Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Son zamanlarda burada tam buğday unu bulamadığım için beyaz unla yapıyorum mecbur ekmeklerimi o da beni fena yapıyor senin gibi. Minimum seviyede tutmaya çalışıyorum. Tam buğday unu bulana kadar maalesef böyle devam edeceğim. Marketlerin hiçbirinde yok büyük bir ilçe de olmayınca burası durum bu
Bizim ilçe de küçük ama dün A101 de bulduk tam buğday unu belki siz de bulabilirsiniz.

İSİMMENÜSPORSU
LAydLİNe:KK9::nazar::nazar:
Berceste_:KK3::nazar::nazar:
Ayşegül6666
Efsun64
polokey2244
Kiloverenbiri
krtp86
chentiq
Gonul83
İlaymilla
Elifff80
pessinus
candy_candy
marbling
dira90
cemrenil
ada81
Benim bugünkü menüm:
Kahvaltı 9.00
Yoğurtlu kabak kızartması yarım servis
Domates salatalık peynir

akşam 18.00
1 tabak kuru fasülye
Bol salata ( bahçeden bulduğum tümm yeşilliklerle)
1 lokma ekmek salatanın suyuna dayanamadım

1 ufak kare cheesecake

2,5 lt su
6 bin adım
Bahçeyi sula vs çok yoruldum

Hayirlisi cınım yaaa:cool:sen daha Milyaay Milyaay yi tanimiyorsun bi su içer günde 10 kg görürsünüz.. sizinle birlikte beni de ezer geçer😂😂😂😂
Heyyy Milyaay Milyaay nerdesin canısı bak meydan okuyorlar🤪🤪 canım benim haberi bile yok sanırım henüz nasıl çetin bir yarışın içine dahil olduğundan..
Vallahi @Gonul83 cüm ve @ada81 cım ben tüm hazirligimi yaptim plan program dahilinde toplumla tufegimle cumaya hazirlaniyorum.. artık iyi olan kazansin:KK8::KK8:
kizzz 2 haftadır kendimi yırtiyirum çok su içmemek için 😂😂beni su içmek için gaza getirmeee az içmem lazım 3e 3 buçuğa indirdim suyumu😂😂😂😎😎😎🙊🙊
Hepinizi tek başıma yenecem görürsünüz 🤣🤣🤣
oooo pekiii hodri meydan 😂😂😂😂😂🤗🤗🤗🤗
Eee hadi bakalım cumaya kim kazanacak yarış başlasın 🤗🤗🤗🤗
:deli: :KK51: :deli::sampiyon:yarış başlasın o zaman
Milyaay Milyaay neredesin canısı?? Ortalık yikiliyo senden ses yok anacim 😁😁😁
geldim geldimmm tüm gün ablamdaydim yemeğe davet etti şimdi geldim ama bugün sevdiğim tüm yemekleri yapmış cıvıttım yediklrrimi yazacak yüzüm yokkk😔😔😔😂😂😂yarından sonra bende topla tufekle geliyorum 😂😂:rapci::confused::rolleyes:
Ama hakkaten kızışmış buralar da benim kafa allak bullak kimler kimlerle yarışıyor haydi sefer oğulları telli oğulları aloooo:KK6::rolleyes::confused::confused::skandal:

kizzz 2 haftadır kendimi yırtiyirum çok su içmemek için 😂😂beni su içmek için gaza getirmeee az içmem lazım 3e 3 buçuğa indirdim suyumu😂😂😂😎😎😎🙊🙊
geldim geldimmm tüm gün ablamdaydim yemeğe davet etti şimdi geldim ama bugün sevdiğim tüm yemekleri yapmış cıvıttım yediklrrimi yazacak yüzüm yokkk😔😔😔😂😂😂yarından sonra bende topla tufekle geliyorum 😂😂:rapci::confused::rolleyes:
Ama hakkaten kızışmış buralar da benim kafa allak bullak kimler kimlerle yarışıyor haydi sefer oğulları telli oğulları aloooo:KK6::rolleyes::confused::confused::skandal:
Sen bireysel olarak marbling le yarışıyorsun, gönülle ada yarışıyor, ben le pessinus yarışıyoruz. Ek olarak siz marblingle ikili ekip olarak, gönül ve ada ikilisine karşı yarışıyorsununuz, yani marbling bireyselde rakibin ama gönül ve adaya karşı senin ekip arkadaşın oluyo...
Bilmem anlatabildim mi:KK70:

Bireysel de ikimiz yarışıyoruz ama diğer ikili gruplara karşı ortagiz canım. Gönül ve Ada bir grup, senle ben, sonradan birde Elifle Candy eklendi sanırım.. bence Aysegul 6666 Aysegul 6666 ve pessinus pessinus sizde katılın 4 ekip yarışsın birbiriyle..
Vallaaahiii süper çok heyecanlı bir hafta bizi bekliyor soyleyim:rolleyes::rolleyes:

Sen bireysel olarak marbling le yarışıyorsun, gönülle ada yarışıyor, ben le pessinus yarışıyoruz. Ek olarak siz marblingle ikili ekip olarak, gönül ve ada ikilisine karşı yarışıyorsununuz, yani marbling bireyselde rakibin ama gönül ve adaya karşı senin ekip arkadaşın oluyo...
Gayet güzel anlatmışsın canım.. sesli guldum :KK70: :KK70:

Bireysel de ikimiz yarışıyoruz ama diğer ikili gruplara karşı ortagiz canım. Gönül ve Ada bir grup, senle ben, sonradan birde Elifle Candy eklendi sanırım.. bence Aysegul 6666 Aysegul 6666 ve pessinus pessinus sizde katılın 4 ekip yarışsın birbiriyle..
Vallaaahiii süper çok heyecanlı bir hafta bizi bekliyor soyleyim:rolleyes::rolleyes:

Gayet güzel anlatmışsın canım.. sesli guldum :KK70: :KK70:
Bana uyar, pessinus pessinus da tamam derse süper olur👍

Heee hee çok iyi anladım yani hem dostum hem düşmanım marbling marbling 😂😂😂😂😂😂

Back
X