Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aklımda birazdan başlıyacağım.
Bu iyi oldu benim için.
Yoksa ben kaytarıyordum.
Kızlar uçurtma avcısını 13 yaşında bir çocuk okuyabilir mi.
Sakıncası var mı onun yaşı açısından
Kızıma kitap alıcaz internetten.
Onu mu alsam dedim.
Hem bende okurum
Olmaz kesinlikle canımbu yaşımda bazı olayları ben atlayamadım ki çocuk hiç atlatamaz başka bir kitap olsun ona

Üzerine bol yoğurt salça döktüm çok yavan olmadı. Ben de hep sindirim sorunluyum. Mutlaka kayısı çayı ya da karanfil çayı içiyorum yemekten sonra. Bir de zerdeçallı yoğurt mutlaka çıkarıyor beni tuvalete.
Afiyet olsun o zaman ben İskender sevmiyorum belki ondan aklıma kupkuru bişey geldi 😂😂😂

Olmaz kesinlikle canımbu yaşımda bazı olayları ben atlayamadım ki çocuk hiç atlatamaz başka bir kitap olsun ona
Tamam canım.
Ona artık başka kitap bulacağız.
Kızım da o kadar çok kitap okuyor ki.
Yaşına uygun kaliteli kitaplar kalmadı.
Kitapçıya da gidemiyoruz.
İnternete mahkümuz.

Aklımda birazdan başlıyacağım.
Bu iyi oldu benim için.
Yoksa ben kaytarıyordum.
Kızlar uçurtma avcısını 13 yaşında bir çocuk okuyabilir mi.
Sakıncası var mı onun yaşı açısından
Kızıma kitap alıcaz internetten.
Onu mu alsam dedim.
Hem bende okurum
ilk siz okuyun bence öyle karar verin 12-13 yaşında okudum bana kitap okuma alışkanlığını kazandıran kitaptır
o zamanlar pek kıymet bilmezdim yazarın bir diğer kitabı olan bin muhteşem güneşi okuyunca Türkiye'de doğduğum için şükretmiştim gene de bu dönemde almanıza gerek yok virüs işleri bitsin iki kitabı da okumanızı tavsiye ederim beğenirseniz kızınız da okur

ilk siz okuyun bence öyle karar verin 12-13 yaşında okudum bana kitap okuma alışkanlığını kazandıran kitaptır
o zamanlar pek kıymet bilmezdim yazarın bir diğer kitabı olan bin muhteşem güneşi okuyunca Türkiye'de doğduğum için şükretmiştim gene de bu dönemde almanıza gerek yok virüs işleri bitsin iki kitabı da okumanızı tavsiye ederim beğenirseniz kızınız da okur
Olabilir. Ben bir okuyayım
Sonra karar veririm.

Bugün sessiz buralar nasılsınız kızlar 😍😍😘😘🤗🤗🤗
Sabah 10da
1 kıymalı yumurta
Domates salatalık çay
1 kaşık çilek reçeli
Çeyrek ekmek tam buğday ekmeği
Saat 3te 4 yemek kaşığı fırında etli güveç
Akşam yemeği 7 de
Yarım tabak tavuklu bulgur pilavı
Yarım kâse yoğurt
1 tabak salata
Şimdi 1 bardak neskafe

Kızlar, ben de bi anormallik var🤔🤔🤔
Dün 4 litre su içtim🥺🥺🥺 hayatımda ilk defa.
Bugun ise şuana kadar 4 litre oldu, yatana kadar 4,5 olur sanırım.
Havaların ısınmasıyla acayip su içesim geldi😅
Bi de ne zaman büyük konuşsam mutlaka başıma gelir, Milyaay Milyaay ya gülmüştüm, miden Cumbul Cumbul olmuyo mu diye:KK70:

Back
X