Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ebrucum hadi biz dolaşacağız.Döner döner de çok uzun süre beklememiz lazım. Önümüzdeki bir yılı unutun mesela. En azından virüsün aşısı çıkana kadar insanlarla aramızdaki mesafeyi koruyacağız. Uzun süre maskeli çalışacağımızı düşünüyorum. Aşı bulunduktan sonra da inşallah virüsün başka versiyonları çıkmaz. Bu bize güzel bir ders olmalı. Sağlık şu hayattaki en önemli şey. Temizlik ve sağlık![]()
Ayy maşallah Allah bağışlasın....1. Sınıf küçüğü.
Büyüğü 6. Sınıf
Benim çenem biraz düşmüş olabilirGeçmişi okuyacağım da üşeniyorum yaaaa çok mu![]()
Ebrucum hadi biz dolaşacağız.
Ama küçük çocuklar okulda çok zor.
İlla ki yayılır.
Çünkü okulda beslenme olmadan olmaz.
Hijyeni sağlamaları çok zor.
Günlük ders saatlerinin düşürülmesi gerekiyor.
Avrupa'da bu çok sıkıntı olmuyor.
Orada sınıflar zaten en fazla 20 kişi.
Ama bizde en az 30 kişi.
Okullar başlayınca çok zor işimiz.
Benim çenem biraz düşmüş olabilir![]()
Canım benim eşimde Şubat ortası çok kötü hasta oldu.ben bu kış 17 ocakta o kadar çok rahatsızlandım ki 15 gün sürdü hastalığım sadece ateş düşürücü serum aldım çünkü bende ilaçlara karşıyım.. öksürük ishal ateş eklem yerlerimde ağrı ilk 7 gün sadece yattım.... arkadaşımda aynı benim gibi rahatsızlandı dünyanın ilacını içti ikimizde aynı zaman aralığında iyileştik.... tabiii bu farklı bir durum bazen biz geçirdik mi diye düşünüyoruz
çünkü aynı dönemde kızımda hastaydı bir koltukta o bir koltukta ben yatıyordum .... sınıfımız 35 kişiydi o hafta öğretmenimiz şunu söyledi ben öğretmenlik haytaımda ilkdefa bu hafta 5 kişiyle ders yaptım dedi herkes dökülüyordu
Aa doğum yaptı mı ... Allah analı babalı büyütsünAlışkınız sana allahtancankizzzz yok
Cankız geldi biliyorsun di mi? Üçüncü kızı doğurmuş. Bir ara ceeee dedi tekrar kayboldu
![]()
Evet bu testi duydum gelir gelmez yaptırmak istiyoruz bizde...Umarım o zamana bir şeyler düzelir. Antikor testi çıktı duydunuz değil mi? Kimin bağışıklığı var kimin yok tespit edilebilecek artık. Bence bu da güzel bir gelişme. Umarım en kısa zamanda bütün hastanelere gelir bu test. O zaman çok daha rahat hareket ederiz. Bu arada çok şükür bizim sınıf 20 kişi![]()
Menü güzel canım afiyet olsun.Menü yazayım. Hazır kimse yokkenBugün bütün muzipliğim üzerimde gülüyorum kendi kendime sürekli
Kahvaltı (08:00)
1 dilim tam buğday ekmeği üzerine süzme yoğurt
Öğle (12:00)
1 kepçe domates çorbası
1 el büyüklüğünde dalyan köfte
Ara (16:45)
15 tane küçük kiraz
3 tane can eriği
Akşam (19:50) Akşamım geç oldu maalesef
3 tane orta boy etli biber dolması (içinde pirinç vardı ama eser miktarda)
Üzerine sarmısaklı yoğurt ve dereotu
3 lt su, 1 fincan yeşil çay 30 dakika tempolu yürüyüş 10 dakika genel egzersiz 20 saniyesi plank![]()
Umarım geçirmiş atlatmış ve bağışıklık kazanmışızdırCanım benim eşimde Şubat ortası çok kötü hasta oldu.
Öksürük ateş yataktan kalkamadı adam.
Ben de 30 kişilik sınıfta 10 -12 kişi ile ders yaptım ve bu 10 gün sürdü böyle.
Eşimden hemen sonra ben ve küçük kızım ateşlendi. Ama biz hafif geçirdik.
Biz de aynı şeyi diyoruz canım.
Ama kuzenimiz hemşire kovit değildir diyor.
