Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

*** 13. Takım 674. Etap ***

LAydLiNe (73.8/73.4/0.4/%0.54)
Aysegul 6666 (72.4/71.2/1.2/%1.66)
Efsun64 (77/76.5/0.5/%0.65)
fanur (75.9///%) Bildirim yapmadı. İzne ayrıldı.
polokey2244(67.7/67/0.7/%1.03)
Kiloverenbiri (85.7/86.2/-0.5/%-0.58)
krtp86 (55.5/54.7/0.8/%1.44)
chentiq (63.5///%) Kilosu sabit
berceste_ (92/91.7/0.3/%0.33)
Gonul83 (66/65/1/%1.52)

Ilaymilya (68.9/67.7/1.2/%1.74) Yeni Üye Baş. Kilosu: 72 Baş.Tarihi: 23 Nisan 2020 Hedef: 63

13. Takım ortalaması: % 0.757

*** 13. Takım 674. Etap Free liste ***

_bloom_ (65.5///%) 468. Etapta 62.3 kilo ile ayrılan üye. Nick değişikliği : _ezelneva_ 8. Takım

pessinus (70///%) Kilosu sabit 657. Etapta 72.2 kilo ile izne ayrılan üye
marbling (78.1///%1.26) 374. Etapta 3. takımdan 70.7 kilo ile diskalifiye
dira90(57.5///%) 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
cemrenil (64.7///%) 655. Etapta 62 kilo ile izne ayrılan üye. 12. Takımdan transfer olmak istiyor.
Elifff80 (98.2////%) Yeni Üye Baş.Kilosu : 98.2 Baş.Tarihi: 8 Mayıs 2020 Hedef: 70

candy_candy (124.8///%) 599. Etapta 124.3 kilo ile izne ayrılan üye. 3. Takımdan transfer olmak istiyor.

13. Takım free liste ortalaması : %

İzinli ayrılan üyeler :
Dildev (72.6/72/0.6/%0.83) 665. Etapta 72 kilo ile izne ayrıldı.

Ikizannesi (65.1/65/0.1/%0.15) 670. Etapta 65 kilo ile hamilelik nedeniyle izne ayrıldı.
Herkesi tebrik ederim kızlar.

Canım çok gaza geldim ayyy ada yüzün uzamış azcık ye dediler bende yedimde yedim 😂😂😂
Birde kızım bu sene 1. Sınıfa başladı yeni çevrem oldu kahve günleri pastalar havada uçuştu bi gün yok dedim iki gün yok dedim olmadı en sonunda dayanamayıp yedim 🙄🙄🙄
Nasıl da akıllarda kalmışım 😂😂 yeşil çay arada içiyorum artık biraz midem yanıyor ama olsun 🤗🤗
Bir birinc sınıf annesi daha.
1. Sınıf anneler topiği gibi oldu.

Cuma menü
Sabah 10.00
1 haş yumurta
Dom - sal
3 zeytin
1 kk dil peyniri

Öğlen 14.30
1 kase tavuk suyu çorbası
Yoğurtlu semizotu salatası

Akşam 20.20
8 yemek kaşığı menemen
1 dilim tam buğday ekmeği
Bol salata

3.5 litre su
1 saat yürüyüş

bilgisayara oturunca hayvan gibi alıntıladım
:KK53:

Gelelim kiloya
Geçen cuma : 98.2 kg
Bu cuma : 95.7 kg
Fark : 2. 5 kg

Oooo elifcim ne şahane bir sonuç bu böyleee
:KK9:
:KK9:

Ben de diyetisyenler konusunda seninle aynı fikirdeyim canım.
Gidip haftada bir tartıl liste tutultursun.
Benim diyetisyen anlayışım bu değil.
Ara ara seni takip ettiğini hissetirecek.
Watsaptan full mesaj ysğdıracak.
Benim gittiğim diyetisyenin karşısında kocaman bir TV ve müşteri yokken sürekli yabancı film ve diziler izliyor.
Kaç kere denk geldim.
Boş zamanlarında danışanlarını takip edecek.
Sosyal medyasını takip edecek.
Beslenmesini. Menülerin fotosunu isteyecek.
Ahhh ben bir diyetisyen olsaydım.
Bak nasıl takip ederdim.
Hayattaki anlayışım herzaman yaptığın işi en iyisini yapmak. Çünkü oradan ekmek yiyiyorum. Ve helaliyle kazanmak isterim.

