Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dünkü menümü yazayım

Kahvaltı
4 yumurta ile yumurta salatası

Ara yok

Öğle yemeği 4 çiçek karnabahar 4 çiçek brokoli 3-4 yk kıyma ve sarımsaklı yoğurt ile diyet mantısı :KK39: (gerçek mantıda çoooooook daha sevdiğim doğrudur çünküm tam bir karnabahar brokoli aşığıyım:KK36:)

Ara
Sütlü şekersiz neskafe + 1 avuç çiğ kuruyemiş

Akşam
2 çatal karnıyarık
2-3 kaşık cacık
(şişlik var üzerimde yiyemedim şişliğin sebebini de yazıcam birazdan)

Ara
Gidip gelirken 3-5 çiğ fındık badem

Spor
12 dk bölgesel egzersiz, 10000 adım yürüyüş (ev içinde adım sayım temizlik nedeniyle 7000i bulunca 10000e tamamlıyım dedim)

Su
2,5 lt

şişkinliğimin, tuvalete çıkamamın, bu rahatsızlık ve ödemimin sebebi cumartesi akşamı yediğim 5-6 kaşık karabuğday pilavı maalesef :KK14: sanırım benim glutenli yada glutensiz tüm tahıllara ciddi bi intolerasım var. Beni resmen mahvetti. Cumartesi günü karabuğday ve karabuğday unu aldım alternatif olsun diye ama maalesef ben tüketemicem yapacak birşey yok madem beni bu kadar rahatsız ediyor hayatımdan çıkaracağım mecbur

6 gündür hatta bugün 7. gün tahıl ve rafine şekeri hayatımdan çıkarıp yerine çiğ kuruyemişleri diyetime soktum biraz da sporla desteklediğimde de rahatlıkla kalori açığı oluşturacağıma eminim. Artık her gün 10000 adımı da tamamlayacağımdan yana bir şüphem de yok.

böyle işte.. ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum diyen varsa öneririm: hayatınızdan bir karbonhidratları tamamen çıkarıp 1 hafta 10 gün kadar mesela sonra bir gün karbonhidrat ağırlıklı beslenin. eğer ciddi rahatsızlık yaşıyorsanız bu karbonhidrattan fakir bir diyet uygulamanız gerektiğini gösteriyor. eğer karbonhidratı çıkarmanıza rağmen kilo verimi zayıfsa bu sefer süt ürünlerini çıkarmayı deneyebilirsiniz. tabi korbonhidratta grup grup.. en çok intolerans gösteren tahıllar.. mesela meyvelerden çilek, sebzelerden patlıcan, domates, kapya biber en alerjik karbonhidratlarmış. Ve dünyadaki insanların yarısından fazlasında bu gruplara alerji varmış fakat insanlar ciddi tepki göstermediği sürece bunu fark edemiyorlarmış. ama vücut bu tepkiyi fazla kilo olarak, düzenli gaz problemi olarak, geçmeyen sivilce problemi olarak falan ufak şekillerde gösterebiliyormuş:KK51:
Ne tatlı yazıyorsun okuması eğlenceli oluyor 🤩 candy cim benim de tahillara intolaransin var 8 ay hiç tüketmedim harika hissediyordum kendimi sonra Ramazan geldi ve toplumun baskıları ayy tatli da mı yemeyeceksin gibi tavırlardan sonra bozuldu ve bir daha o enerjiyi bulamadım kendimde çünkü devam ettirmek çok önemli küçük bir kaçamak bile herşeyi sifirliyor canım

Günaydın kızlar.Bugun sabah erken kalktım.Tam spora başladım 15dak sonra oğlum uyandı.Neyse artık gündüz uyursa devam ederim.
Ay o bölünmüşlük çok fena tam ısınmaya başlamışken terin üstünde soğuyor falan. Gün içinde yaparsın artık canım ben de gündüz uyuttuğum gibi sporda buluyorum kendimi

Ben size demedim mi candy bir girerse, pir girer diye:KK66:

