• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün ki menümü atayım,
sahurdan önce sadece 45 dakka uyuduğum için sahuru yarı uyur vaziyette yedim, çok yediğimi geç farkettim:olamaz: ama sanırım bu yüzden iftarda da çok acıkmamıştım, çabuk doydum.

Sahur
1 tabak tarhana çorbası
7-8 lahana sarması
1-2 lokma tahinli çörek

İftar
1 kase tarhana çorbası
1 kase sulu bulgurlu patatesli köfte
Yarım tabak salata
1 kase şeftali kompostosu

Suyu 2.5 litreye tamamlarım, yürüyüş şimdilik yok, yatmadan yapmaya çalışıncam..
Afiyet olsun canım lahanayı keşke tartı öncesi yemeseydin yarım kilo falan etkiliyor. Kompostoyu pekmezli mi yapıyordun sen canım?

İyi akşamlar herkese
Sabah 10.00; sucuklu yumurta
Peynir
Domates salatalık
1 y.kaşığı acuka
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün 13.00; 1 avuç leblebi
Akşam 16.30; 1 kase ayran aşı çorbası
4 kaşık mantarlı tavuk sote
Salata
Ara öğün; 20.30; 3 çilek
1 bardak süt
Su,2 litre
40 dakka spor
Çokmu yemişim sanki ya böyle yazınca bi çok geldi gözüme yediklerim 😬
Gayet güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun

İftara kaldı 50 dk
Menümüz çok tehlikeli oldu
Dışarıdan döner kuşbaşılı pide lahmacun geldi
Ayrıca çocuklar mozaik pasta istedi onu yaptım
Elim ayağım titriyor nasıl hakim olacağım kendime
Senin yerinde olsam bugün tartılır ve yerdim :confused:

Iyi akşamlar kızlar ben geldim 😁😁iki gündür yoktum annemlere gittim oradaydım ve iki gündür yediklrrimi hiç söylemiyim bile😶😶😶😶köy yeri bikac birşey ektik topladık hayvanlara geçtik falan biraz yoruldum yorulunca da kendimi frenleyemedim😏1 haftalık rejimi heba ettim oysa ne güzel gidiyordu 🤔neyse artık yarın telafi ederim anne evi anne yemekleri rejime çok ters😎😀spor için hiç yazmıyorum zaten ekstra gerekmiyor eve girdiğimde harıl harıl ter oluyordum 🙄ben de durum lar bu söz nasılsınız iki gündür 🤗🤗😎😎

Bugün ki menümü atayım,
sahurdan önce sadece 45 dakka uyuduğum için sahuru yarı uyur vaziyette yedim, çok yediğimi geç farkettim:olamaz: ama sanırım bu yüzden iftarda da çok acıkmamıştım, çabuk doydum.

Sahur
1 tabak tarhana çorbası
7-8 lahana sarması
1-2 lokma tahinli çörek

İftar
1 kase tarhana çorbası
Yarım tabak salata

Suyu 2.5 litreye tamamlarım, yürüyüş şimdilik yok, yatmadan yapmaya çalışıncam..

Afiyet olsun canım gözüme çarpan, sahurda tahinli çörek, iftarda komposto. şeftali kompostosu baya şekerli oluyor.
Lahana sarması bendeki uygulamada 30 kalori gösteriyor ama bilemedim benimki kıymalı ve pirinçli kaç kalori hesaplamaliyim sence 50 diye düşündüm ama oda çok olur sanki😵

İftara kaldı 50 dk
Menümüz çok tehlikeli oldu
Dışarıdan döner kuşbaşılı pide lahmacun geldi
Ayrıca çocuklar mozaik pasta istedi onu yaptım
Elim ayağım titriyor nasıl hakim olacağım kendime

Allah kabul etsin canım baya uzun senin. Allah yardimcin olsun bu menü bende olsa asla dayanamazdim.. dayanabilirsen gel alnından öpecem
😁

Bende menümü yazayım

Oruçlu değilim ama orucludan hiçbir farkım yok

Sahur 2.00
Elim kadar ekmek kervanına bende katıldım :KK70:ama benim iki elim :KK70::KK70: (kendi yaptığım)
7-8 zeytin ve çay

Saat 13.00 de
Yarım top dondurma

İftar saat 20.05
1 tabak fırında patlıcan kabak biber ve köfteden türlü (patateslerini ayıkladım)
Yarım kase cacık
Çay içicem birazdan.
Suyu da 2 litre yapmaya çalısıcam

Offf offf ben bugün bı yarım öküz yemiş kadar oldum yani...

Sahur
2 has. Patates (küçük boy), 1 has. Yumurta, dolates, salatalık, 5 zeytin, 1 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı tahin+pekmez

İftar
15 adet etli lahana sarması (pirinçli), 1 kase mercimek çorbası

1 yenidünya, 2 karadut

40 dk. Tempolu yürüyüş, şimdide sporumu yapicam yediklerim anca erir. Sadece lahana sarması 650 kalori🥺

Toplamda bugun1327 kalori aldım.