Evet ben de sana katılıyorum üstelik çok yoğun bir diyetisyen değil benimki kaç danışanı vardır yani.. bak kendisini çok severim dünyalar tatlısı bi kız bal resmen :KK51: bilmiyorum ya biz mi abartıyoruz ama özele gidiyoruz para veriyoruz biraz ilgiyi hakediyoruz hadi hepsini geçtim bari tartı gününde bi hal hatır sor yani noldu tartı de! o kada da değul!

Ben size hem katılıyorum hem de katılmıyorum diyetisyen dediginiz gibi ışın düzgün yapacak bunda hemfikirim ama sizi kontrol etmesi fikri bir süre sonra da bundan da rahatsız olacaksınız insan psikolojisi sonuçta diyetisyeni kendini kontrol amaçlı gidilir bence o sizi kontrol etsin olmaz yani öncelikle sen yapacaksin diyetisyenlerin sihirli değneği yokki
Birde diyetisyenini degitir bence listesini sana göre hazirlamayan diyetisyen iyi değildir canim

ya işte yukarıda da dedim sürekli aramasını sormasını geçtim ama tartı gününde de bi yoklamalı yani.. ben diyetisyenin peşinde koşamam ki ben bişeyin peşinde koşamadığım için ona gidiyorum zaten liste için değil her yer liste kaynıyor diyet kaynıyor instagramda bir sürü uzman diyetisyen bir sürü video post atıyor öyle beslenmeliyiz böyle yapmalıyız diye.. biraz takip ve özel ilgi için para veriyoruz.. iş sende bitiyor onda hem fikirim sen istemedin mi 7/24 yazsa olmaz ama ben istiyorum işte uğraşıyorum şevkim kırılmadı değil.. ama o da arkamda kaldı.. ben modumu düşürmeyeceğim ama şu karatay da başlasam bir an önce karatayda yiyemem karatayda edemem diye çok gömdüm bugün kaptan duymasın :KK17:

Mi band 4 bizimkisi. Ben sadece adım saymak için alayım demiştim. Hatta saat ya da bileklik aklımda yoktu. Araştırırken bunu gördük eşimle. İnceledik. Zaten aşırı pahalı bir şey de değildi. Deneyelim dedik. Sonucunda da çok memnun kaldık. Kızıma da aldım. Alışkanlık yaptı zaten hiç kolumdan çıkmıyor. Tek derdim sulu işlerle uğraşırken çıkartıyorum. Aslında su geçirmezlik özelliği de var ama ben kıyamıyorum nolur nolmaz diye
:KK70:

Benimki de mi band4 :KK200: ben de mi band 3 vardı bu kasıma kadar kasımda balıkesirde kaybettim bulamadım mi band 4 te 3 gündür var :KK16:anneler günü şeysi :KK16:

Hiç bir şey olmuyor kaptanım ben duş bile aldım onunla:) ayrıca süpürge yaparken falan saymıyor pek o yüzden sıkıntı yok yalancı rakamlar çıkmıyor

yok kız süpürge yaparken sayıyor ben test ettim:KK43:

Canım, o diyetisyenden elektrik alamadıysan başka bi diyetisyene git, ama mutlaka bir diyetisyene git bence..
Biz ne kadar konuşsak yazsak anlatsak diyetisyen kadar bilgili değiliz. Daha sağlıklı ve düzenli kilo vermek için işin uzmanının desteği lazım..ama en başta senin kararlı ve azimli ve istekli olman lazım
👍

canım ben karatay yapcam ya.. eşim de yapacak benimle.. canan hocamın izinde artık.. önce iki saatte bir beslenme yapıcam sonra 3e sonra 4e çıkarıcam alışmadan ben yapamam.. hatta ben benimkine çaktırmadan başlasam mı ki acaba ancak bayram sonu 4 saate çıkmış olurum :KK64:

Hıııııııımmmmm ben durumun böyle olduğunu bilmiyordum tabiii. Genelde günümüzdeki diyetisyenler oldukça ilgili. Eğer söylediğin gibiyse zaten çok iyi etmişsin bırakmakla. Biz bize yeteriz o zaman
:KK39:

Seni desteğinden öperim :KK15: gurban olurum :KK19:

Bende zaten çoktan bıraktım.
Siz bana iyi geldiniz.
Frenleme sebep oluyorsunuz.
Teşekkürler

Bendensin :KK8::KK8:

