Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menüm (Bugün saçmaladım kızlar)
Kahvaltı (12.30)
3 dilim kasap sucuğu
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim kızarmış beyaz ekmek üzerine tereyağ ve beyaz peynir
2 yemek kaşığı yumurta salatası
Domates, salatalık
1 tatlı kaşığı süzme yoğurt
Akşam (19:00)
1 tane güveç içinde kuşbaşı et ve patates (sütlaç güveçleri var ya küçük ondan)
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kase cacık
Yemekten sonra tatlı krizim tuttu. 2 tane petibör bisküvi yedim.
3 lt su, 2 fincan yeşil çay, 40 dk tempolu yürüyüş (3 km) 10 dakika serbest egzersiz
Ben de tartiyi mutfakta koydum yerini değiştirmem lazımBana kalsa ben tüm takıma yasaklarım da arada tartı tutkunları var. Ama en güzeli tartılmamak. Ben gidip gelip çıkmaya başladım en son tartıya![]()
Ben de az çıkınca ona güvenip gidip bir şeyler yiyorum olmuyor böyle. Tartıyı kaldırayım en iyisi cumaları çıkarayım sadeceBana kalsa ben tüm takıma yasaklarım da arada tartı tutkunları var. Ama en güzeli tartılmamak. Ben gidip gelip çıkmaya başladım en son tartıya![]()
Yarın evi 5 defa paspas kullanmadan silecemev 220 metrekare
millet paspas kullanmadan silince zayifliyormus ben ×5yapacam
benim kafa gitti
![]()
Yok kizzz bakma şimdi iddali konuştuğuma yarın paspasi tutmaya üsenirimEvlerinize hele o teraslariniza hayranim ne güzel geniş geniş..sen bize lazımsın canısı o kadar paralama yinede kendini
![]()
Ben de az çıkınca ona güvenip gidip bir şeyler yiyorum olmuyor böyle. Tartıyı kaldırayım en iyisi cumaları çıkarayım sadece
Iyi geceler tatlım bende kaçar yorgunum bugün uykum da geldi iyi geceler canlarKızlar ben kaçar herkese iyi geceler:)
Beynim yandı resmenSen bireysel olarak marbling le yarışıyorsun, gönülle ada yarışıyor, ben le pessinus yarışıyoruz. Ek olarak siz marblingle ikili ekip olarak, gönül ve ada ikilisine karşı yarışıyorsununuz, yani marbling bireyselde rakibin ama gönül ve adaya karşı senin ekip arkadaşın oluyo...
Bilmem anlatabildim mi![]()
Tamam canım yazdımberceste_ canım sen dün sormuşsun arada kaynadı geçmişi okuyamadım. Haftanın sonuncusu olduğun için iki ayrı topiğe yazman lazım. Bir tanesine yazmışsın zaten. Şu aşağıdaki topiğe de sağlıklı bir yemek tarifi yazman lazım. Aman ihmal etme canım bir tane ceza puanımız var bir daha olmasın. Yoksa takımda kimse karne alamayacak.
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Siyezli Mercimek Salatası Malzemeler 1 su bardağı yeşil mercimek Yarım su bardağı siyez bulguru 1/3 bağ dereotu 2 tane kırmızı kapya biber 3 tane salatalık turşusu 4 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı sirke 2 çorba kaşığı soya Yarım çay kaşığı pul biber Limon Hazırlanışı · 1 su bardağı...www.kadinlarkulubu.com
Tamamdır canım yazdımberceste_ canım sen dün sormuşsun arada kaynadı geçmişi okuyamadım. Haftanın sonuncusu olduğun için iki ayrı topiğe yazman lazım. Bir tanesine yazmışsın zaten. Şu aşağıdaki topiğe de sağlıklı bir yemek tarifi yazman lazım. Aman ihmal etme canım bir tane ceza puanımız var bir daha olmasın. Yoksa takımda kimse karne alamayacak.
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Siyezli Mercimek Salatası Malzemeler 1 su bardağı yeşil mercimek Yarım su bardağı siyez bulguru 1/3 bağ dereotu 2 tane kırmızı kapya biber 3 tane salatalık turşusu 4 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı sirke 2 çorba kaşığı soya Yarım çay kaşığı pul biber Limon Hazırlanışı · 1 su bardağı...www.kadinlarkulubu.com
Bana uyar o zaman ben de tartilmiyorum ,
ya hep görüyordum ama sormamıştım bugün daha bi karışık yazdın gibi geldi tamam şimdi anladım çeyrek ekmek deyince aklıma çeyrek ekmek arası kokoreç geldi oradan hayal ettim bir ısırılka o çeyreğin yarısı oluyordu oki şimdi olduKız hep böyle yazıyorum ya, sen yeni mi farkettin
Yani 1 bütün ekmeğin 8 de 1 i.
Yani çeyrek ekmeği yarıya bölüp yiyorum![]()
aynen öyle iyi olan kazansın şekerim biz ada ile burada eski toprağız ona göreHayirlisi cınım yaaasen daha
Milyaay yi tanimiyorsun bi su içer günde 10 kg görürsünüz.. sizinle birlikte beni de ezer geçer
HeyyyMilyaay nerdesin canısı bak meydan okuyorlar
canım benim haberi bile yok sanırım henüz nasıl çetin bir yarışın içine dahil olduğundan..
