabi 😋

Suya gelince öyle öyle alışıyorsun işte 👍🏻
Sindirim sorunum var destek olsun gün içinde diye dönüşümlü karanfil ve kayısı yapıyorum yoksa rahatsız oluyorum

Sahur

1 bardak süt
1 dilim tahıllı ekmek
Peynir zeytin ve muz

iftar

1 ceviz
1 minik şeftali
Çok az salata
tabak domates çorbası
1 kaç parça karpuz
Peynir zeytinli ekmek
2 kaşık salçalı makarna

su 1,5 olacak
1 saat dışarıda tempolu yürüyüş

Evet canım soyacakla ince ince kesiyoruz.. içine dolma harcı yapıyoruz.. orjinali bulgur ama bizim ev ahalisi dolma harcını pirinçle seviyor. İçini koyup sarıp koparmadan koyduk biz. Pisirirkende tabak kapatıp normal dolma gibi pişirdik.
tam gözümde canlandıramadım evde kabak patlıcan var yarın yapayım diyorum ama tam anlayamadım:KK31:
Muhteşem cnm ya beton yığınlarının arasında geçti bütün ömrüm şöyle bi ortama hasretim yeminle
balkonun varsa birkaç çiçek ekebilirsin belki oda bir terapi oluyor insana :KK25:
Ayy Gönüüül, içim gitti resmen:mad: Hepsi birbirinden güzel,
Orman yoluna ve dereye bayıldım...Sincabında pek tatlıymış, maşallah, Rabbim esirgesin..
Ben senin yerinde olsam, günde 2 kere çıkar turlarım oraları...benim yerime de gez..ben su dere yeşillik hastası biriyim...
amin. Bana çok iyi geliyor buralarda yürümek ama işte çocukları bırakacak kimse olmuyor
Bir iki yardımcımız vardı arada gelirlerdi çocuklarla ilgileniyordu şimdi gelemiyor kimse malum durumdan o yüzden eve kim gelirse hemen bırakıyorum çocukları ayakkabımı sokakta giyiyorum onlar kem küm edene ben vınlamış oluyorum:KK55:
Ay amiiinn aminnn hepimize cümlemize inşallah:) insan öyle yerlerde tüm derdini kederini unutur huzur dolu olur yaa inanki bayıldım
evet bir saatte olsa kendimi herşeyden soyutlamaya çalışıyorum
Burda eşimlerin köyü var, salgın olmasa her haftasonu oraya giderdik, ama o kadar yeşillik ve orman ve dere yok..kayınvalidemin bağı bahçesi var yeşillik olarak...güneş, temiz hava, kuş cıvıltılarını çok özledim, bi de çocukları bahçeye oyuna salmayı..
çok güzel oluyor öyle ortamlar çoğu insan için çok basit birşey olabilir ama ben tam bir bahar aşığı bir insanım 😎
Canım ortama bayıldım resmen ne kadar güzel.
Ben de bugün sebze fideleri ve çiçek fideleri siparişi verdim. İklim itibariyle bahçede pek birşey olmuyor ama küçük seram var 2 yıldır ekiyorum internetten araştırarak. Çocuklar kendi elleriyle koparıp yiyince çok mutlu oluyorum. Sizin çektiğiniz fotoğrafları görünce içim nasıl açıldı çok güzeller 🥰
benimde senin gibi balkona öyle bir şey yapma hayalim var o ektiğin şeyi yemesi çok güzel oluyor veya ektiğin tohumun çiçeğin açıp çiçeklenmesi hergün bakıyorum açtı mı açmadı mı bakıyorum minik bir çiçek açmış bende çiçekleniyorum :KK68:
Gönül'cüm hem doğum günün hem evlilik yıl dönümün kutlu olsun öncelikle. Kusura bakma geç oldu ama yazacaktım araya kaynadı bir şekilde. Fotoğraflar çok güzel bakınca içim açıldı :KK200:
:KK68:yok canım ne kusuru
Teşekkür ederim 😊

tam gözümde canlandıramadım evde kabak patlıcan var yarın yapayım diyorum ama tam anlayamadım:KK31:
balkonun varsa birkaç çiçek ekebilirsin belki oda bir terapi oluyor insana :KK25:
amin. Bana çok iyi geliyor buralarda yürümek ama işte çocukları bırakacak kimse olmuyor
Bir iki yardımcımız vardı arada gelirlerdi çocuklarla ilgileniyordu şimdi gelemiyor kimse malum durumdan o yüzden eve kim gelirse hemen bırakıyorum çocukları ayakkabımı sokakta giyiyorum onlar kem küm edene ben vınlamış oluyorum:KK55:
evet bir saatte olsa kendimi herşeyden soyutlamaya çalışıyorum
çok güzel oluyor öyle ortamlar çoğu insan için çok basit birşey olabilir ama ben tam bir bahar aşığı bir insanım 😎

benimde senin gibi balkona öyle bir şey yapma hayalim var o ektiğin şeyi yemesi çok güzel oluyor veya ektiğin tohumun çiçeğin açıp çiçeklenmesi hergün bakıyorum açtı mı açmadı mı bakıyorum minik bir çiçek açmış bende çiçekleniyorum :KK68:

:KK68:yok canım ne kusuru
Teşekkür ederim 😊
Buyur canım baya yimsel oluyor😋 bizim ev ahalisi bulgurla sevmediği için pirinçle yapıyoruz.

Back
X