177 yürüyüş+400 spor desek 577 düz hesap 500 diyelim. 800 le kapatacam insallah günü🙏

Kaptanıııım, ayağın nasıl oldu, bugun TLF elime doğru düzgün alamadım, ağrısı geçti mi? Dr gösterdin mi? LAydLiNe LAydLiNe ?
İyiyim canım çok şükür sabah biraz zorlansam da şimdi daha iyi. Doktora gitmedim çünkü sabah uyandığımda akşamkinden daha iyi durumdaydım. Büyük ihtimal ezik oluştu, kırık olsa ağrı azalmazdı.
Bugün ki menümü atayım,

Sahur
1 tabak tarhana çorbası
7-8 lahana sarması
1-2 lokma tahinli çörek

İftar
1 kase tarhana çorbası
Yarım tabak salata

Tartı öncesi bulgur olmasa iyiymiş. İnşallah yarını kötü etkilemez.
LAydLiNe LAydLiNe kaptanım geçmiş olsun nası oldu ayağın bişey.yoktur umarım.
Teşekkür ederim canım şükür sıkıntı yok. :KK36:
İyi akşamlar herkese
Sabah 10.00; sucuklu yumurta
Peynir
Domates salatalık
1 y.kaşığı acuka
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün 13.00; 1 avuç leblebi
Akşam 16.30; 1 kase ayran aşı çorbası
4 kaşık mantarlı tavuk sote
Salata
Ara öğün; 20.30; 3 çilek
1 bardak süt
Su,2 litre
40 dakka spor
Çokmu yemişim sanki ya böyle yazınca bi çok geldi gözüme yediklerim 😬
Çok yememişsin canım ama hem leblebi hem de ayran aşı şişkinlik yapar. O yüzden çok yemiş gibi hissediyorsundur kendini. Sporun gayet güzel.
Bende menümü yazayım

Oruçlu değilim ama orucludan hiçbir farkım yok

Sahur 2.00
Elim kadar ekmek kervanına bende katıldım :KK70:ama benim iki elim :KK70::KK70: (kendi yaptığım)
7-8 zeytin ve çay

Saat 13.00 de
Yarım top dondurma

İftar saat 20.05
1 tabak fırında patlıcan kabak biber ve köfteden türlü (patateslerini ayıkladım)
Yarım kase cacık
Çay içicem birazdan.
Suyu da 2 litre yapmaya çalısıcam
Sen bayağı uçmuşsun bugün ama akşamı iyi halletmişsin. Kalori hesaplarsak sıkıntı yok gibi. Spor yok mu?

Sahur
2 has. Patates (küçük boy), 1 has. Yumurta, dolates, salatalık, 5 zeytin, 1 dilim peynir, 1 tatlı kaşığı tahin+pekmez

İftar

1 yenidünya, 2 karadut

40 dk. Tempolu yürüyüş, şimdide sporumu yapicam yediklerim anca erir. Sadece lahana sarması 650 kalori🥺

177 yürüyüş+400 spor desek 577 düz hesap 500 diyelim. 800 le kapatacam insallah günü🙏
Maalesef fazla yemişsin bugün canım. Hele patates ve tahin pekmez olmamış. Bence etli lahana sarmasını daha az yeseydin sıkıntı olmazdı. Sen bayağı bayağı çok yemişsin. Spor yap mutlaka.

Ben de menümü yazayım.

Sahur
2 tane haşlanmış yumurta
1 kk izmir tulumu
Domates, salatalık

İftar
2 kepçe mercimek çorbası
7 tane kabak musakka
7-8 kaşık yoğurtlu nohut salatası
1,5 dilim revani

2,5 lt su. Ayağım çok zorlamazsa yürüyeceğim birazdan

İyiyim canım çok şükür sabah biraz zorlansam da şimdi daha iyi. Doktora gitmedim çünkü sabah uyandığımda akşamkinden daha iyi durumdaydım. Büyük ihtimal ezik oluştu, kırık olsa ağrı azalmazdı.
Tartı öncesi bulgur olmasa iyiymiş. İnşallah yarını kötü etkilemez.
Teşekkür ederim canım şükür sıkıntı yok. :KK36:
Çok yememişsin canım ama hem leblebi hem de ayran aşı şişkinlik yapar. O yüzden çok yemiş gibi hissediyorsundur kendini. Sporun gayet güzel.
Sen bayağı uçmuşsun bugün ama akşamı iyi halletmişsin. Kalori hesaplarsak sıkıntı yok gibi. Spor yok mu?
Maalesef fazla yemişsin bugün canım. Hele patates ve tahin pekmez olmamış. Bence etli lahana sarmasını daha az yeseydin sıkıntı olmazdı. Sen bayağı bayağı çok yemişsin. Spor yap mutlaka.
Sporum sadece 20 dakika roman havası canım

sahur
2 h yumurta
domates salatalık
peynir az 5 zeytin
2 tam ceviz 4 badem

iftar
2 kase mercimek çorbası
1 küçük dilim fırında karnabahar
bol kıvırcık salatası
kızılcık kompostosu şekeri az

2 lt su
30 dk yürüyüş

Çok güzel bir menü olmuş canım. Afiyet olsun :KK9: :KK9:

Sahur
2,3 tatlı kaşığı nutella

İftar
Fırında kıymalı sebze
Yoğurt, Salata
1 çatal mozaik
Avuç içi kadar yumurtalı ekmek
2 dilim kuşbaşılı pide
1 lokma döner
Kavun ve çilek :KK47:

yeni yedim suyu içiyorum halen
Spor yok

Sahur

İftar

1 yenidünya, 2 karadut

Tartı ne diyor sana çok merak ediyorum yarını

Arkadaşlar tam doymadan kalktım
tehlikeli şeylerden gerçekten az yedim yani tattım sadece pide 2 dilimdi sahuru hafif geçireceğim
Yarın mutlaka yürüyeşe gitmeliyim gerçi şakır şakır yağmur yağıyor ama olaun şapkam ve yağmurluğum var botları da geçiririm ayağıma bitti gitti
Yarın ola hayrola :işsiz:

Tartı ne diyor sana çok merak ediyorum yarını
Ne diyor pek bişey dediği yok şöyleki regl donemim ve gelmedi tabiki.. siskinligim var heralde. Ama yarın birlikte gorecez inşallah.. seninkinden ne haber acep??

Ayrıca helal olsun valla o kadar şeye 1 er lokma 👏👏

Back
X