VallahiGonul83 cüm ve @ada81 cım ben tüm hazirligimi yaptim plan program dahilinde toplumla tufegimle cumaya hazirlaniyorum.. artık iyi olan kazansin
![]()
oley be ekipler harika
çok güzel görünüyor bunun dışında birşey yemediysen tabi ama o salata bana çok değişik geldi çilek yeşillik ve peynir miKahvaltim öğle yemegim
Arada yediğim ayran 10 tane fındık
ada Amman ha diyim listende bir daha cıs görmek istemiyorum onun dışında süpersin menü spor aslında ekmek hiç yememişsin o yüzden dengeler işte adı var pizzaBugün menü
Sabah 10.45
2 yumurta yağda
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Domates ve salatalık
5 fındık
Akşam 15.30
Yeşil mercimekli salata
1 dilim pizza ( ev halkına yaptım çok canim istedi)
1 kase yoğurt
Ara 17.00
Küçük kase kiraz
2 lt su içildi.
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
15 dk step yapıldı..
Ortağım diyeyim artıkGonul83
![]()
Gonul83 senkiiiiii lesli kraliçesisin hadi bu hafta hergün lesli patlat 🖒🖒🖒
he ya elifciğimKesinlikle.
Cumayı daha bir heyecanla bekleriz.
Hemen kopya çekiyorumYeme bizi yaa sen mi yusuflucan.. ben sizden korktuğum için topumla tufegimle geldim baksana plan program hazırladım sekerim
Eki Görüntüle 2642179
çok güldüm ya haydi lütfen sende tartılmaDayanabilecek miyiz pekala??
Bu kadar heyecanı kaldiramayabilirim![]()
evet evde azıcık vardı arkadaş yapmıştı ama süperdi tadı Son ada son ben normalde 16:00 17:00 günü kapardım burada herkeste görünce yedim bitti gitti zatenCanım akşam kısır ayran olmasaymış daha iyi olurmuş 🖒 yapabilirsen pazartesi başla spora canım çok değil 45 dk sadece![]()
maalesefAhh bu gün bizi kısıtlar mahvetti.
Kısır olmasa da olurmuş.
allahhh ada koş rakip yemeğe davetliymiş neler yemiş neler yaşasınkizzz 2 haftadır kendimi yırtiyirum çok su içmemek içinbeni su içmek için gaza getirmeee az içmem lazım 3e 3 buçuğa indirdim suyumu
oooo pekiii hodri meydan
![]()
![]()
yarış başlasın o zaman
geldim geldimmm tüm gün ablamdaydim yemeğe davet etti şimdi geldim ama bugün sevdiğim tüm yemekleri yapmış cıvıttım yediklrrimi yazacak yüzüm yokkkyarından sonra bende topla tufekle geliyorum
Ama hakkaten kızışmış buralar da benim kafa allak bullak kimler kimlerle yarışıyor haydi sefer oğulları telli oğulları aloooo![]()
ben veririm cezaKızlar burada sizlerin huzurunda kendime cuma sabahına kadar tartılma yasağı koyuyorum. Bozarsam gelip yazacağım. Cezamı siz vereceksiniz![]()
Tabikiii baktim rakipler güçlü oturdum erinmedim 30 günlük spor programi hazırladım. İstersen sanada atayım özelden.. bı bosluguma geldi direk buradan paylaştım düşünemedim rakipleri hele şimdi yeni rakiplerde var daha dikkatli olmaliyiz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sen bilirsin dostum, maksat yeşillik olsunEmin misin ayşegül bak rakiplerimiz her hafta 1-1.5 kilo veriyor en az:)
Süper bi fikir çekiliş gönülcüm, sen daha önce nerelerdeydin?ya hep görüyordum ama sormamıştım bugün daha bi karışık yazdın gibi geldi tamam şimdi anladım çeyrek ekmek deyince aklıma çeyrek ekmek arası kokoreç geldi oradan hayal ettim bir ısırılka o çeyreğin yarısı oluyordu oki şimdi oldu
aynen öyle iyi olan kazansın şekerim biz ada ile burada eski toprağız ona göre
oley be ekipler harika
çok güzel görünüyor bunun dışında birşey yemediysen tabi ama o salata bana çok değişik geldi çilek yeşillik ve peynir mi
ada Amman ha diyim listende bir daha cıs görmek istemiyorum onun dışında süpersin menü spor aslında ekmek hiç yememişsin o yüzden dengeler işte adı var pizza
he ya elifciğim
ben tartılmıyorum kesinlikle kararlıyım
Hemen kopya çekiyorum
çok güldüm ya haydi lütfen sende tartılma
evet evde azıcık vardı arkadaş yapmıştı ama süperdi tadı Son ada son ben normalde 16:00 17:00 günü kapardım burada herkeste görünce yedim bitti gitti zaten
maalesef
allahhh ada koş rakip yemeğe davetliymiş neler yemiş neler yaşasın
ben veririm cezaSeve seve
Arada bir yapalım bunu çekiliş yaparız hatta sürpriz isimler kim kime çıkacak diye
Hadi hadi ayşegül bu hafta sürpriz olsun çıkma sen de herkes öyle yapacak:)Günaydın kızlar
Gece maşallah iyi coşmuşsunuz, oku oku zor bitirdim
Ben tartıya Pazartesi-çarşamba-cuma günleri çıkıyorum, hergün çıkmıyorum. 1 hafta boyunca çıkmadan duramam, belirsizlik korkutuyor beni...
Pazartesi hafta sonunun kritiğini yapmak için çıkıyorum, çarşamba da çıkıp son duruma bakıyorum, gidişat vahimse acil eylem planına geçiyorum son 2 gün...![]()