Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar kabak salatası için bir tane kabak az mı olur? Ona niyetlenmiştim evde bir tane kabak varmış. Küçük boy o da.
Ben genelde iki taneden yapıyorum ama bir tane varsa denemelik öyle yaparsın havuç varsa bir tane de havuç yapabilirsin yerine

Benim bu bayana tepkim aşı karşıtlığıyla başlıyor 🙄
Benim tepkimde tüp bebek için yazdığı iğrenç yazı tüp bebek için bebeğe hayvani ruh ufleniyo yazmış tüp bebekler şeytan falan yazmış :sopa: sen gel bunu tüp bebek annelerine sor :63:

Maşallah canım sana ben off günü ilan ettim çok kilo vermiş gibi:) nedendir bilmiyorum kalbim ağrıyor gibi hatta sonradan sırtıma vurdu sol tarafa ağrı o yüzden zorlamadım kendimi. Kızımla etkinlik yaptım günlük atıştırmamızı yaptık. Ne yesek beğenirsin sufle:) :) yarından itibaren kaldığım yerden devam
Geçmiş olsun canım dikkat et, neden olabileceğini söylemişsin ama sen yine dikkat et❤️🌺

Bence şu an yaşadığı normal regl değil ara kanama gibi geliyor o da normal gelmiyor zaten ya çok gelir ya da normalden az. Bir dönem yaşadım da kafayı yiyecektim ara dönemde başlayıo regl dönemiyle birleşip 19 gün sürmüştü mahvolmuştum kan kaybından smear testi yaptırıp durdum tabi bendeki sorun rahim ağzındaki yaraymış dondurdular kızımı da emzirmeyi bıraktım sonrasında normale döndüm. Belki sorunumuz aynı değildir kaptanım ama dikkate alınması gereken bir durum
Kadın hastalıklarından nefret ediyorum yaa.. smear testinden.. o metal iğrenç şeyden.. Allah hastaneye düşürmesin eksikliğini de göstermesin..

Kadın hastalıkları kesinlikle ihmale gelecek şey değil. Herkesin en az 6 ay da bir kontrol olmasi gerekiyor belli bir rutin dahilinde. LAydLiNe LAydLiNe kaptanım ödem diyelim ödem olsun yada regl den diyelim öyle olsun ama yine de kontrolu ihmal etme lütfen 🌺❤️

Benim tepkimde tüp bebek için yazdığı iğrenç yazı tüp bebek için bebeğe hayvani ruh ufleniyo yazmış tüp bebekler şeytan falan yazmış :sopa: sen gel bunu tüp bebek annelerine sor :63:
Öyle mi demiş gerçekten çok şaşırdım.. :oha::oha: yani...

Öyle mi demiş gerçekten çok şaşırdım.. :oha::oha: yani...
Bu ve buna benzer bir sürü pis şey yazmıştüp bebekler asla normal bebek değildir diye yazarsan görürsün bi sürü tepki çekmiş zaten ben bunu okuduğum da tup bebek ile hamileydim o kadar kötü olmustum ki kac gun kendime gelemedim yazdıklarını okuyunca icim ürperdi durup durup sınir krizi geçirdim her aklıma geldiğinde de sinirlenirim yine tıp kabul etmiş dinimiz kabul etmiş neyi savunuyorsun ki 😳😳şimdi bu yazı için inşallah ban yemem🤔🤔🤔🤔

Rabbim hayirla sonuclandirsin insallah su mübarek cuma gününde.Insallah güzel haberler alırsınız canım.
Rabbim gönlünüze göre versin canım inşallah hakkınızda hayırlı olan olur :dua::dua:
Tebrikler canım👏👏

Olsun canım haftaya verirsin nasılsa..

Allah rast getirsin canım benim.. yardımcınız olsun❤🌺

Haftaya daha iyi olucak canım❤🌺

Tebrik ederim canım ne güzel kilo vermissin 1.1 :nazar: :nazar: 👏👏👏

Şiştir o şiş 😊 haftaya fazlasıyla gidecek canım eminim❤🌺

Canım ben duydum ama sağlıklı olduğu söylensede bana çok sağlıklı gelmiyor açıkçası bunun hakkında video izlemiştim YouTube dan..