Okuma sürecini bekliyorum sabırsızlıkla. Kitapla ilgili anlatacaklarım var da sen bitir öyle anlatayım
ana merak ettim kız ben de mi alıp okusam :kahve:

Kolay gelsin canım
😍
ramazanda bende kilo veremiyorum yalan değil birazda fazla yiyorum
🙄
artık başlamam lazım yoksa eski kiloma dönmeye az kaldı gibi
😔
😔

aaaaa Ada da gelmişşş.. Ada beni hatırlan mı bilmem çok fazla kalmadım grupta listeye bile giremeden kaçmıştım:oops:

Hayatımda ilk defa bu kadar yerimde sayıyorum canım. Eski iradem yok artık. Eski hareketli hayatımda olmadığı için takıldım kaldım 7 li rakamlara. Yaklaşık 1 yıldır hiç göremedim 6 lı rakamları. Kırıkkale'ye geldiğimde 64 lü kilolardaydım ve diyete başlamıştım. Hangi ara bu kadar çıktım yukarı onu da bilmiyorum. Ama inanıyorum ki ramazandan sonra çok daha kolay gelecek her şey. Çok şükür ramazanı kilo almadan kapatacağım. Nasıl gaza geleceğimi ben de tam bilmiyorumm ama geleceğim onu biliyorum

Vah vah vah hiç bu hallere düşecek kaptanmıydım ben yaaaaaa
:KK61:
Kaptan gaz verirdi şimdi gaz alıyor hiç olacak iş değil

Hep eşimin suçu valla evde olmasa yapıp yemiyorum o kadar üşengeç biriyim ama adam alıp geliyor bütün suç onun

Şu mesajından şu aşağıdaki alıntıya +13577927537597538795 ömrümü de ekleyebilirim

Eski hareketli hayatımda olmadığı için takıldım kaldım 7 li rakamlara.

geçen formu doldururken de bunu düşünmüştüm. hayatımda ne zaman aralıksız diyet yapıp büyük kilolar verdiysem (3 kere) hepsinde de düzenli spor yapmışım ve sporu hiç bırakmamışım.. ilk 40 kilo civarı verdiğimde hatta 45 bile olabilir ilk 20 kilosunda açık havada diğer 25 kiloda da hem açık havada hem evde koşu bandında bazen 2-2,5 saati bulan yürüyüşler yapıyordum. depremden sonra verdiğim 18 kiloda leslie + pilates yapıyordum (dukanla) en son verdiğim 15-16 kiloda da iş yerine yürüyerek gidip geliyordum ki toplamda 1-1,5 saat en az sürüyordu.

anam çocukları bi doğurduk iyice hantallaştık :KK53:

Çikolata yememen lazım canım. Makarnadan da uzak durman lazım tam buğday bile olsa. Öğünlerin saatini de yaz lütfen bir daha kine

stok eritmece kaptancım.. karataydan önce son çıkış.. makarna bitti çok şükür bitter de kalmadı yani var da yarın kızlara vericem

yalnız bugünkü menüme laf yok taaa 1 yıl dondurma yemeycem :cry: simit yemeycem :cry: bugünüme laf etmeyin

LAydLiNe LAydLiNe kaptanım bugün benim evlilik yıl dönümüm akşama kutlama yapcaz,menüm pek yazmalık olmucak yani
şimdiden arz ederim
😂

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım :KK200:

yalnız cumaya denk gelmesi de nasıl güzel.. suçluluk hissi en az gün cuma :KK53:

Kızlar benim dışarıda yürüyüş yapma şansım yok pek. Yürüyüş alanına arabayla gitmem gerek.
Evin etrafında da çok köpekler var tırsıyorum.
Haftada 4- 5 kere Leslie yapıcam.
Sizce yeterli mi ki.
Eşimi her zaman ikna edemiyorum yürüyüş için.

