Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Acaba evin küçükleri mi biraz farklılar ☺Benim de küçük okuma bilmiyor ama yaşına göre kitaplar alıyoruz boyasın incelesin sorsun alışsın diye biraz tutuyorelinde bırakıyor arabasını alıyor kendi kendine. Ben de umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. Küçük daha alışır diye. Ama şimdi siz deyince düşündüm de ablası onun yaşındayken kendi getirirdi oku diye 😁Allah sağlık versin onların da başka ilgi alanları olacak muhakkak. Bahçe işleri ile uğraşmak ne kadar güzel. Maşallah. Hayırlı insanlar olarak yetişsinler inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Her çocuğun ilgi alanı farklı bizler de ister istemez kıyaslıyoruz ama ne kadar hatalı bir davranış. Elmayla armutu kıyaslar gibi. İkisi de meyve olsa da birbirinden ne kadar farklı. Çocuklar da öyle zeka alanları mizaçları vs hepsi kendine özgü. Benim çocuklar da öyle birbirlerinden çoook farklılar ister istemez karşılaştırıyoruz ama bir anlamı yok. O yüzden kendi içinde değerlendirmek lazım. Evin büyüğü küçüğü ortancası olmanın elbette getiri ve götürüleri var ama hepsi de onunla alakalı değil bir bütün

Bizde de ben ve ablası çok kitap okuruz.
Ama o kitap okumak istemiyor.
Hepimiz bahçeye çıkıyoruz alıyoruz kitaplarımızı.
Biz okurken küçük kızıma bakıyorum bahçeyi suluyor.
Çiçekleri tımarlıyor.
7 yaşında ama çiçek ekmeye sulamaya bayılır.
Nasıl budanır nereden budanır bilir mesela. Babasından göre göre öğrenmiş.
İlgi meselesi. Ben bilmem.
Kitap sayısına bakarsan sayı çok bizim.
Biz sınıf olarak kasım sonu harfleri bitirdik.
Kasım sonundan 13 marta kadar 81 kitap okudum.
Öğretmenimiz türkiye haritası vermişti onu boyadık. Oradan hatırlıyorum.
Karantinada. Beri de kitap defteri tuttuk ilgisini çeker diye
86 oldu.
Herhalde biz sınıftan etkikeniyoruz biraz.
LGS ye hazırlanır gibiler maşallah.
Maşallah ona ne güzel doğa zekası baskın demek ki. Bu güzel özelliklerini yok etmeden yetiştirmeyi başarabilsek keşke. Bazı öğretmenler de veliler de çocuğu akademik becerilerden ibaret algılayıp ona odaklanıp gidiyor halbuki neleri gözden kaçırıyoruz

Biri 19 aylık diğeri 4.5 yaşında canım küçükler ikisi de. Haliyle zorlanıyorum biraz
Büyüyecekler canım.
Sonra bu günlerini özleyeceksin.
Benimkiler çok büyük değil ama yine de özlüyorum küçüklük hallerini.
Şu anda çok uzun süredir evde olduğumuz için de sıkılmış sındır.
Allah kolaylık versin.

Acaba evin küçükleri mi biraz farklılar ☺️Benim de küçük okuma bilmiyor ama yaşına göre kitaplar alıyoruz boyasın incelesin sorsun alışsın diye biraz tutuyorelinde bırakıyor arabasını alıyor kendi kendine. Ben de umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. Küçük daha alışır diye. Ama şimdi siz deyince düşündüm de ablası onun yaşındayken kendi getirirdi oku diye 😁Allah sağlık versin onların da başka ilgi alanları olacak muhakkak. Bahçe işleri ile uğraşmak ne kadar güzel. Maşallah. Hayırlı insanlar olarak yetişsinler inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Kesinlikle tek duam zaten iyi insan olsun.
Ama anne olunca insan evladı için herşey güzel olsun istiyor.
Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin.
Gerisi olur Allah'ın izniyle.

Büyüyecekler canım.
Sonra bu günlerini özleyeceksin.
Benimkiler çok büyük değil ama yine de özlüyorum küçüklük hallerini.
Şu anda çok uzun süredir evde olduğumuz için de sıkılmış sındır.
Allah kolaylık versin.
Evet canım sıkıldım biraz ama fazla da değil evde olmayı seven bir insanım. Normal zamanda yapamadığım evdeki işleri yapmaya çalışıyorum çocuklarla yapabildiğim ölçüde. Hiç olmazsa içimi rahatlıyor. İşte hala küçük olduklarından onlar da ihtiyaç duyuyorlar bana ben de ev işleri çocuk işleri yemek bulaşık devam eden işler arasında sıkışıp kalıyorum. Hayırlısı olsun bugünümüze şükür sağlıklıyız en azından

Maşallah ona ne güzel doğa zekası baskın demek ki. Bu güzel özelliklerini yok etmeden yetiştirmeyi başarabilsek keşke. Bazı öğretmenler de veliler de çocuğu akademik becerilerden ibaret algılayıp ona odaklanıp gidiyor halbuki neleri gözden kaçırıyoruz
Kesinlikle çocukları yitirmemeliyiz.
Bizim tek şanssızlığımız akademik öğretmene denk gelmemiz.
Belki bunda da bir hayır vardır diyorum.