Tebrik ederim canım güzel başlangıç 👏👏👏

Teşekkür ederim canım hedefim haftada 1 kilo dolayısıyla kazanmış saymıyorum kendimi:KK51:
Haftaya inşallah🤗🤗

Dün o kadar cok agladim ki atmisimdir sanırım canım 😊 bu hafta bomba gibi başlayacağına dair içimde bir kıpırtı yok maalesef.. ruh halim karmaşık biraz.. şuan görüyorum ki canım henüz normale donmemisim:110:
Kizlarr allah razı olsun iyi dilekleriniz için burasını gerçekten cok sevdim iyiki varsınız hepiniz 😍😍😍😘😘😘gelişmeleri paylaşmak istedim çok şükür ise alınmış iyi geçmiş vizesi çıkınca ise başlayacak mutlulugumu sizinle paylaşmak geçti içimden sağolun hepiniz😍😍😍😍😘😘😘😘😍

Beyaz çay icecem sabah aç karnına başka bitki çayı yok ama yemek de yok uykuyu düzene sokmaya calisacaz duzensizlesen hayat kilo ve ödem yapiyor
Canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın, yemek yok demişsin, anlamadım?
:KK6:bekliyom
biliyorum ne olduğunu da arsızım işte
Dövemezsin ki dövemezsin ki:lülülü:
Ne güzel öyle saygı duyuyorum ki öğretmenlere bende olmak isterdim ama olamadım işte küçüklüğümden beri aslında hayalimdeki meslek ya veteriner ya da hemşire olmaktı oda olmadı herkesin yapabileceği gibi bende işletme mezunu oldum :işsiz:
Öğretmenlik çok güzel zor sorumluluk gerektiren çok değerli bir meslek aynı sağlık çalışanları gibi
Evet, ben de çok seviyorum mesleğimi, eskiden doktor olmak isterdim idealistken yani, şimdi gayet memnunum.. Bazen zorlandığım zamanlarda oluyo ama tatlı anılar hepsini unutturuyor..👍 eminim sen de çok iyi bir öğretmen olurdun..
Geçmiş olsun canım dikkat et, neden olabileceğini söylemişsin ama sen yine dikkat et❤🌺

Kadın hastalıklarından nefret ediyorum yaa.. smear testinden.. o metal iğrenç şeyden.. Allah hastaneye düşürmesin eksikliğini de göstermesin..

Kadın hastalıkları kesinlikle ihmale gelecek şey değil. Herkesin en az 6 ay da bir kontrol olmasi gerekiyor belli bir rutin dahilinde. LAydLiNe LAydLiNe kaptanım ödem diyelim ödem olsun yada regl den diyelim öyle olsun ama yine de kontrolu ihmal etme lütfen 🌺
Aynen benimde en çekinerek gittiğim yerdir kadın doğum.. hele muayene olmaktan çok korkuyorum...2. çocukta doğumdan 40 gün sonra kontrole gelin smear örneği alacaz dedi dr, gitmedim, korkumdan 9 yıl sonra 3. Ye hamile olunca mecbur gittim.:KK48:
Ama 3.sünde doktorum sayesinde aştım sayılır o korkuyu...
.

Kizlarr allah razı olsun iyi dilekleriniz için burasını gerçekten cok sevdim iyiki varsınız hepiniz 😍😍😍😘😘😘gelişmeleri paylaşmak istedim çok şükür ise alınmış iyi geçmiş vizesi çıkınca ise başlayacak mutlulugumu sizinle paylaşmak geçti içimden sağolun hepiniz😍😍😍😍😘😘😘😘😍
Çok sevindim canım, şükür, gözün aydın, hayırlı olsun 😍😍😍

