- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Her çocuğun ilgi alanı farklı bizler de ister istemez kıyaslıyoruz ama ne kadar hatalı bir davranış. Elmayla armutu kıyaslar gibi. İkisi de meyve olsa da birbirinden ne kadar farklı. Çocuklar da öyle zeka alanları mizaçları vs hepsi kendine özgü. Benim çocuklar da öyle birbirlerinden çoook farklılar ister istemez karşılaştırıyoruz ama bir anlamı yok. O yüzden kendi içinde değerlendirmek lazım. Evin büyüğü küçüğü ortancası olmanın elbette getiri ve götürüleri var ama hepsi de onunla alakalı değil bir bütünAcaba evin küçükleri mi biraz farklılar ☺Benim de küçük okuma bilmiyor ama yaşına göre kitaplar alıyoruz boyasın incelesin sorsun alışsın diye biraz tutuyorelinde bırakıyor arabasını alıyor kendi kendine. Ben de umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. Küçük daha alışır diye. Ama şimdi siz deyince düşündüm de ablası onun yaşındayken kendi getirirdi oku diyeAllah sağlık versin onların da başka ilgi alanları olacak muhakkak. Bahçe işleri ile uğraşmak ne kadar güzel. Maşallah. Hayırlı insanlar olarak yetişsinler inşallah
![]()