Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

G0naydın kızlar
Geçen hafta.54.4
Bugün 53.5
Fark -900 🤗

Tebrikler canım👏👏

Günaydın cancanlar nasılsınız ilk tartı benden gelsin aranızda en cesur davranan benim 😂😂😂😂😎😎ilk artı benden gelsin devamı gelmesin inşallah 😐😀😀😉😉😉zaten kaptan da söz verdi kızmıyacak cağğnımmmmm kaptanım benim😘😘😍😍😍
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 67.5
+300gram🙊🙊🙊🤐🙄
Bu arada alakası var mı bilmiyorum iki gün sonra adet tarihim her tarafım şiş tartiyi etkiler mi yada kendimi mi kandırıyorum🤔
Bu arada kilolar çok adaletsiz bin bir zorlukla gram verirken 2 baklavayla gramlar artıyor 🙊🙊😲nankör kilolar🙈🙈🙈🙈

Olsun canım haftaya verirsin nasılsa..

Kızlar bu arada konuyla çok alakasız ama eşim 9 ay işsiz kaldıktan sonra 2 ay önce iş buldu dün şirketten aradılar çağırdılar gitti ve malesef eşimle birlikte 6 kişiyi 4 aylığına sezon acilana kadar işten çıkardılar bugün başka şirkete iş görüşmesi için gidecek lütfen içinizden ne gelirse dua eder misiniz olumlu geçsin buradaki herkes o kadar samimi geldi ki bana o yüzden yazdım bizede dua eder misiniz😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍 :KK200: :KK200:

Allah rast getirsin canım benim.. yardımcınız olsun❤️🌺

Ben de tartı bildirimimi yapayım
Geçen hafta 69.5
Bu hafta 69.5
Kilom sabit. Bir kilonun sabit çıkmasına bu kadar sevineceğimi düşünmezdim çünkü bayramın 3. Günü 71.3 ü görmüştüm:KK43: hafta içindeki 1.8 kiloluk değişim yeterince yordu. İnşallah haftaya bol eksili gelirim. Bu arada @Ilaymilya canım inşallah hayırlısı olur hakkınızda zordur mutlaka tahmin edebiliyorum sadece hissettiklerinizi. İnşallah şu zor günlerde ilaç gibi gelir işi alır da
Haftaya daha iyi olucak canım❤️🌺

Eki Görüntüle 2641267

Kızlar tartı sonucun 26 Mayıs'ta 125 ydı

Geçen hafta:123.8
Bu hafta:122.7
Fark:0.5
Yüzde:0.4

Haftaya daha iyi sonuçlarla inşallah
Tebrik ederim canım ne güzel kilo vermissin 1.1 :nazar: :nazar: 👏👏👏

Benim sonuç isee:olamaz:

Geçen hafta 69.5
Bu hafta 69.9
Fark +400 gr

Kusura bakmayın kızlar, üzgünüm:KK43:
bayram sonrası ve reglin 1. günündeyim..
Buna şükür diyorum, çünkü bi kaç gün önce sabah 71.1 i bile görmüştüm
Şiştir o şiş 😊 haftaya fazlasıyla gidecek canım eminim❤️🌺
Su orucu hakkınfa tecrübesi olan var mı
Canım ben duydum ama sağlıklı olduğu söylensede bana çok sağlıklı gelmiyor açıkçası bunun hakkında video izlemiştim YouTube dan..

Günaydın kızlar herkesi tebrik ediyorum abartılı kilo alımı kimsede yok 👏👏👏

Bende geçen hafta
58.3 ile başladım
57.2 bugün
Fark 1.1

Kendimi de tebrik ediyorum o kadar kek, çokomel, krep, pankek :KK70:

Ama çok iyi sporlar yaptım gün içi sürekli aktifim malum oğluşum saniye durmuyor :super:
Tebrik ederim canım güzel başlangıç 👏👏👏

Tebrik ederim canım bu hafta bizim yarışta sen kazandın:)

Teşekkür ederim canım hedefim haftada 1 kilo dolayısıyla kazanmış saymıyorum kendimi:KK51:
Haftaya inşallah🤗🤗
Regl öncesi duygular daha bir karmaşık oluyor ben de patlamaya hazır bomba modunda geziyorum eşim anlıyor yine mi diye:) umarım o duygusal ruh halini atmışsındır bomba gibi bir haftaya başlarsın:)
Dün o kadar cok agladim ki atmisimdir sanırım canım 😊 bu hafta bomba gibi başlayacağına dair içimde bir kıpırtı yok maalesef.. ruh halim karmaşık biraz.. şuan görüyorum ki canım henüz normale donmemisim:110:

Tebrikler canım👏👏

Olsun canım haftaya verirsin nasılsa..