Iyi geceler kızlar nasılsınız bugün çok çok saçma bir gündü bütün günü hastanede geçirdim 😶🙄
Sabah 10da 1 peynirli poaça 😶😶
Saat 3buçukta bir peynirli bir biberli poaca😐yiyecek başka şey yoktu kantinde sadece abur cuburlar vardı 🙄
1 saat yürüyüş yaptım artık ne kadar yakılabilirse🙈🙊kaptan beni kovirsin mi🙈🙊🙊🙊
Agam bu ne diyi 😁
Geçmiş olsun canım.. napacaksin öyle denk gelmiş..

Yahu yarın tarti günü olmasa bana yaptıracaksanız susun kız yeter şikayet edecem sizi LAydLiNe LAydLiNe
Bunlar devamlı benim canımı cektiriyorlar gruba girmeyecem yoksa yaa😭😂😂
Ayyy hele de ben demii.. bişey dicem yarın tartı günü tartıdan sonra ki planım kahvaltıda yumurtalı ekmek çok canım istiyoo yaa :KK23: dengelicem diğer öğünler inşallah😁 akillanmiyorum anacim.. bence beni kovabilir cağnim kaptanım hem yiyosun hemde milleti yoldan çıkarıyorsun diyerek LAydLiNe LAydLiNe
Sabah agliyodum burada 🥴😐
Soo sorry..🙏

IMG20200515024745.jpg

Ayrıca 2 ceviz bal pekmez

Yok bu ara gelmeyelim canım sen buraya gel insallah
Haklısın bende Türkiye’ye gelmeye korkuyorum Bu yaz 14 gün çocuklarla karantina da kalmak hiç eğlenceli olmaz diye düşünüyorum gelsem de ailem İstanbul’da en tehlikeli yer tatile güneylere egelere giderdik şimdi bu yaz ne olacak bilmiyorum bütün yazı burada evde geçirmek düşüncesi bayağ bir sıkıyor beni. En az tercih edilen tatil yerlerini düşüneceğim sanırım fikirlerinize açığım

Yürüyüş süper👏
Kahvaltıda yumurta nın yanındaki ne? Hazır ürün mü?
Simiti yemesen daha iyi olurdu canım, onun yerine salata çorba gibi daha sağlıklı olurdu. Akşam menün güzel olmuş 👍
Suyu yazmamışsın, o çok önemli bence..
İnşallah güzel sonuçlar gördükçe daha motive olacaksın:KK200:

Kahvaltının yanındaki tam buğday kraker adı wasa suyum her gün 2 lt kesin oluyor şişelerim var ordan hesaplıyorum üstüne de 1 litre içmiyorumdur artık ne kadar olurs
Bunları cevaplamayı unutmuşum şimdi farkettim 😁

Diyetisyene gitmen gayet güzel bir şey. Ama sen diyetisyenin dediklerine uymuyorsun ki! Bunda onun bir suçu var mı? Biz varız ama biz senin listeni düzenleyemeyiz. Tamam çoğumuz tecrübeliyiz ama hiçbirimiz bir diyetisyen değiliz. O yüzden diyetisyene devam etmelisin Seval. Bir söz verdin bana unutma. O ağzına attığın tek tek küçük kırıntıları da artık atma ağzına lütfen. Diyetisyene devam. Ayrıca diyetisyen listeni de buraya at lütfen. Seni kontrol etmem kolay olsun. Dünkü menünü de en kısa zamanda gönder diyetisyene. Ve cevabını bizimle paylaş lütfen.

Kaptancım tabiki suçu yok ama gerçekten çok ilgisiz yaaa.. az çok zaten şekersiz diyet listesi yazıyor Akdeniz diyeti listesi yazıyor belli başlı şeyler yazdığı tüm listeleri atayım sana 1 yıldır hepsi aynı hiç farklı birşey yok

Ben liste için gitmiyorum ki ayrıca diyetisyene denetim için gidiyorum ama o da yok dün tartı günümdü bir gün önce de yarın tartı günü dedim bekliyorum bekliyorum hiç bir şey yazmadı teee ben akşam yazdım ben bırakıyorum artık dedim ve bıraktım diyetisyeni

Ben cuma buraya tartı atmasam hele ki listedeysem var ya mümkün mü atmamak

Bir sebebim de bayramdan sonra Karatay a başlamaya niyetimiz var eşimle.. onun sınırları belli zaten kahvaltısı, öğünleri belli başlı beni daha kontrol altına alacak şeyler lazım kendimi biliyorum :işsiz:

Bu takım, Karatay diyeti ve Leslie.. ben yolumu böyle çizdim.. benim pesinde koştuğum birine de 300 lira vermek ayda ne bileyim garip geliyor az çok hepimiz nasıl beslenirsek kilo vereceğimizi çok iyi biliyoruz aslında diyetisyeni bizi biri takip etsin diye istemiyor muyuz? e onunda peşinde ben koşacaksam ne anlamı kaldı LAydLiNe LAydLiNe

Back
X