Candy bugun yok, yalnız kaldım diye dertleniyordu ekibin elif, ben de böyle demiştim🤭

ay canım rakibim benim :KK19:

valla canlarım işe başlayacağım diye vitesi 5e takıp temizlik yaptım dün bi ara kahve içerken girecektim telefonu da elime aldım baktım ki şarjı bitmiş o yüzden giremedim :KK51:

valla canlarım işe başlayacağım diye vitesi 5e takıp temizlik yaptım dün bi ara kahve içerken girecektim telefonu da elime aldım baktım ki şarjı bitmiş o yüzden giremedim :KK51:
Oluyor bazen öyle ama sen bizi boş bırakma yine de

Ne tatlı yazıyorsun okuması eğlenceli oluyor 🤩 candy cim benim de tahillara intolaransin var 8 ay hiç tüketmedim harika hissediyordum kendimi sonra Ramazan geldi ve toplumun baskıları ayy tatli da mı yemeyeceksin gibi tavırlardan sonra bozuldu ve bir daha o enerjiyi bulamadım kendimde çünkü devam ettirmek çok önemli küçük bir kaçamak bile herşeyi sifirliyor canım

konuşmayı deli severim o yüzden yazma konusunda da ayarsızım çok yazıyorum :KK48: ama çok şükür sıkmıyorsam iyi sevindim Hoppa
oğlak burçları bi geveze oluyor tanıdığım kadarıyla ama gizli gevezelerden :-)

evet gerçekten ben şu 6 günde anladım ki 8 ayda ne olur hayal bile edemiyorum karbonhidrat insanın enerjisini sömüren bir şey.. inşallah şu iştahım dizginlenir de daim olurum bu diyette ve çok şükür pek sıkıntım yok canım pek bir şey istemiyor ama sanki kuruyemişi fazla kaçırıyorum gibi geliyor bana menüye yazınca çok gibi de değil de bilemedim :KK53:

konuşmayı deli severim o yüzden yazma konusunda da ayarsızım çok yazıyorum :KK48: ama çok şükür sıkmıyorsam iyi sevindim Hoppa

evet gerçekten ben şu 6 günde anladım ki 8 ayda ne olur hayal bile edemiyorum karbonhidrat insanın enerjisini sömüren bir şey.. inşallah şu iştahım dizginlenir de daim olurum bu diyette ve çok şükür pek sıkıntım yok canım pek bir şey istemiyor ama sanki kuruyemişi fazla kaçırıyorum gibi geliyor bana menüye yazınca çok gibi de değil de bilemedim :KK53:
Kuruyemisi ne kadar tüketiyorsun onunda yaz mesela benim 10 fındık hakkım var bu hafta boyle

Şimdi beni daha iyi anladığını düşünebiliyorum. Nasılsa verebiliyorum rahatlığı var üzerimizde ama bir an önce o rahatlığı üzerinden atman lazım. Ben attım artık. İlk zamanki kadar kolay olmayacak bu kez. Ben hep söylerdim daha önceden. Şimdi sen ve ada81 ada81 beni daha iyi anlayacaksınız. dira90 dira90 ı da bırakmıyorum bilerek ki bizim gibi geri dönmesin korumayı öğrensin.
evet kaptanım bu sefer daha zor olacak hatta ben kilo verme döneminde benimde sana yazdığım böyle satırlar vardı... Nasılsa başardım yine başarırım diye çok asılmıyorsun demiştim.... aynı duygularda şuan ben ama öyle olmuyor yerinde sayıyor insan bir an önce o moddan çıkmamız gerekiyor.... ama dediğin gibi işimiz bu sefer daha zor görünüyor :işsiz::işsiz:

Günaydın kızlar :KK68:

bu sabah iş yerinden sesleniyorum size :KK73: ay çok şükür başladım artık gerçekten ev bunalttı çok:işsiz:

sabah güzel güzel kalktım hindistan cevizi yağlı kahvemi içtim sporumu yaptım duşumu aldım işe geldim :21::21:

haftaya ve güne çok güzel başladım öğlene kadar işlerimi bitirip inşallah öğleden sonra da haftamın planını yapacağım.

