- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 42
Süper bi şey olacak, bir günde 250-300 Gr vermiş olacaksın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper bi şey olacak, bir günde 250-300 Gr vermiş olacaksın
Naptın da 1100 kalori yaktın bacım?
3 saatten fazla yürüyüş bi de kardiyo muuSelamlar,
Sahur
1.5 haşlanmış patates, domates,salatalık, 1 dilim beyaz peynir, 1 ceviz
İftar 1 kase mercimek çorbası, 3.5 dilim yumurtalı ekmek
17.15-18.45 arası yürüyüş
20.45- 22.30 arası yürüyüş
Şimdi de kardiyo yapacağım 40 dk.
Yürüyüşün etkisi sanırım çok rahat WC ciktim.
Suya devam uyuyasiya kadar 3 yapicam.
Ben Süt ve tarçın sevmediğim için kötü gelmiş olabilir bana
Mesela ben şimdi spor yapacağım
Hangi spor, o kadar yediğim ekmegin Vicdan azabını azaltır acaba..![]()
İki rakibim de çok dişli napim.. hoş bütün rakiplerim öyleydi.. öyle deme.. Sen ki topiklere yazmış Ayşegülsün.. Sen ki takımın medariiftiharisin..3 saatten fazla yürüyüş bi de kardiyo muu
Kız naaaptın sen, beni gözünde o kadar büyütme rakip olarak
Sen 10 tane yumurtalı ekmek yesen yine normal dicem bu yakmaya..
Canım niye ağladın? Kilo yüzünden mi, başka sebepten mi? Unutma, yaşıyorsak umut vardır, hiçbir şey için geç kalmış sayılmayız. Sen anasın , cansın , güçlüsün ve istersen önce Allah'ın izniyle başaramayacağın hiçbir şey yok... Yalnız değilsin, hepimiz benzer dertlerle boğuşuyoruz.. Lütfen kendini üzme, kalbini ferah tut ve başaracağına inan..Ben sana çok inanıyorum![]()
Sebzeni içinde patates var mı? Çok secemedim canım. Yanlış birşey söylemek istemem Naçizane fikrim arada o kadar ceviz çok geldi. Sebzenin içinde patates varsa makarna ve patates yanyana tehlikeli oluyor malesef.
Yenilik güzeldir tarif ettiğin pantolon tan baharlık yazlık iç açıcı bir modele benziyor al internetten olmazsa geri gönderirsinGelecrğiö inşallah artık buralara gidişatı toparlamam lazım çünkü 1 temmuz 2020 ye kadar 71 kg olma hedefimden çoooo çok uzaklaşacağım yoksa ve vaktm çok az kaldı.
Ben hem uzun pant. Giyerim ama aetık biraz diz üstü şort (evde) kapri falan giymek istiyorm hep bacaklarımı saklama derdim vardı 2 gündür balkonda bacaklarımı güneşlendiriyorum hem kendime de yenilik olur defactodan bişeker baktm ama siparişe cesaret edemedim ya olmazsa die mağazaya da gidip denemek istemiyorum ne yapsam ki ya daha önce giymediğim tip şeyler old için ekstra cesaret edemedim şöle çiçekli hafif bol dizüstü şortlar var denesem mi hep düz pantolon giydim hayatım boyunca. Yenilenmek istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz lütfen ?
Canım yumurtalı ekmeği yemişsin ama sporun hakkını vermişsin.Selamlar,
Sahur
1.5 haşlanmış patates, domates,salatalık, 1 dilim beyaz peynir, 1 ceviz
İftar 1 kase mercimek çorbası, 3.5 dilim yumurtalı ekmek
17.15-18.45 arası yürüyüş
20.45- 22.30 arası yürüyüş
Şimdi de kardiyo yapacağım 40 dk.
Yürüyüşün etkisi sanırım çok rahat WC ciktim.
Suya devam uyuyasiya kadar 3 yapicam.
Ben Süt ve tarçın sevmediğim için kötü gelmiş olabilir bana
Mesela ben şimdi spor yapacağım
Hangi spor, o kadar yediğim ekmegin Vicdan azabını azaltır acaba..![]()
Öncelikle hoşgeldinizCanım Ayşegül'üm demek istiyorum.. net bı sebebi yok bı buhran hali idi. Oruç tutamamak, kızlarıma yetememek, eşimin umarsızlığı, sabahtan beri hiç abartmıyorum yataktan kalkamadım ve kızımın bana gel gel deyişi bugün bazı ufak tefek şeyler benim modumu çok düşürdü.. bu kadar rahatsızlanmamın sebebi şeker dengesizliği 33 yaşımda bunu kendime ben yaptım hayat da hiç destek olmadı ama bu aksilikleri ben bahane ettim bugün başıma gelen tek güzel şey sizlersiniz
Allah niyetimi daim etsinhepimiz inşallah sağlığımıza istediğimiz kiloya görmek istediğimiz bedene kavusalim istiyorum ve bugün oğlak kadını cizgimden baya çıkıp olay duygusal bağladım
![]()
Ben de tam da bu yüzden 4 tane dişçi tayt aldımHayat neşemi getirmeye çalışıyorum yenilenmeye ihtiyacım var ve zaten sürekli tasarruf modunda olduğum için düzgün kıyafetim yok. Genelde evde de çamaşır sulu delik şeyler ya da eşofman giyiyorum gördüm ki bu fedakarlıkların bi değeri olmuyor ben de bu sene kendime bi güzellik yapmak istiyorum.
Şu psikolojimle daha fazla zayıflayamıyorum yaşama hevesimi getirmem lazım.
Az çok beni tanımışsınızdır psikolojik olarak inişler çıkışlar içindeyim tooarlanmam lazım hayattan kendimi çok soyutlafım evlendiğimden beri.
Süper eksi olarak sana geri dönecek.
İştah açar, aşktırAcuka dediğim annemin yaptığı sos cnm hazır değil, genede zararlımıdır bilemedim
Ben de tam da bu yüzden 4 tane dişçi tayt aldımPazartesi gelecek inşallah olurlar bana birini küçük beden aldım hem de en sevdiğim rengini: Tarçın
![]()
Canım o +alıntı yazıyor ya cvp vermek istediklerini ona basarak alıntı yapiyosun.. sonra alıntıları ekle sanırım buton adı ona basınca tüm alıntılar geliyor. Telden de oluyor. Bı bak istersen.Disco tayt demek istemiştimah bu telefonlar
ha bı de telefondan toplu alıntılayamadığım için tek tek yazdım kusura bakmayın
![]()
tatlı falan yiyeyim mi yazıyorsunuz hem canımız çekşyor hem sana zarar zaten her istediğim şeyi burada bulamıyorum Türk marketi çok uzaktı eşim olmazsa imkansız gidemem kadayıf falan nereden getirdin aklımaGönüüll niye kızdın banaaa bak atlayıp zıplıycam hemen kızz![]()
Hımm kıyamam hasta olmaYok yok niyeyse bugün canım hiç istemedi. Kaynanam köyden ot göndermiş bütün gün onları yıkayıp doğrayıp dondurucuya atmayla gecti inan yemek yemeye gücüm kalmadı![]()
![]()
Ben de hepsiburada dan sepete attım bekliyorumBende aynı durumdayım.
Hatta alınacaklar on fotosunu bile çekiyorum.
Klasör yapıyorum![]()