Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Mi band 4 bizimkisi. Ben sadece adım saymak için alayım demiştim. Hatta saat ya da bileklik aklımda yoktu. Araştırırken bunu gördük eşimle. İnceledik. Zaten aşırı pahalı bir şey de değildi. Deneyelim dedik. Sonucunda da çok memnun kaldık. Kızıma da aldım. Alışkanlık yaptı zaten hiç kolumdan çıkmıyor. Tek derdim sulu işlerle uğraşırken çıkartıyorum. Aslında su geçirmezlik özelliği de var ama ben kıyamıyorum nolur nolmaz diye :KK70: :KK70: :KK70:
Hiç bir şey olmuyor kaptanım ben duş bile aldım onunla:) ayrıca süpürge yaparken falan saymıyor pek o yüzden sıkıntı yok yalancı rakamlar çıkmıyor

Iyi geceler kızlar nasılsınız bugün çok çok saçma bir gündü bütün günü hastanede geçirdim 😶🙄
Sabah 10da 1 peynirli poaça 😶😶
Saat 3buçukta bir peynirli bir biberli poaca😐yiyecek başka şey yoktu kantinde sadece abur cuburlar vardı 🙄
1 saat yürüyüş yaptım artık ne kadar yakılabilirse🙈🙊kaptan beni kovirsin mi🙈🙊🙊🙊

Geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bir şey yoktur? Olur mu öyle şey. Keşke böyle zamanlarda yiyeceğini çantana koyup çıksan evden. Hastane de bu aralar hiçbir şey yiyip içmemek lazım.

Kaptanım senin sonucu da çok merak ediyorum, hani yine rakiptik ya:KK66:

Akşama inşallah canım. Ama büyük bir sürpriz beklemiyorum. Ben polokey2244 polokey2244 inde farkettiği gibi kaçırıyorum bu ara akşamları. Menü yazmamamdan anlıyor o hemen :KK70: :KK70: :KK48:

Kaptancım tabiki suçu yok ama gerçekten çok ilgisiz yaaa.. az çok zaten şekersiz diyet listesi yazıyor Akdeniz diyeti listesi yazıyor belli başlı şeyler yazdığı tüm listeleri atayım sana 1 yıldır hepsi aynı hiç farklı birşey yok

Ben liste için gitmiyorum ki ayrıca diyetisyene denetim için gidiyorum ama o da yok dün tartı günümdü bir gün önce de yarın tartı günü dedim bekliyorum bekliyorum hiç bir şey yazmadı teee ben akşam yazdım ben bırakıyorum artık dedim ve bıraktım diyetisyeni

Ben cuma buraya tartı atmasam hele ki listedeysem var ya mümkün mü atmamak

Bir sebebim de bayramdan sonra Karatay a başlamaya niyetimiz var eşimle.. onun sınırları belli zaten kahvaltısı, öğünleri belli başlı beni daha kontrol altına alacak şeyler lazım kendimi biliyorum :işsiz:

Bu takım, Karatay diyeti ve Leslie.. ben yolumu böyle çizdim.. benim pesinde koştuğum birine de 300 lira vermek ayda ne bileyim garip geliyor az çok hepimiz nasıl beslenirsek kilo vereceğimizi çok iyi biliyoruz aslında diyetisyeni bizi biri takip etsin diye istemiyor muyuz? e onunda peşinde ben koşacaksam ne anlamı kaldı LAydLiNe LAydLiNe
Canım, o diyetisyenden elektrik alamadıysan başka bi diyetisyene git, ama mutlaka bir diyetisyene git bence..
Biz ne kadar konuşsak yazsak anlatsak diyetisyen kadar bilgili değiliz. Daha sağlıklı ve düzenli kilo vermek için işin uzmanının desteği lazım..ama en başta senin kararlı ve azimli ve istekli olman lazım👍

Kız canım benimki de.
8 ve 1. Sınıf hakikaten zor.
Allah kolaylık versin.
Bu yıl 8 lerin şansızlığı da çocuklar evde tek başına motive olamıyor.
Canım bizim sınıfta 27 kişinin 12 si okula başlamadan okumayı biliyordu.
Öğretmende çok hırslı.
Ben çok bunaltmamaya çalışıyorum kızımı.
Bir dezavantajda sınıftakilerin çoğu 2012 li.
Hatta 2012 temmuz Ağustos Eylül doğumlu olup ram raporu alanlar var. Okula göndermemek için.
Benimki 2013 temmuz.
Sağlık olsın. Elimizden geldiği kadar destek olacağım.
Kendim de öğretmenim zaten.
Onun psikolojisini bozmadan bu süreci atlatıcaz inşallah.
Okumayı bilen çok olduğu için baştan sıkıntı oldu.
Ama şimdi artık alıştı. .
Her öğrenciye haftada 10 dk watsaptan görüntülü arıyor. Bir kitap alıp okutturuyor. Parça ile ilgili sorular soruyor.
Zoom dan ders yapıyor.
Kadın çok hırslı.
Ben şaşıp kalıyorum.
Nasıl bu kadar vakit ye tşyiriyor.