sabah 1,5 kilo artı ile uyandım ama asla takılmıyorum sonuçta bugüne kadar 10-11 civarı tartılıyordum bu sabah 6da tartılmak durumunda kaldım bi de 2 gündür tuvalete de çıkmıyorum.. düzeleceğine ve ödem olduğuna eminim çünkü 3 gündür sporumu düzenli yapıyorum (bölgesel hareketler, cardioya bugün girişeceğim) ve diyetimi hiç bozmadım:KK59:

@Elifff80 güzel rakibim senin nasıl gidiyor bakalım. geçmişe bakmadan geldim bi boşluğumda gezeceğim geçmişi :KK55:
Hoşgeldin canım.
Hadi hayırlı olsun.
Ödemdir o canım.
Şimdi işle birlikte düzenin daha güzel oturur.
Bende iyiyim ortağım.
Kısır dışında çok cozutmadım ama bu hafta regl haftam. O korkutuyor beni.
İnşallah eksiler görürüm.

Menümüde yazıyım akşama vakit bulamayabilirim
Sabah 10.30; 2 yumurtadan kıymalı omlet
2 dilim hellim peyniri
Domates,salatalık
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Ara öğün 13.30; türk kahvesi
1 avuç leblebi
Akşam 17.00; 2 adet fırında baget, yanında garnitür (domates,biber,mantar)
Yeşil salata
Su 2.litreyi içiyorum şuan
70 dk. Spor, 40 dk.sı hitt, kalanı bölgesel kardiyo
menülerin harika :KK9::KK9:seni takipteyim:KK59::KK59::cool::cool::cool:

Miden mi bulanıyor canım? Geçmiş olsun😔
Ramazandan sonra normal düzene alışamadığı için şişkinlik yapmış olabilir.. Nane çayı rahatlatabilir.
Aynen, kaldığımız yerden devam canım, sarma bulgurluysa ve çok abartılmadığı sürece diyet bozan bi yiyecek değil bence, ben de 2 gündür 5 er sarma yedim menüme ek olarak, afiyet olsun. Diyet yapıyoruz diye ölek mi yani, o güzelim sarmaların boynu bükük mü kalsın, herzaman da olmuyo zaten 👍
Daha cuma ya 4 gün var, o sarmaların etkisi çoktaaan geçmiş olur merak etme
Bizde bugun kaynanamın yanına gitcez, umarım çok abartmam🙄
Beni en son 80-81 kiloyken görmüştü, o zaman bile yeter artık diyet yapma, çok zayıflamışsın demişti, şimdi ne diyecek çok merak ediyorum 🤭
Değil mi ama Ayşegül.
Hiç sorma evde neler neler yapıyorum ama yiyemiyorum.
İnsan özeniyor.
Kaynananın tepkisini bize de yaz.
Çok merak ettim.
Benim diyete başlama serüvenim kayınvalidem in küçük kızıma annen gibi şişko mu olacaksın dediği gündü.
103 kg dım. Sonra 93 kg ma kadar düştüm. Karantinada 98 kg oldum.
Ve takıma geldim.
Şimdi daha da zayıflayıp ağzını kapatacağım kayınvalidem in.
Kayınvalidem köyü biri değildir.
Ama beni çok sinir etti o lafı.
Onlarda dış görünüş çok önemlidir.
Aptal olsun ama güzel olsun.Genel aile yapıları öğle. Kardeşleri falan da öğle.