Bu kadar basit atlatamassınız diyor.
Aa doğum yaptı mı ... Allah analı babalı büyütsün![]()
Ayşegül ben de ne zamandır kısır istiyorum.Hmm lezzetli olur sanırım kabak salatası da, denemeliyim
Ben de bugün kısır yapacaktım, vazgeçtim yarına bıraktım daha rahat yemek için![]()
İnşallah ebrucum.Umarım o zamana bir şeyler düzelir. Antikor testi çıktı duydunuz değil mi? Kimin bağışıklığı var kimin yok tespit edilebilecek artık. Bence bu da güzel bir gelişme. Umarım en kısa zamanda bütün hastanelere gelir bu test. O zaman çok daha rahat hareket ederiz. Bu arada çok şükür bizim sınıf 20 kişi![]()
Artık bekliyorum ama seni buraya. Verdiğin haberler çok sevindirici. Gördüğün sonuçta harika bir sonuç. Gün içinde gelemesen bile akşam mutlaka bir merhaba de hem iyi olduğunu bilelim hem de menünü görelim. Fotoğraflaman çok iyi olmuş. Yarın unutma lütfen tartı bildirimimiz var.Kaptanım çok özür diliyorum 2 gündür giremedim gerçekten gün nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum 3 gün oldu eşimle diyete başladık biraz zor bir süreç benim için o önüne konanı yiyor ne güzel bense ne yaparsam doyarız diye kafaları yiyorum bir yandan kızlar var tabi onların da abur cuburunu kestigimiz için sürekli bir düzenli beslenme ve ilgi talebi var karşılamakta çok zorlanıyorum ama düzeni oturacağım inşallah bu kadar haber içinde mutluluk verici iki güzel şey var. Birincisi ilk günü çok zor geçirsem de asla acikmiyorum artıkikincisi diyete 125.6 ile başlamıştım 3 gün önce bugün 123.3 ü gördüm ve hiç acıkmayarak üstelik tam uyamıyorum bile
İnan aklım hep sizde ama hiç giremedim geçmişi de okuyamıyorum bu gece mesai harcayacağım ama mutlaka![]()
Gayet güzel yedikleri. Alışkanlık olduğunu anlaman da çok güzel. Hadi bakalım güzel güzel menüler bekliyorum senden. O sosisi görmedim sanma sakın sosis zararlı bir yiyecek. Salam ve sosisten mümkün olduğunca uzak durmak lazım. Özellikle sosisten. Çocuklara da yedirmemeye çalışŞöyle yediklerimin fotoğraflarından atayım size son 3 günün menü bildirimi gibi olsun ☺
Eki Görüntüle 2640899 Eki Görüntüle 2640900 Eki Görüntüle 2640901 Eki Görüntüle 2640902 Eki Görüntüle 2640903 Eki Görüntüle 2640904 Eki Görüntüle 2640905 Eki Görüntüle 2640906
İlk gün akşam taz fasulye yedik onu cekmemisim herhalde taze fasulye ve karnabahar mantısı yapmıştım dün tavuktan yedim ama kızlar yarısına ortak oldumeyve tabağından 4 yesil erik 1 yeni dünya yedim gerisi kızların.. ogunlerim bu şekilde iki ana 1 ara öğün yapıyorum bazarn bazen 3 öğün iki gündür sürekli bir atıştırma halindeydim işte ceviz fındık falan ama açlıktan değil alışkanlık resmen
bugün daha iyi gidiyor
![]()
İlk defa duydum ben bunu.Canım klasik biliyorsundur ama kahve tozuna limon sıkıp ovalayıp küçük toplar yap, hap gibi yut, hemmen ishali keser..![]()
Canım bol bol su iç. İshal de vücut çok su kaybettiği için yerine koyman lazım.Kahveye limon sıkıp macun gibi yapıp yedim dün cnm patates falan yedim haşlayıp onlar biraz toparladı şükür
Ohhh çok şükür görebildik seni. İyisin inşallahBurdayıım geldiim :)
Yarın da cuma ne çabk geçti 1 hafta yahu :)
Bak bi de önceden yerini yapıyor. Anlaşılan yarın sopa elimde bekleyeceğim takımın kapısında siziSelam kızlar nasılsınız yarın Cumave ben bu hafta tartiya hiç hazır değilim
bakalım artı kaç çıkacak
12 da kahvaltı
2 haşlanmış yumurta domates salatalık çay
1 dilim tam buğday ekmeği
3te
2 kuru incir
5.30da
Yarım kâse bezelye
4 yemek kaşığı domatesli bulgurpilavı
1 kâse cacık
Sabah öğlen akşam 1er kahve toplam 3 kahve
1 saat yürüyüş
Çerkez pilavı çikolata haricinde menün çok güzel ama perşembeden dolayı çiğköfte yemesen iyi olurmuş. Su ve spor gayet güzel. Gayet güzel bir koruma menüsü bu aradaIyi aksamlar kizlar
Bugunki menüm
Kahvaltı 09.30
1yumrtadan peynirli omletin yarışı
1dilim peynir 2zeytin
Salatalik 1avuc taze nane
1fincan çay
12.00
1 elma
14.00
4tane çiğköfte 4yaprak marul limon
1bardak ayran
15.30
Yeşilçay
16.30
Şekersiz türk kahvesi
1kare bitter çikolata
Akşam 19.00
Yarım kase kıymalı taze fasulye yemeği
2kasik çerkez pilavı
1kase cacık
2 5lt su
2mile leslie.
