Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ne zaman müsait olursak gireceğiz.150-200 mü
kısır için ben de karnabahar kısırını önerebilirim
benim de bölgesel hareketlerde oluyor aynısı ama leslie de hiç olmadı daha
ben almadım
gerçi alanlar avantajlı onlarınki çabuk gidecekama kazanan hepimiz olacağız
aslında kaptanım tartı bağımlılığı da kilo vermeye ciddi anlamda engel oluyormuş
ben de ciddi bir tartı bağımlısıyım.. kesinlikle eminim ki hastalık derecesinde benimki
çok mantıklıymış
ya bunu sürdürelim gruplar böyle kalsın her hafta yarışı devam ettirelim çok heyecanlandım ve mutlu oldum mesajları okurken gerçekten de iyi silkindik ramazandan sonra kim akıl ettiyse aklıyla bin yaşasın
aman bileydim ben de haftasonunu daha iyi değerlendirmeye çalışırdım ne bileyim neyse cumaya daha çok var
kız sen nerelisin
ay kıyamam elifim yaa
çok özür dilerimte buralardayım artık sen hangi saatler giriyorsun genelde söyle ben de bakınayım o aralar
ne bileyim böyle coşacağınızı
sana kendimi affettirmek için bişey yapmalıyım ne yapayım
yeter da çokomel çokomel
sadece kıyafet almak için zayıflamıyorsam![]()
Ben kaldıramıyorum hiç.Ben dün çıkarttım. Ama havalar soğuk kışlıkların bir kısmını kaldırmadım. Şimdi hepsi dolaplarda![]()
Bazanin altına vakumlu hurclara koymuştum.Ben çıkarıyorum oğlum o sırada bazanin altına giriyo sonra da savaş cikiyo tabi.Ama artık çıkarmam gerek burda hava baya isindiBen dün çıkarttım. Ama havalar soğuk kışlıkların bir kısmını kaldırmadım. Şimdi hepsi dolaplarda![]()
Maşallah sana canım.Bi de ütüsü var.Benimde ne çok isim varmış yaben de dün çıkardım çok şükür yıkadım da ütüsü kaldı
dün ne çok iş yapmışım yav![]()
Evet canım.
Evet canım.
Ben de bu gün 45 dk Leslie yapıcam.
Ama bu gidişle geceye kalacak.
Yaaa cok tatli yazmissin.Alip alip verme hikayemiz cok benzer.Insallah basari hikayelerimiz de olur.hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya ulaşacaksın
bu da ben![]()
Bende bağımlıymisim resmen tartilmadan duramıyorum ama benim en zevkli zamanım yaa hergun bir kilo gidiyoKızlar bu arada artık tartı bağımlılığımdan kurtuldum
Size verdiğim söz işe yaradı. Artık sadece cumadan cumaya tartılacağım onu da bildirim içi sadece.![]()
Afiyet olsun canim güzel menü sporda olursa harika 🖒İyi akşamlar kızlar menümü yazayım
10.00
2 yumurtadan kapya biberli omlet,1.5 dilim ekmek,1 kibrit kutusu beyaz peynir,3 zeytin,5 gr kadar fıstık ezmesi ev yapımı şekersiz
15.00
1 kuru incir,1 ceviz
18.30
1 kase çeşmi nigar çorbası,2 kaşık yoğurt,1 taneye yakın fırın patates,1 tavuk şiş yaklaşık 75 gr.
Su 3 litreyi aştım spor henüz yapamadım çocuklar durursa yatmadan yapacağım inşallah. Yaptığımda yazarım yine
Akşam kaçamak olmazsa çok güzel bir menü
Kesinlikle katılıyorum özellikle ben mesela hergun bir kilo koyabiliyor bazen ne oluyor diyorum ödem arttığını anlıyorumBen tartılmama sözü veremiyorum çünkü tartı beni çoook motive ediyor tartılmadığım zaman ipin ucu kaçıyor bende... kişiden kişiye değişiyor motive olayı 🖒🖒
Özellikle saat 18.00 dan sonra kitliyorum ağzımı... geçen buse terimin verdiği kiloları gördüm haberlerde 25 kilo vermiş aralıklı oruç tutarak yani iki öğün yemiş... saat 18.00 dan sonra hiçbir şey yememiş ve haftanın 6 günü spor yapmış.... değişimi harika bende bunu az çok uygulamaya çalışıyorumAkşam kaçamak olmazsa çok güzel bir menü![]()
Ramazandan önce if yapıyordum ve güzel kilo verdim sonra bırakınca aldım dikkat etmek gerekiyor bende diyetisyene öyle.dedim ifi çok sevmiştim ben diye bu hafta 8 öğün beslenme haftaya if e kavuşacak insallahÖzellikle saat 18.00 dan sonra kitliyorum ağzımı... geçen buse terimin verdiği kiloları gördüm haberlerde 25 kilo vermiş aralıklı oruç tutarak yani iki öğün yemiş... saat 18.00 dan sonra hiçbir şey yememiş ve haftanın 6 günü spor yapmış.... değişimi harika bende bunu az çok uygulamaya çalışıyorum🖒🖒🖒
30/05/2020 | 31/05/2020 | 01/06/2020 | 02/06/2020 | 03/06/2020 | 04/06/2020 | 05/06/2020 | |||||||
İSİM | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | MENÜ-SPOR | ||||||
LAydLİNe | ![]() ![]() | ||||||||||||
Berceste_ | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ||||||||||
Ayşegül6666 | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
Efsun64 | ![]() | ||||||||||||
polokey2244 | ![]() ![]() | ||||||||||||
Kiloverenbiri | ![]() | ![]() | |||||||||||
krtp86 | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
chentiq | ![]() | ||||||||||||
Gonul83 | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
İlaymilla | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
Elifff80 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
pessinus | ![]() | ![]() ![]() | ![]() | ||||||||||