Menümü yazayim
Aradan çıksın gece kalınca uyuyorum falan 🤪🤪

10.30 10-15 adet patates kızartması, 1 has. Yum., Domatesli kuzukulak salatası, 2 dilim kızarmış köy ekmeği tereyağlı (dünden planlanmıştım😬)

17.00 1 tabak kiymali nohut yemeği, 8 yk pirinç pilavı, 1 kase cacik

Suyum 2 lt. Oldu. 1.5 lik şişe yaptım günlük en az 3 oluyor artık bazen geçiyor bile.
Kitap ise dün 36 sayfa okumuştum. Kayra ile Kinyas bitti. Bugün Graham Moore'un Karanlığın Son Günleri'ne başladım. 22 sayfa okudum.

Gözünaydın canım çok sevindim

Gözün aydın canım çok sevindim, hayırlı olsun😍🌺❤️🤗
Canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın, yemek yok demişsin, anlamadım?

Evet, ben de çok seviyorum mesleğimi, eskiden doktor olmak isterdim idealistken yani, şimdi gayet memnunum.. Bazen zorlandığım zamanlarda oluyo ama tatlı anılar hepsini unutturuyor..👍 eminim sen de çok iyi bir öğretmen olurdun..

Aynen benimde en çekinerek gittiğim yerdir kadın doğum.. hele muayene olmaktan çok korkuyorum...2. çocukta doğumdan 40 gün sonra kontrole gelin smear örneği alacaz dedi dr, gitmedim, korkumdan 9 yıl sonra 3. Ye hamile olunca mecbur gittim.:KK48:
Ama 3.sünde doktorum sayesinde aştım sayılır o korkuyu...
.
Öğretmenlik çok zor meslek gerçekten çok sabır isteyen meşakkatli bir meslek. 3 ay staj yaptim şok oldum. Ama yine de güzeldi.. yani benim gibi klasik dönem cetvelci öğretmenlerle büyümüş biri için çağdaş dönem eğitim teknikleri eğlenceliydi.. Şimdiki çocuklar şanslılar gerçekten :KK51:

Geçmiş olsun canım dikkat et, neden olabileceğini söylemişsin ama sen yine dikkat et❤🌺

Kadın hastalıkları kesinlikle ihmale gelecek şey değil. Herkesin en az 6 ay da bir kontrol olmasi gerekiyor belli bir rutin dahilinde. LAydLiNe LAydLiNe kaptanım ödem diyelim ödem olsun yada regl den diyelim öyle olsun ama yine de kontrolu ihmal etme lütfen 🌺
Ben hamilelikte bile alttan muayene olmadım düşün ama bu sebepten kaç kez muayene olup test yaptırdım çok iğrençti. Senede bir kez en azından muayene olmak gerekiyor sanırım ama işte gidesi gelmiyor insanın

Hayırlı olsun canım her şey gönlünüzce olsun inşallah

*** 13. Takım 676. Etap ***

LAydLiNe (73///%)
Aysegul 6666 (69.5///%)
Efsun64 (76.5///%)
polokey2244(67///%) Bildirim yapmadı
Kiloverenbiri (84.8///%)
krtp86 (54.4///%)
chentiq (63.3///%)
berceste_ (92.1///%)
Gonul83 (64.8///%)
Ilaymilya (67.2///%)
Elifff80 (93.8///%)

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 676. Etap Free liste ***

pessinus (69.5///%) Kilosu sabit 657. Etapta 72.2 kilo ile izne ayrılan üye
marbling (77.3///%) 374. Etapta 3. takımdan 70.7 kilo ile diskalifiye
dira90(57///%) 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
cemrenil (64///%) 655. Etapta 62 kilo ile izne ayrılan üye. 12. Takımdan transfer olmak istiyor.
candy_candy (123.8///%) 599. Etapta 124.3 kilo ile izne ayrılan üye. 3. Takımdan transfer olmak istiyor.

13. Takım free liste ortalaması : %

_bloom_ (65.5///%) Bildirim yapmadı. 468. Etapta 62.3 kilo ile ayrılan üye. Nick değişikliği : _ezelneva_ 8. Takım

Back
X