Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Harika görünüyor şuan onu bulmam imkansız olsa kesinlikle yerdim ertesi günü aç gezerdim. Her zaman yiyebileceğim birşey olmadığı için kesin yerdim
Sen gel Türkiye’ye ben yedireyim sana. Şans mı desem şanssızlık mı desem Kırıkkale’de baklavayı harika yapan bir yer var. Antep’ten Adana’dan farkı yok. Yoksa imkanı yok ağzıma bile sürmezdim

çok az yemişsin iyi tutmuşsun kendini
Tebrik için de teşekkür ederim 😊 haftaya daha çok vermeyi düşünüyorum

Yeni çevrem ve öyle arkadaşlarım olmasını kilolu olmaya tercih ederdim bence çok güzel şanslısın
Seni unutmak mümkünmü canım benim en azından ben unutmadım :KK60::KK19:
Teşekkür ederim canim bende sizleri çok seviyorum 😍😍
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende çok yalnızdım evde duvarlar üstüme üstüme geliyordu... kızımın okula başlamasıyla yalnızlığım sona erdi... bide sınıf annesi oldum ooooo çok hareketli günler geçirdim yoğunluktan buraya vakit ayıramadım....

Sen gel Türkiye’ye ben yedireyim sana. Şans mı desem şanssızlık mı desem Kırıkkale’de baklavayı harika yapan bir yer var. Antep’ten Adana’dan farkı yok. Yoksa imkanı yok ağzıma bile sürmezdim
Siz ne güzel anka ile de buluşmuştunuz değil mi seninle buluşmayı bende çok isterim tabi birde adacığım ile :KK74:
Sen tatlı yeme hakkını doldurdun sakın yeme artık yani ayıp :sinirli:

Eski kıyafetlerin oluyor mu bari alışveriş yapacaktın sanki
Benim çok tuhaf vücudum var 59 iken giydiğim pantolonu hala giyebiliyorum vucudum çok sıkı benim göbekle üstü kısım çok kilo alıyor .... mart 12 eve bi kapandık 62 gün sonra ilk defa geçtiğimiz çarşamba çıktık pantolonum oldu üstüme ama kilom tahmini 65-66 arasındayım öyle hissediyorum ...

çok az yemişsin iyi tutmuşsun kendini
Tebrik için de teşekkür ederim 😊 haftaya daha çok vermeyi düşünüyorum

Yemicez dedik da.. tutmak zorundayım boşa cabalamis gibi hissediyorum kendimi🥺

Ben bugün 72 leri görürdüm aslında da hadi itiraf edeyim. Dün iftardan sonra 5 tane ekler yedim. 🤦‍♀️🤦‍♀️
İtirafları aynı gün isteriz kaptanım.. biz herşeyi göze alıp yazıyoruz buraya.. 😂😂

Siz ne güzel anka ile de buluşmuştunuz değil mi seninle buluşmayı bende çok isterim tabi birde adacığım ile :KK74:
Sen tatlı yeme hakkını doldurdun sakın yeme artık yani ayıp :sinirli:

Aynen canım Anka'ya misafir olmuştum da bana yaş pasta ikram etmişti ben de yemiştim :KK70: :KK70: :KK70:

Back
X