Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

150-200 mü :KK57::KK57:

kısır için ben de karnabahar kısırını önerebilirim

benim de bölgesel hareketlerde oluyor aynısı ama leslie de hiç olmadı daha

ben almadım :KK8:
gerçi alanlar avantajlı onlarınki çabuk gidecek :KK51: ama kazanan hepimiz olacağız:KK36:

aslında kaptanım tartı bağımlılığı da kilo vermeye ciddi anlamda engel oluyormuş
ben de ciddi bir tartı bağımlısıyım.. kesinlikle eminim ki hastalık derecesinde benimki :KK43:

çok mantıklıymış :KK58:

ya bunu sürdürelim gruplar böyle kalsın her hafta yarışı devam ettirelim çok heyecanlandım ve mutlu oldum mesajları okurken gerçekten de iyi silkindik ramazandan sonra kim akıl ettiyse aklıyla bin yaşasın :KK19:

aman bileydim ben de haftasonunu daha iyi değerlendirmeye çalışırdım ne bileyim neyse cumaya daha çok var :KK8:

kız sen nerelisin :KK53:

ay kıyamam elifim yaa
çok özür dilerim :cry: te buralardayım artık sen hangi saatler giriyorsun genelde söyle ben de bakınayım o aralar
ne bileyim böyle coşacağınızı :KK48:

sana kendimi affettirmek için bişey yapmalıyım ne yapayım :KK19:

yeter da çokomel çokomel :KK70::KK70:

sadece kıyafet almak için zayıflamıyorsam :KK8::KK8:
Canım ne zaman müsait olursak gireceğiz.
Sen çalışmaya başlayınca daha çok buralardasın ya. Süper.
Bu hafta çok çalışmamız lazım canım.
Güzel eksilerle gelip ortalığı silip süpürmeliyiz.

Ben dün çıkarttım. Ama havalar soğuk kışlıkların bir kısmını kaldırmadım. Şimdi hepsi dolaplarda :KK70::KK70::KK70:
Ben kaldıramıyorum hiç.
Sadece ütülemeden koyuyorum.
Çünkü ütülesende kırışıyor.
Çocukların da bizim de dolaplar büyük. Gerek kalmıyor.
Tozlanmadınlar diye üstlerini örtüyorum sadece.
İyi oluyor.

Daha
Ben dün çıkarttım. Ama havalar soğuk kışlıkların bir kısmını kaldırmadım. Şimdi hepsi dolaplarda :KK70::KK70::KK70:
Bazanin altına vakumlu hurclara koymuştum.Ben çıkarıyorum oğlum o sırada bazanin altına giriyo sonra da savaş cikiyo tabi.Ama artık çıkarmam gerek burda hava baya isindi

Evet canım.
Ben de bu gün 45 dk Leslie yapıcam.
Ama bu gidişle geceye kalacak.

benim leslie hep geceye kalıyor ve ben uyanamadığım için yapamıyorum hiç :KK14: artık mutlaka sabah kalkıp en azından yarım saatlik videosunu yapmam lazım alt kat komşumuz da bi uyuz nerde yatıyorlar bi bilsem onlara göre bi oda seçicem de :KK48:

Kizlar menü yazmıyorum çünkü diyetisyen listesini uyguluyorum aynı şeyleri yazmak komik geliyor ama kaçamak yaparsam yazarım söz
Bu arada 50 dakika yürüyüş ve son tur kalça basen çalıştıran yürüyerek lunge hareketi yaptım 1 tur :confused: ve bacaklarım şimdiden hamladi :rapci:

Kızlar bu arada artık tartı bağımlılığımdan kurtuldum :KK71::KK71::KK71:

Size verdiğim söz işe yaradı. Artık sadece cumadan cumaya tartılacağım onu da bildirim içi sadece. :KK9::KK9:
Bende bağımlıymisim resmen tartilmadan duramıyorum ama benim en zevkli zamanım yaa hergun bir kilo gidiyo:KK53: ben tartilmayimda kim tartilsin dimi 😁😁

