Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her ne kadarGonul83 ile birlikte 1.5 kilo hedefimize ulasamasakta ben bu yarış işini sevdim bu hafta benimle yarışmak isteyen var mi??
![]()
Vallahi Ebrucum bende bilmiyorum ne yiyecez.. daha doğrusu yemeyecezBu hafta ben de senin gibi çok patates yedim ve sanırım benim kilo verememiş olmamda büyük bir etken patates. Senin menülerde de çok görüyorum. Dikkat et lütfen![]()
Olur ama soyleyim yemeyerek vermeyi dusunuyosan ben yokum. ben yiyorum, spor yapıyorum karşımdaki yemeyince demoralize oluyorumben yarışmak isterim daha çok teşvik edici eskiden kuzenimle yarisirdik
![]()
Yemeyerek miOlur ama soyleyim yemeyerek vermeyi dusunuyosan ben yokum. ben yiyorum, spor yapıyorum karşımdaki yemeyince demoralize oluyorum![]()
Kaç kiloydun canim.. sen o formu doldurmuş muydun baştaki bilgilerini hatırlayamadım kusura bakma lütfen. Yaş?
Evine döndü derken annem memlekete götürdü çok şükür yaniKardeşim evine döndü sizinle paylaşmıştım derdimi mutlulugumuda paylaşmak istedim. Şimdi artık daha konsatreyim diyete
Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?
KıLO ÇıZELGESıNı NASIL YAPABıLıRSıNıZ? Arkadaşlar, birkaç yerde kilo çizelgesi yapmak için yardım rica eden arkadaşlara rastladım. Sanırım en iyisi bununla ilgili bir başlık açmak. Hepinize kolay gelsin, dilerim yardımcı olur. Öncelikle, aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com"...www.kadinlarkulubu.com
Bende deneyeceğim bakalımcemrenil sen sormustun sanırım değil mi?
Yemeyerek mihiç benlik iş değil
72dim geçen hafta bugün 71 oldum telefondan girdiğim için normal mesaj olarak yazdım
29 yaşındayım sen kaç kiloydun
![]()
Evet hala oluyor muymuş ?kimsede olmayınca ben artık olmuyor sandımKilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?
KıLO ÇıZELGESıNı NASIL YAPABıLıRSıNıZ? Arkadaşlar, birkaç yerde kilo çizelgesi yapmak için yardım rica eden arkadaşlara rastladım. Sanırım en iyisi bununla ilgili bir başlık açmak. Hepinize kolay gelsin, dilerim yardımcı olur. Öncelikle, aşağıda verdiğim bilgilerin "tickerfactory.com"...www.kadinlarkulubu.com
Bende deneyeceğim bakalımcemrenil sen sormustun sanırım değil mi?
Olmuyor. Denemeden attima buraya ama denedim siteye koyulmuyormus meğerseEvet hala oluyor muymuş ?kimsede olmayınca ben artık olmuyor sandım
Ben bildirimden sonra yürüyüşe çıktım ve daha da eksi olarak seni geçtim ama bu haftaya yansımayacak geciktik çünkü eh sana geçmiş olsun artık “Aşk bir sudur iç iç kudur” NaberrrrrrrrrrrGeçmiş olsun kanka
Geçen hafta 79.1
Bu hafta 78.1
Ah o dünkü lahanaları o kadar çok yemeyecektim.![]()
gel gel sen benim yanıma gel hele bu hafta ben seni seçtim . KomAnlamıyorum o kadar dikkat ettimsadece 200 gr vermiş görünüyorum. Regl oldum iki gündür belki de onun ödemi. Belki de 2 el kadar ekmeekk
Geçen hafta 68.1
Bu hafta 67.9
Fark 200 gr
Kilo veren hatunlar tebrik ederim sizi.
gözüm üstündeTeşekkür ederimama ilk hafta ödem vs. Derken zaten çabuk gidiyor önemli olan bundan sonra bakalım
![]()
tabi ki de paylaş canım ben burada ohooo neleri anlatmıştım dertler paylaştıkça azalırKardeşim evine döndü sizinle paylaşmıştım derdimi mutlulugumuda paylaşmak istedim. Şimdi artık daha konsatreyim diyete
eski kıyafetlerimi deniuormusun nasıl oluyorlarGecen cuma iftardan once 86.8 cikmistim aslinda ama 5 e kadar yetisemedim 87.9 alindi 800 gram verdim yani kilo verdikce insan daha da hirslaniyor liseyi 100-105 arasi tamamladim keske o zaman baslasaydim yedigim en guzel tatlidan daha keyif verici
Her ne kadarGonul83 ile birlikte 1.5 kilo hedefimize ulasamasakta ben bu yarış işini sevdim bu hafta benimle yarışmak isteyen var mi??
![]()
Vallahi çokta bile bile yememezlik yapmıyorum gerçekten hemen doyuyorum. Eşimde evde olmadığı zamanlar pekte canım istemiyor yemek bile yapmıyorum doğru düzgünOlur ama soyleyim yemeyerek vermeyi dusunuyosan ben yokum. ben yiyorum, spor yapıyorum karşımdaki yemeyince demoralize oluyorum
Kaç kiloydun canim.. sen o formu doldurmuş muydun baştaki bilgilerini hatırlayamadım kusura bakma lütfen. Yaş?
Vallahi çokta bile bile yememezlik yapmıyorum gerçekten hemen doyuyorum. Eşimde evde olmadığı zamanlar pekte canım istemiyor yemek bile yapmıyorum doğru düzgün
Bende de bayağı şişkinlik var regl olcam yaklaştı ondan sanırım bakalım bu hafta nasıl verebilecem78.1 bu hafta -1 kilo gitti ama daha çok bekliyordum açıkçası. Şişkinlik var diye düşünüyorum (tabi dün yediklerimi saymazsak)
Bana geçmiş oldu zaten.. haftaya inşallah gerçek kilolarBen bildirimden sonra yürüyüşe çıktım ve daha da eksi olarak seni geçtim ama bu haftaya yansımayacak geciktik çünkü eh sana geçmiş olsun artık “Aşk bir sudur iç iç kudur” Naberrrrrrrrrrr
gel gel sen benim yanıma gel hele bu hafta ben seni seçtim . Komtabi sende kabul edersen bu hafta bir kapışalım kimle kapışsam çok güzel kilo veriyor
gözüm üstünde
tabi ki de paylaş canım ben burada ohooo neleri anlatmıştım dertler paylaştıkça azalır
eski kıyafetlerimi deniuormusun nasıl oluyorlar
![]()
Evet benimde zaten kilo verememe sebebim bu büyük ölçüde.. 83 kilolara kadar çıktım ilaç almak zorunda kaldım regl olamadım falan.. geçen ay soğan kürü ile bu ay yine yok normalde günü. Bugün sahurda başlayacağım yine soğan kürüne.Bende de bayağı şişkinlik var regl olcam yaklaştı ondan sanırım bakalım bu hafta nasıl verebilecem![]()