Benim de asla dışarıdan 1 adım atacak lüksüm yok ben leslieciyim. en az yarım saat tercihen 45 dk (daha cesaret edip yapamasam da hiç) dediğin gibi haftada 5 ideal gibi

Aklımda olsun.
En kısa zamanda alayım. Yapayım bende.
Başka fikri olanlar yazsın kızlar. Ben en büyük sorunum üst bacak.

bu pilates bandı olabilir ama direnci çok kuvvetli olanlar var onları bi araştır çok güzel inceltiyor instada bi kız baya inceldi:KK51:

Ben bugün 72 leri görürdüm aslında da hadi itiraf edeyim. Dün iftardan sonra 5 tane ekler yedim. 🤦‍♀️🤦‍♀️

ya kaptanım şimdi bişey dicem de birazdan menü paylaşacağım için diyemiyom:KK70:

Spor güzel ama şöylede dezavantajı var beni buradan kızlar bilir deli gibi spor yaparak kilo verdim... ama sonra vucud hep aynı sporu istiyor yani 2.5 saat spor yapıyorsan hep onu istiyor oda sürekli sürekli çok zor oluyor o yüzden kilomu koruyamadim ben..

aa bak bunu çok diyorlar.. hayatın boyunca sürdüremeyeceğin hiçbir şey yapma diye :KK51: bunun da kararını vermek zor ama :KK14:

Teşekkür ederim canım.
Dışarı yürüyüşe çıkamadığımda mecburen Leslie yapıcam.
Ben çok sevmiyorum ama.

sevmeyenlere leslie ablayı dinlememek öneriliyor :KK48: yani leslie yi kıs müziği aç :ıslık:

leslie hafif geliyorsa TK 500 var o da yarım saat ama hareketler daha zor daha bölgesel
ben onu yapamıyorum kilomdan mesela.. 100'ün altına inince hedefim o

Bir birinc sınıf annesi daha.
1. Sınıf anneler topiği gibi oldu.

seneye de ben birinci sınıfım :KK17::KK17: çok endişeleniyorum napacağımı hiç bilemiyorum :110:

Aslında yemekde sıkıntı yok 1 dilim antrikot yedim ama sonrasında etli yaprak sarma 7 8 tane, 3 4 kaşık girit ezmesi, közlenmiş patlıcan salatası, sonracığıma peynirli jelopone biber 3 tane, kavun 1 dilim falan,2 dilim ekmek ekmekler tam buğdaydı ama 😂 şimdide dondurma yiyoruz 🙈😂
Oku oku bitiremedim ama hepsi çok güzel

sevmeyenlere leslie ablayı dinlememek öneriliyor :KK48: yani leslie yi kıs müziği aç :ıslık:

leslie hafif geliyorsa TK 500 var o da yarım saat ama hareketler daha zor daha bölgesel
ben onu yapamıyorum kilomdan mesela.. 100'ün altına inince hedefim o

seneye de ben birinci sınıfım :KK17::KK17: çok endişeleniyorum napacağımı hiç bilemiyorum :110:
Endişelenme canım her çocuk farklı.
Siz belki çok rahat geçireceksinix
Bizim biraz sınıf şanssızlığımız oldu.
Ama bunda da bir hayır vardır diyorum.

Canım biraz daha gidebilirim diye düşünüyorum, yazın korono bitip te herşey normale döndüğünde memleketime, Kahramanmaraş a gidene kadar ne verirsem o kardır diye düşünüyorum. Orda devam edemem zaten, en azından korumaya çalışırım..
Şu 70 kiloya bi ineyim önce, ondan sonra mezun olabilirim..
Hem @marbling i de kırmak istemem:KK19::KK200:
Çok sevindim Ayşegül cüm.
Bize de destek olursun canım.
Enerjin çok güzel.

Tebrikler canım süper gidiyor kilolar💃💃 ip atlamak süper birşey 80 kiloya indigimde ben de atlayaxam ama şimdi dizlerime sıkıntı verebilir diye atlamiyorum
Cok sagol canıımm Yavaş yavaş gidiyor aman gitsinde yeterki :KK48: ip atlamak gerçekten işe yarıyormuş canım tabiki sağlığın daha önemli. 80 lerde ipte kapışalım :KK59:

Kızlar çok yedim ya yarın detoxmu yapsam, sporamı vursam kendimi napsamm
(Soldan soldan fısıldıyorum)
Ama bugün hakettin sen senede 1 kez canıımm :KK36:

(Bunu diyen ben hemen 360 derece dönerek) ayy gitti bütün haftanın emeğiii at kızım kendini camdan :KK70:

Milyaay Milyaay canım sen eskiden yarışmamıştın dimi? Formu tam olarak dolduramamıştın. Artık listedesin ona göre kendini ayarla lütfen. Alacağın vereceğin her gram takımı etkileyecek. :KK39:
Yok canım ilk defa yarışmaya katılıyorum 😍😍hadi bakalım o zaman allah utandırmasın😀😀😀😉😁😘😘😍😍🤗

Back
X