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım
10.00
2 yumurtadan kapya biberli omlet,1.5 dilim ekmek,1 kibrit kutusu beyaz peynir,3 zeytin,5 gr kadar fıstık ezmesi ev yapımı şekersiz
15.00
1 kuru incir,1 ceviz
18.30
1 kase çeşmi nigar çorbası,2 kaşık yoğurt,1 taneye yakın fırın patates,1 tavuk şiş yaklaşık 75 gr.
Su 3 litreyi aştım spor henüz yapamadım çocuklar durursa yatmadan yapacağım inşallah. Yaptığımda yazarım yine

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım
10.00
2 yumurtadan kapya biberli omlet,1.5 dilim ekmek,1 kibrit kutusu beyaz peynir,3 zeytin,5 gr kadar fıstık ezmesi ev yapımı şekersiz
15.00
1 kuru incir,1 ceviz
18.30
1 kase çeşmi nigar çorbası,2 kaşık yoğurt,1 taneye yakın fırın patates,1 tavuk şiş yaklaşık 75 gr.
Su 3 litreyi aştım spor henüz yapamadım çocuklar durursa yatmadan yapacağım inşallah. Yaptığımda yazarım yine
Afiyet olsun canim güzel menü sporda olursa harika 🖒

Bugün menü
Sabah 11.00
2 yağda yumurta 1 yk yulaf ezmeli
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Salatalık

Ara
5 yk yoğurt 7 badem

Akşam 17.10
10 yk tavuk sote
Boool salata
1 dilim ekmek

2 lt su içildi..
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm...
berceste_ berceste_ ve Gonul83 Gonul83

Bugün menü
Sabah 11.00
2 yağda yumurta 1 yk yulaf ezmeli
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Salatalık

Ara
5 yk yoğurt 7 badem

Akşam 17.10
10 yk tavuk sote
Boool salata
1 dilim ekmek

2 lt su içildi..
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm...
berceste_ berceste_ ve Gonul83 Gonul83
Akşam kaçamak olmazsa çok güzel bir menü 🤩🤩🤩

Ben tartılmama sözü veremiyorum çünkü tartı beni çoook motive ediyor tartılmadığım zaman ipin ucu kaçıyor bende... kişiden kişiye değişiyor motive olayı 🖒🖒
Kesinlikle katılıyorum özellikle ben mesela hergun bir kilo koyabiliyor bazen ne oluyor diyorum ödem arttığını anlıyorum

Akşam kaçamak olmazsa çok güzel bir menü 🤩🤩🤩
Özellikle saat 18.00 dan sonra kitliyorum ağzımı... geçen buse terimin verdiği kiloları gördüm haberlerde 25 kilo vermiş aralıklı oruç tutarak yani iki öğün yemiş... saat 18.00 dan sonra hiçbir şey yememiş ve haftanın 6 günü spor yapmış.... değişimi harika bende bunu az çok uygulamaya çalışıyorum 🤗🖒🖒🖒

Özellikle saat 18.00 dan sonra kitliyorum ağzımı... geçen buse terimin verdiği kiloları gördüm haberlerde 25 kilo vermiş aralıklı oruç tutarak yani iki öğün yemiş... saat 18.00 dan sonra hiçbir şey yememiş ve haftanın 6 günü spor yapmış.... değişimi harika bende bunu az çok uygulamaya çalışıyorum 🤗🖒🖒🖒
Ramazandan önce if yapıyordum ve güzel kilo verdim sonra bırakınca aldım dikkat etmek gerekiyor bende diyetisyene öyle.dedim ifi çok sevmiştim ben diye bu hafta 8 öğün beslenme haftaya if e kavuşacak insallah

30/05/2020 31/05/2020 01/06/2020 02/06/2020 03/06/2020 04/06/2020 05/06/2020
İSİM
MENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPORMENÜ-SPOR
LAydLİNe:KK9: :nazar: 3 lt
Berceste_:KK3::nazar: 4 lt:KK9: :duduk: 4 lt:KK9::nazar:
Ayşegül6666:KK28::KK68::nazar:3 lt
Efsun64:KK62:
polokey2244:KK62::nazar:
Kiloverenbiri:KK200::KK200:
krtp86:KK9::KK36::nazar:2 lt
chentiq:KK62:
Gonul83:KK30::dondurma: :KK62:2 lt