Ne güzel senin öğretmen olman da :KK68: Cidden biraz şanssızlık olmuş sizin sınıf. Benim kızım da 2013 Nisan doğumlu.Şükür sınıf hep birbirine denk çıktı bizde. Okuma yazma bilen yoktu. Hepsi aşağı yukarı birlikte okumaya başladı. İki gündür biz de canlı derslere başladık toplu olarak daha önce tek tek arıyordu. Umarım hep birlikte hiç yara almadan atlatırız bu kötü günleri. Allah bu günlerimizi aratmasın inşallah :dua::dua: Uçurtma Avcısı'nı okuyorum da bu aralar. :KK43:

Yahu yarın tarti günü olmasa bana yaptıracaksanız susun kız yeter şikayet edecem sizi LAydLiNe LAydLiNe
Bunlar devamlı benim canımı cektiriyorlar gruba girmeyecem yoksa yaa😭😂😂

Kıyamamam yaaaaaaaaaaaaa :KK68: :KK68: Kızlar susun bakim biiii kızacam şimdi size aaaaaaaa:sinirli::sinirli:

Bayramdan sonra değişir inşallah çünkü beklentiler o yönde ben de tatilimi almıştım iptal mi ettireceğiz derken tatil yerleri açılacak ama yarı kapasiteli olacak diyor biz Ulusoy holiday kemere gidecez yerleşimi çok uygun kimse kimseyi görmüyor odalara çıkarken bak istersen
inşallah düzelir herkes sağlığına kavuşur rahat nefes alırız tatili öZelilikle biz bayanlar ve çocuklar çok hak ettik
Otel iyi görünüyor ama biz tesettür otelleri tercih ediyoruz ben kapalı olduğum için 🧕 adin otel ve bera otele gitmiştik bir tık adin iyiydi benim 5 üzerinden 3,5 gibi birşey.
Açık olsam o kadar çok seçenek var ki ama işte herşeyde olduğu gibi tesettür işin içine girince herşey Kısıtlı oluyor hayalimde Maldivler vardı bakalım bu sene olmadı Allah ömür verirse seneye
Ben misafir gelince alıyorum ekmek ve onlara verip yolluyorum artık hiç yemiyoruz eşimle ekmek ağırlık yapiyo şişkinlik gaz yapiyo 🤭🤭
Ekmeğin şişkinlik yaptığını hiç bilmiyordum
Ya bazı şeyler var ekmeksiz olmuyor anacım şimdi bir Menemen olsa ekmeği bana bana yemeyeceksin de ne yapacaksın dimi🥳

Haklısın bende Türkiye’ye gelmeye korkuyorum Bu yaz 14 gün çocuklarla karantina da kalmak hiç eğlenceli olmaz diye düşünüyorum gelsem de ailem İstanbul’da en tehlikeli yer tatile güneylere egelere giderdik şimdi bu yaz ne olacak bilmiyorum bütün yazı burada evde geçirmek düşüncesi bayağ bir sıkıyor beni. En az tercih edilen tatil yerlerini düşüneceğim sanırım fikirlerinize açığım

Bence bu yıl sen evinden hiçbir yere kıpırdama canım. Sağlık her şeyden önemli. Ruh sağlığı da önemli ama iki küçük çocukla karantina sana hiç iyi gelmez. İyi düşün bu tatil işini.

Screenshot_20200515-012740_Samsung Health.webp

Dün akşam yemek yemedim... birazcık da yürüyüş yaptım. Şu an tartıda 63.5 çıkmayı başardım...