Allah rast getirsin canım benim.. yardımcınız olsun❤🌺

Haftaya daha iyi olucak canım❤🌺

Tebrik ederim canım ne güzel kilo vermissin 1.1 :nazar: :nazar: 👏👏👏

Şiştir o şiş 😊 haftaya fazlasıyla gidecek canım eminim❤🌺

Canım ben duydum ama sağlıklı olduğu söylensede bana çok sağlıklı gelmiyor açıkçası bunun hakkında video izlemiştim YouTube dan..

Tebrik ederim canım güzel başlangıç 👏👏👏

Teşekkür ederim canım hedefim haftada 1 kilo dolayısıyla kazanmış saymıyorum kendimi:KK51:
Haftaya inşallah🤗🤗

Dün o kadar cok agladim ki atmisimdir sanırım canım 😊 bu hafta bomba gibi başlayacağına dair içimde bir kıpırtı yok maalesef.. ruh halim karmaşık biraz.. şuan görüyorum ki canım henüz normale donmemisim:110:
Duygularını bastırmaya çalışma yaşa canım ama sonra toparlanmaya çalış seni üzen ne varsa değiştir geçmişe yönelikse kabullenmeye çalış çünkü geçmişe yönelik değiştirebileceğimiz bir şey yok ya da kendi dışımızdaki insanlara yönelik. Değiştirebileceğimiz tek şey kendi yaşantımız. Hadi bakalım toparlayacaksın ebru güveniyorum sana. Güçlü yanlarına odaklan

Tebrikler canım süper sonuç, muhteşemsin:KK9:
Yarışı sen kazandın:sampiyon:
Teşekkür ederim canım 🤗🤗🌺❤️ Hedefime ulasamadigim için basarili değilim aslında haftaya inşallah😊

Duygularını bastırmaya çalışma yaşa canım ama sonra toparlanmaya çalış seni üzen ne varsa değiştir geçmişe yönelikse kabullenmeye çalış çünkü geçmişe yönelik değiştirebileceğimiz bir şey yok ya da kendi dışımızdaki insanlara yönelik. Değiştirebileceğimiz tek şey kendi yaşantımız. Hadi bakalım toparlayacaksın ebru güveniyorum sana. Güçlü yanlarına odaklan
Canım ❤️ Duygulandırdın beni.. Toparlayacağim elbet.. Teşekkür ederim 🤗 😍

Teşekkür ederim canım 🤗🤗🌺❤ Hedefime ulasamadigim için basarili değilim aslında haftaya inşallah😊

Canım ❤ Duygulandırdın beni.. Toparlayacağim elbet.. Teşekkür ederim 🤗 😍
Rica ederim canım duygusal olarak iyi hissetmediğin zamanlarda yaz buraya içine attıkça ağırlaşmaya başlar ve seni daha çok yorar yardımcı olabileceğimiz ölçüde oluruz. Hadi hadi zaferinin tadını çıkar bugüne bugün ayşegülü geçtin:) :) ayşegüll nerelerdesin koş gel. Meydan bana kaldı bak:)

çok güzel başlangıç
evet aklımdaydın
Bu hafta senle yarışacağım :KK59:
üzerim :sampiyon::KK59:

Bende yapamam 7 gün ama 3 gün yaparak denemek istiyorum
Canım su diyeti sadece su içmek mi oluyor? Eğer öyleyse çok sağlıksız olur, ve geçici bi kilo veriliyor sonra geri alınıyo
Burda başka bi topikte okumuştum, kadın en son hastanelik oldu, bir diğeri de diyetten sonra verdiğini fazlasıyla aldı diye hatırlıyorum

Rica ederim canım duygusal olarak iyi hissetmediğin zamanlarda yaz buraya içine attıkça ağırlaşmaya başlar ve seni daha çok yorar yardımcı olabileceğimiz ölçüde oluruz. Hadi hadi zaferinin tadını çıkar bugüne bugün ayşegülü geçtin:) :) ayşegüll nerelerdesin koş gel. Meydan bana kaldı bak:)
Burdayım, burdayım..
marbling marbling , zaferin tadını çıkar, beni geçmek herzaman herkese nasip olmaz bak, ona göre:KK66:

Canım su diyeti sadece su içmek mi oluyor? Eğer öyleyse çok sağlıksız olur, ve geçici bi kilo veriliyor sonra geri alınıyo
Burda başka bi topikte okumuştum, kadın en son hastanelik oldu, bir diğeri de diyetten sonra verdiğini fazlasıyla aldı diye hatırlıyorum
evet kötü etkilediği insanlar da var zaten herkese uygun değil.
Öyle şeyler yapmıyoruz biliyorsun di mi? Sağlıklı ve dengeli besleneceğiz. Acele etmemize gerek yok. :KK39:
Ya aslında güzel şeyler de söyleniyor hakkında dini yönüde mi var ne tam araştıramadım
Her babayiğidin harcı değil zaten bazı insanlar vucüdünu arındırmak ve sağlığa kavuşmak için yapıyormuş
Sen hiç araştırdın mı bir bilgin var mı

Sanırım ben hep bu yüzden mutluyum :KK70: :KK70: :KK70:

çok güzel başlangıç
evet aklımdaydın
Bu hafta senle yarışacağım :KK59:
üzerim :sampiyon::KK59:

Bende yapamam 7 gün ama 3 gün yaparak denemek istiyorum

Gönül elime sopayı alırım iyi bi pataklarım seni. Yok öyle şu diyeti bu diyeti. Deneme dahi. Sağlıklı beslendin de kilo veremedin mi? Kaçamak yapıp yapıp kilo veremeyiz canım biliyorsun bunu. O su diyeti dediğin şeyi yapacağına kaçamak yapma. Bu daha kolay. Sakın haaaa :KK62::KK62::KK62:

Ya aslında güzel şeyler de söyleniyor hakkında dini yönüde mi var ne tam araştıramadım
Her babayiğidin harcı değil zaten bazı insanlar vucüdünu arındırmak ve sağlığa kavuşmak için yapıyormuş

Topiğin birinde kadının biriyle tartışmışlığım bile var bu konuyu. Dini dedikleri her şeye inanmıyorum artık bu devirde. Peygamber efendimiz vefat ettikten sonra bir çok şeyi kendi kafalarına göre değiştirdiler maalesef. Şu an her önüne gelen din hakkında açıklama yapıyor. Allah akıl vermiş hepimize. İnsan vücudu susuz yaşayabilir mi? Yaşayamaz. Temizlik için bile su şart. Saçmalık yani. Bizim için önce sağlık. Hele ki şu salgın döneminde vücudun direncini iyi tutmalıyız. Direnç düştüğü an vücut her türlü hastalığa açık hale geliyor. O yüzden yapman gereken tek şey sağlıklı beslenmek. 70 kilo olayım önemli değil ama sağlıksız olmayayım. :KK39:

Topiğin birinde kadının biriyle tartışmışlığım bile var bu konuyu. Dini dedikleri her şeye inanmıyorum artık bu devirde. Peygamber efendimiz vefat ettikten sonra bir çok şeyi kendi kafalarına göre değiştirdiler maalesef. Şu an her önüne gelen din hakkında açıklama yapıyor. Allah akıl vermiş hepimize. İnsan vücudu susuz yaşayabilir mi? Yaşayamaz. Temizlik için bile su şart. Saçmalık yani. Bizim için önce sağlık. Hele ki şu salgın döneminde vücudun direncini iyi tutmalıyız. Direnç düştüğü an vücut her türlü hastalığa açık hale geliyor. O yüzden yapman gereken tek şey sağlıklı beslenmek. 70 kilo olayım önemli değil ama sağlıksız olmayayım. :KK39:
Canım su diyeti dedikleri hiç su içmemek mi oluyor?
Yoksa sadece su içerek yaşamak, başka hiçbir gıda vs yememek mi?
Ben 2. Sini sanıyordum
İkisi de sağlıksız zaten de merak ettim?

Ehem ehmm
Din Kültürü Öğretmeni konuşuyor,😃
Peygamberimiz bi hadisinde, midenizin üçte birini suya, üçte birini yemeğe ayırın, üçte birini boş bırakın, yemekten de doymadan kalkın buyuruyor...
Yani herşeyin abartısı yanlış ve sağlıksız, ölçülü beslenmek en güzeli..
İlk girdiğim zamanlarda başka bi topikte bi hadisin orjinal metnini yapıştırmıştım, ban yemiştim. Umarım şimdi yemem..😰

Canım su diyeti dedikleri hiç su içmemek mi oluyor?
Yoksa sadece su içerek yaşamak, başka hiçbir gıda vs yememek mi?
Ben 2. Sini sanıyordum
İkisi de sağlıksız zaten de merak ettim?

İki türlüsü de var canım ama Gönül'ün dediği Aidin Salih diye birinin Açlık orucu. Detayları var. Çok su içerek zayıflanan bir su diyeti de var. Bu kadın doktormuş. Bu konuda kitabı da var. Tamamen açlık yapamayan meyve ve sebze sularıyla besleniyor. Bla bla bla işte :KK43::KK43: Detaylı açıklamaları var internette. Ama bence sağlıksız.

Back
X