Dünkü menümü yazayım

Kahvaltı
4 yumurta ile yumurta salatası

Ara yok

Öğle yemeği 4 çiçek karnabahar 4 çiçek brokoli 3-4 yk kıyma ve sarımsaklı yoğurt ile diyet mantısı :KK39: (gerçek mantıda çoooooook daha sevdiğim doğrudur çünküm tam bir karnabahar brokoli aşığıyım:KK36:)

Ara
Sütlü şekersiz neskafe + 1 avuç çiğ kuruyemiş

Akşam
2 çatal karnıyarık
2-3 kaşık cacık
(şişlik var üzerimde yiyemedim şişliğin sebebini de yazıcam birazdan)

Ara
Gidip gelirken 3-5 çiğ fındık badem

Spor
12 dk bölgesel egzersiz, 10000 adım yürüyüş (ev içinde adım sayım temizlik nedeniyle 7000i bulunca 10000e tamamlıyım dedim)

Su
2,5 lt

şişkinliğimin, tuvalete çıkamamın, bu rahatsızlık ve ödemimin sebebi cumartesi akşamı yediğim 5-6 kaşık karabuğday pilavı maalesef :KK14: sanırım benim glutenli yada glutensiz tüm tahıllara ciddi bi intolerasım var. Beni resmen mahvetti. Cumartesi günü karabuğday ve karabuğday unu aldım alternatif olsun diye ama maalesef ben tüketemicem yapacak birşey yok madem beni bu kadar rahatsız ediyor hayatımdan çıkaracağım mecbur

6 gündür hatta bugün 7. gün tahıl ve rafine şekeri hayatımdan çıkarıp yerine çiğ kuruyemişleri diyetime soktum biraz da sporla desteklediğimde de rahatlıkla kalori açığı oluşturacağıma eminim. Artık her gün 10000 adımı da tamamlayacağımdan yana bir şüphem de yok.

böyle işte.. ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum diyen varsa öneririm: hayatınızdan bir karbonhidratları tamamen çıkarıp 1 hafta 10 gün kadar mesela sonra bir gün karbonhidrat ağırlıklı beslenin. eğer ciddi rahatsızlık yaşıyorsanız bu karbonhidrattan fakir bir diyet uygulamanız gerektiğini gösteriyor. eğer karbonhidratı çıkarmanıza rağmen kilo verimi zayıfsa bu sefer süt ürünlerini çıkarmayı deneyebilirsiniz. tabi korbonhidratta grup grup.. en çok intolerans gösteren tahıllar.. mesela meyvelerden çilek, sebzelerden patlıcan, domates, kapya biber en alerjik karbonhidratlarmış. Ve dünyadaki insanların yarısından fazlasında bu gruplara alerji varmış fakat insanlar ciddi tepki göstermediği sürece bunu fark edemiyorlarmış. ama vücut bu tepkiyi fazla kilo olarak, düzenli gaz problemi olarak, geçmeyen sivilce problemi olarak falan ufak şekillerde gösterebiliyormuş:KK51:
Canım ne kadar güzel özetlemişsin.
Teşekkür ederim bilgiler için.
Benim birşeye alerjim yok da ben çok yemek yiyiyorum.
Onu çözmem gerek.
Ve doymuyorum.
Artık porsiyonu küçültüyorum. Aç ta olsam kalkıyorum sofradan.
Bu arada menüm güzel.
Aç karnına kahve benim metabolizmayı harekete geçiriyor. Denesem belki sende de etki gösterir.

candy_candy candy_candy canım dün buralar yanıyordu.
Neyse artık buralardasın.
Hep beraber birinci oluruz 😁😁😁

Ortağım ben de oğlak burcuyum.
Burçtdaş mışız.
İyi anlaşacsğız biz seninle.
Kesinlikle gizli geveze lafına katılıyorum.

Merhaba canım:KK25:, hoşgeldin, 1. Sayfadaki bilgileri doldurup burda paylaşırsan seni daha yakından tanırız. Takım kaptanımız da ilk fırsatta sana dönüş yapacaktır. Umarım hedeflerine en yakın zamanda ulaşırsın..
Kime niyet, kime kısmet dedikleri bu olsa gerek:KK5:
Tamam hemen bakiyorum 1. Sayfaya👍

Back
X