Senin menüde bir şey eksilmiş nasıl sevindim anlatamam Bil bakalım neBugün menü
Sabah 10.45
2 yumurta yağda
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Salatalık ve ve domates
Ara
1ç.bardağı kefir
Akşam 17.45
2 kıymalı kabak dolması ( 2 bütün kabak 4 yarım şeklinde)
1 kase yoğurt
Salata
60 dk eliptik yapıldı.
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
2 lt su içildi...
Menün gayet güzel. Umarım kuruyemişleri yememişsindirİyi akşamlar herkese;
Sabah 10. 30; 2 tane yağda yumurta
2 dilim hellim peyniri
Domates
Salatalık
Akşam 16.30; 1 kase tavuk suyu çorba
1 orta boy haşlanmış tavuk gögsü
Su 2 litre
30 dk.hitt kardiyo
Yok canım değişen kural yok ama bakmam lazım sana. Yarın takımın durumuna göre alabilirim seni listeye. Sanırım hiç iyi sonuçlar gelmeyecek.LAydLiNe canım , müsait bir zamanda ben listeye ne zaman girebiliyorum kaç kilo ile ayrılmışım bakabilirmisin
uzun süredir takip edemedim burayı acaba kurallar değişti mi ? Hemencik girebiliyormuyuz listeye
![]()
Yukarıda da söyledim umarım yapmamışsındırValla kendime bi kahve kuruyemiş öğünümü yapsam diye dolanıyorum evdeumarım irademe sahip çıkarım
![]()
Ben evde beyaz ekmek dönemini kapattırdım. Evde kimse ekmek yemiyor yiyen olursa da tam buğday yiyorİyi akşamlar kızlar
Sınava 1 gün kala ders çalışmaya başlayan öğrenci misali, benim de tartı öncesi son gün aklım başıma ancak gelebildi
11.00
Çeyrek beyaz ekmeğin yarısı
4 kaşık mantar sote
1 kaşık et kavurma
Yarım haşlanmış yumurta
14.00
1 dilim karpuz
18.00
1 tabak mercimek çorbası
3.5 litre su,
1.5 saat yürüyüş bandında, 30 dakika dışarda yürüyüş
Ben senin menüyü kaçırmışım galiba gidip bir daha bakayımAy ne bileyim işte birkaç ay önce denemiştim bu kadar güzel olmamıştı inan ki tadı yerinde mi olmuş mu diye bakayım dedim kendimi kaybettim gündüz akşamı hiç deme zaten eşim yerken dayanamadım. Allahtan yanında lavaş falan yoktu ben yapmadım dışarıdan da almıyoruz zaten. Bu arada son zamanlarda kabak salatasına taktım kafayı bir kaşık zeytinyağında rendelenmiş kabağı kavurup yoğurtla yiyorum ferah ferah. Bugün yemek niyetine yiyecektim güya çiğköfte yancısı oldu:)
İyi yapmışsın perşembe günü kısır yenmez zaten.Hmm lezzetli olur sanırım kabak salatası da, denemeliyim
Ben de bugün kısır yapacaktım, vazgeçtim yarına bıraktım daha rahat yemek için![]()
Perşembe menü
Sabah 10.00
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates
5 zeytin
Öğlen 14.00
1 kepçe tarhana çorbası
3 tane közlenmiş biber
Yarım kase yoğurt