Kaptancım tabiki suçu yok ama gerçekten çok ilgisiz yaaa.. az çok zaten şekersiz diyet listesi yazıyor Akdeniz diyeti listesi yazıyor belli başlı şeyler yazdığı tüm listeleri atayım sana 1 yıldır hepsi aynı hiç farklı birşey yok

Ben liste için gitmiyorum ki ayrıca diyetisyene denetim için gidiyorum ama o da yok dün tartı günümdü bir gün önce de yarın tartı günü dedim bekliyorum bekliyorum hiç bir şey yazmadı teee ben akşam yazdım ben bırakıyorum artık dedim ve bıraktım diyetisyeni

Ben cuma buraya tartı atmasam hele ki listedeysem var ya mümkün mü atmamak

Bir sebebim de bayramdan sonra Karatay a başlamaya niyetimiz var eşimle.. onun sınırları belli zaten kahvaltısı, öğünleri belli başlı beni daha kontrol altına alacak şeyler lazım kendimi biliyorum :işsiz:

Bu takım, Karatay diyeti ve Leslie.. ben yolumu böyle çizdim.. benim pesinde koştuğum birine de 300 lira vermek ayda ne bileyim garip geliyor az çok hepimiz nasıl beslenirsek kilo vereceğimizi çok iyi biliyoruz aslında diyetisyeni bizi biri takip etsin diye istemiyor muyuz? e onunda peşinde ben koşacaksam ne anlamı kaldı LAydLiNe LAydLiNe

Hıııııııımmmmm ben durumun böyle olduğunu bilmiyordum tabiii. Genelde günümüzdeki diyetisyenler oldukça ilgili. Eğer söylediğin gibiyse zaten çok iyi etmişsin bırakmakla. Biz bize yeteriz o zaman :KK39::KK39:

Ben size hem katılıyorum hem de katılmıyorum diyetisyen dediginiz gibi ışın düzgün yapacak bunda hemfikirim ama sizi kontrol etmesi fikri bir süre sonra da bundan da rahatsız olacaksınız insan psikolojisi sonuçta diyetisyeni kendini kontrol amaçlı gidilir bence o sizi kontrol etsin olmaz yani öncelikle sen yapacaksin diyetisyenlerin sihirli değneği yokki
Birde diyetisyenini degitir bence listesini sana göre hazirlamayan diyetisyen iyi değildir canim
Canım benim kastım sürekli bunaltdın değil ama yeri grldikçe de kendimi hatırlatsın.
Benim gözlemlediğim bir çok diyetisyen tartıyor liste veriyor o kadar.
Haftasonu hariç. Onun da bir ailesi var.
Ama arada bir mrssjla alternatifler gönderebilir.

kız Ramazan bitene ben 60 kg olurum bana sen yetişemezsin Koş gel şimdi yetişşşşşşş bacımmmmm:))

Ay kilonuz az dedin ya nasıl mutlu oldum bu boyda bu kilo bana fazla geliyor işte herkesin bünyesi Farklı
Teşekkürler teşekkürler 😊

O senin boyu hesaba katmamıştır canım da ondan söylemiştir. Mesela benim hedefim 60 gerisini sen düşün :KK70: :KK70:

Canım benim kastım sürekli bunaltdın değil ama yeri grldikçe de kendimi hatırlatsın.
Benim gözlemlediğim bir çok diyetisyen tartıyor liste veriyor o kadar.
Haftasonu hariç. Onun da bir ailesi var.
Ama arada bir mrssjla alternatifler gönderebilir.
Sonuçta artık buradayız ve kendimize hakim olmayi burada saglayacaz canımbosver diyetisyeni bı bize yeteriz

Hiç bir şey olmuyor kaptanım ben duş bile aldım onunla:) ayrıca süpürge yaparken falan saymıyor pek o yüzden sıkıntı yok yalancı rakamlar çıkmıyor

Zaten 50 metreye kadar dalabiliyorsun ama işte Türk aklı diyelim benimkine :KK70: :KK70: :KK70: Tamam bundan sonra ben de hiç çıkartmıyorum :KK24:

inşallah düzelir herkes sağlığına kavuşur rahat nefes alırız tatili öZelilikle biz bayanlar ve çocuklar çok hak ettik
Otel iyi görünüyor ama biz tesettür otelleri tercih ediyoruz ben kapalı olduğum için 🧕 adin otel ve bera otele gitmiştik bir tık adin iyiydi benim 5 üzerinden 3,5 gibi birşey.
Açık olsam o kadar çok seçenek var ki ama işte herşeyde olduğu gibi tesettür işin içine girince herşey Kısıtlı oluyor hayalimde Maldivler vardı bakalım bu sene olmadı Allah ömür verirse seneye
Ekmeğin şişkinlik yaptığını hiç bilmiyordum
Ya bazı şeyler var ekmeksiz olmuyor anacım şimdi bir Menemen olsa ekmeği bana bana yemeyeceksin de ne yapacaksın dimi🥳
Menemen de bende haha garip oluyorum ama napayim evde her an ekmek olmuyo 😂😂😂 alışınca aramıyorum aliskanliklar bir de doymayacam hissi var biz Turklerde

Back
X