Kaptancım tabiki suçu yok ama gerçekten çok ilgisiz yaaa.. az çok zaten şekersiz diyet listesi yazıyor Akdeniz diyeti listesi yazıyor belli başlı şeyler yazdığı tüm listeleri atayım sana 1 yıldır hepsi aynı hiç farklı birşey yok
Ben liste için gitmiyorum ki ayrıca diyetisyene denetim için gidiyorum ama o da yok dün tartı günümdü bir gün önce de yarın tartı günü dedim bekliyorum bekliyorum hiç bir şey yazmadı teee ben akşam yazdım ben bırakıyorum artık dedim ve bıraktım diyetisyeni
Ben cuma buraya tartı atmasam hele ki listedeysem var ya mümkün mü atmamak
Bir sebebim de bayramdan sonra Karatay a başlamaya niyetimiz var eşimle.. onun sınırları belli zaten kahvaltısı, öğünleri belli başlı beni daha kontrol altına alacak şeyler lazım kendimi biliyorum
Bu takım, Karatay diyeti ve Leslie.. ben yolumu böyle çizdim.. benim pesinde koştuğum birine de 300 lira vermek ayda ne bileyim garip geliyor az çok hepimiz nasıl beslenirsek kilo vereceğimizi çok iyi biliyoruz aslında diyetisyeni bizi biri takip etsin diye istemiyor muyuz? e onunda peşinde ben koşacaksam ne anlamı kaldı
LAydLiNe