Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya hep görüyordum ama sormamıştım bugün daha bi karışık yazdın gibi geldi tamam şimdi anladım çeyrek ekmek deyince aklıma çeyrek ekmek arası kokoreç geldi oradan hayal ettim bir ısırılka o çeyreğin yarısı oluyordu oki şimdi oldu:KK45:
aynen öyle iyi olan kazansın şekerim biz ada ile burada eski toprağız ona göre :spor:
oley be ekipler harika:KK55:
çok güzel görünüyor bunun dışında birşey yemediysen tabi ama o salata bana çok değişik geldi çilek yeşillik ve peynir mi :kusmuk:
ada Amman ha diyim listende bir daha cıs görmek istemiyorum onun dışında süpersin menü spor aslında ekmek hiç yememişsin o yüzden dengeler işte adı var pizza

he ya elifciğim
ben tartılmıyorum kesinlikle kararlıyım
Hemen kopya çekiyorum :KK48:
çok güldüm ya haydi lütfen sende tartılma :halay:
evet evde azıcık vardı arkadaş yapmıştı ama süperdi tadı Son ada son ben normalde 16:00 17:00 günü kapardım burada herkeste görünce yedim bitti gitti zaten
maalesef :KK12:
allahhh ada koş rakip yemeğe davetliymiş neler yemiş neler yaşasın :KK55:
ben veririm ceza :KK67:Seve seve:KK62:
:KK70::KK70:

:KK28:Arada bir yapalım bunu çekiliş yaparız hatta sürpriz isimler kim kime çıkacak diye

Sözümde durup tartılmayacağım için ceza da veremeyeceksin haaaa naber :63::63:

evet o hafta sen beni üstün bir şekilde Yenip darmaduman etmiştin.:dondurma:
Eskiden yapıyorduk ben uzun zaman gelmedim bu gruba demekki sonrasında hiç yapılmamış. aslında normal de iyi bir fikir
Ama bunhafta hiç çıkma bir dene kendini
Düşün ki hep artıdasın sabitsin çok az gidiyor daha da asılırsın işin ucunda :sampiyon: var

Senden sonra da yaptık canım ama böyle istekli bi ekip yoktu. Bu ekibi toparlayabilmek için uğraştım bayağı maşallah kırkbir kere :nazar::nazar::nazar:

Senden sonra da yaptık canım ama böyle istekli bi ekip yoktu. Bu ekibi toparlayabilmek için uğraştım bayağı maşallah kırkbir kere :nazar::nazar::nazar:
Aynı şeyi bugün ben de düşündüm maşallahı var takımın bugünlerde bazen ölü toprağı serpilmiş gibi oluyorduk

Kaptanım ben çocuklara ve kendime saat düzeni oturtmaya çalışıyorum.
Gece geç yatınca sabah da geç kalkışıyor.
Sonra bir bakıyorsun gün bitmiş.
Herkes 11 de uyutup 8.00 - 8.30 gibi kaldırıyorum.
Yazın böyle bir düzen oturtabilirsem gün de faydalı geçmiş olacak
Bakalım becerebilecek miyim.
Akşam TV de saçma ne varsa izliyorlar.
Sinir oluyorum. Ben pek izlemem TV.

Ben de hiç izlemem canım ama eşim izliyor. Ben de bu ara dizi izliyorum Netflixden. O güzel oluyor canın ne zaman isterse açabiliyorsun. Çok uzun zaman oldu televizyon izlemeyeli.

Aynı şeyi bugün ben de düşündüm maşallahı var takımın bugünlerde bazen ölü toprağı serpilmiş gibi oluyorduk

Sen o kötü dönemleri de hatırlıyorsundur. Aman dilimi ısırayım. Bu kadar frekansı tutan insanı bir araya getirmek zor oluyor. Sanal bir ortam bile olsa ben hepinizin enerjisini hissedebiliyorum. :KK36: :KK36: :KK36:

Bana kimse kaldımı ayşegül 😂
Tam sen de katılsana yazıyordum ki şarzım bitti
Polekey var, efsun var, bademela var, dira var...
İlk aklıma gelenler bunlar..

Ben varım :KK76:
Tüh cumadan yarışa girseydik bişe yemezdim 😬

Çokomeller bitmiştir inşallah :KK53::KK53::bicak:

Yarında yerim başka yok :KK70:

Ben çok önceden bir ara yapmıştım yine zorlanınca bırakmıştım. Artık bırakmaya niyetim yok. En son 30 sn plank yaptım :KK53: :KK53:

Plankta yarışırız 1 saat önce sağlam plank çalıştım :KK70::super::KK48: bunu yaptım

:rapci:

Bakın bakın eskiden zayıflamış halimin resmini atayım size artık varın düşünün şimdi o kadar iyi gitmiyor çok kaçamak yapıyorum
Bu halimden 10 kg fazlayım şuan göbeğim falan epey gitmişti ah ah

Şimdi beni daha iyi anladığını düşünebiliyorum. Nasılsa verebiliyorum rahatlığı var üzerimizde ama bir an önce o rahatlığı üzerinden atman lazım. Ben attım artık. İlk zamanki kadar kolay olmayacak bu kez. Ben hep söylerdim daha önceden. Şimdi sen ve ada81 ada81 beni daha iyi anlayacaksınız. dira90 dira90 ı da bırakmıyorum bilerek ki bizim gibi geri dönmesin korumayı öğrensin.

Sen o kötü dönemleri de hatırlıyorsundur. Aman dilimi ısırayım. Bu kadar frekansı tutan insanı bir araya getirmek zor oluyor. Sanal bir ortam bile olsa ben hepinizin enerjisini hissedebiliyorum. :KK36: :KK36: :KK36:
Bilmez miyim kaptan dökülüyordul resmen maşallah şimdi grubumuza. Karşılıklı iyi niyet ve olumlu iletişimle oluyor her şey. Şurada cazgırlık yapan kavga çıkaran tipler olsa böyle olur muydu? Şimdi takılsak bile karşımızdaki kişinin şaka yaptığını ya da kötü düşünmediğini biliyoruz

Slmlar

10:00
2 haşlanmış yumurta
biraz peynir
Yarımşar yeşil ve kırmızı biber
Yarım dilim ev ekmeği

14:00
1 kupa filtre kahve içine 1 tk hindistan cevizi yağı
2 çokomel

19:00
Hamburger
patates
1 bardak ayran

2 lt su

Spor yok dikiş işim çok bugün

Tam dedim ki çokomel yoktur inşallah menü de üzerine bir de hamburger çıktı. :KK57::KK57: Artık biraz durman lazım farkındasın di mi canım :stop:

30/05/2020 31/05/2020 01/06/2020 02/06/2020 03/06/2020 04/06/2020 05/06/2020
İSİM
MENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPOR
LAydLİNe:KK9: :nazar: 3 lt
Berceste_:KK3:
Ayşegül6666:KK28:
Efsun64:KK62:
polokey2244:KK62:
Kiloverenbiri:KK200:
krtp86:KK9:
chentiq:KK62:
Gonul83:KK30:
İlaymilla:KK62:
Elifff80:KK62:
pessinus:KK68:
candy_candy:KK62:
marbling:KK9:
dira90:KK62:
cemrenil:KK73:
ada81:KK9:

Kızlar sularınızı ve sporlarınıza bakmamışım. Bugün bakarım onlara. Şimdilik kendime 1 saatlik KK zamanı ayırmıştım. Onu doldurdum. Akşama geleceğim yine inşallah. Kaçamaksız bir gün olsun inşallah.

Back
X