- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Aaayynen de öyle canımDüzce civarları değil mi? Benim ilk aklıma oralar geliyor bolca berceste vardı:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaayynen de öyle canımDüzce civarları değil mi? Benim ilk aklıma oralar geliyor bolca berceste vardı:)
Çok sağol kuzum ❤ bu arada bende memurum dün başladım işe sakin olur diyodumki vatandaşlar bi gelmeye başladı ben şok maske eldiven bunaldım ama korkudan çıkaramıyorumda inşallah hep böyle kalabalık olmazGünaydın kızlar
canım normalde yemekhaneye gitmiyorum ama dün ilk günüm olduğu için hazırlıksız işe gittim ve yemekhanede pilav vardı yarısını yedim
akşamın ben fazla olduğunu düşünmüyorum karnıyarık tamamen yağsız fırında pişti içini da çok az zeytinyağı ile salçasız yaptım gayet fitti. çok küçüktü ama doymadığım için hemen bi menemen de yaptım gün içinde yumurta tüketmediğimden böyle tercih ettim menümü tamamlamayı
evet canım dün başladık ben güle oynaya çok sevinerek başladım ama dün iş yerinin kalabalıklığı falan korktum stres oldum biraz ne yalan söyliyim hiç evden çıkmadığım için süreçte bir garip hissettim kendimi
yok canım fit karnıyarız yağ salça falan yok
ekmek tüketmiyorum hiçbir tahılı tüketmiyorum. sebze, meyve, çiğ kuruyemiş,et/tavuk/balık, yumurta, zeytin falan bu şekil.. biraz karatayımsı ama yağı zeytinyağı ve kuruyemişlerden almaya çalışıyorum bir de hindistancevizi yağından
aslında tahıl beyin diye bir kitap okudum oradaki planı uygulamaya çalışıyorum genelde karataya benziyor glutensiz yaşamı destekliyor. bir de mutlaka öğünlerden tok kalkmak gerekiyor, planın dışına çıkmamak için (yeme atağı yaşanmaması için yani)
ben bulgur tüketmiyorum canım pirinci de ayda 1-2 sefer sadece
akşamın neresi fazla geldi ben pek çözemedim ama herkes aynı şeyi yazmış karnıyarıktan mı ki acabakarnıyarığım baya fit ve küçük bir karnıyarıktı ama menülerde minik küçük bıdıcık laflarına tilt olduğum için belirtmemiştim
yani bence gerek de yok bir karnıyarık ne kadar büyük olabilir ki
hay ağzını öpeyim
gene de menüm normal biri için de bana fazla gelmiyor ama o da obez kafası sanırımdüzelecek düzelecek yeniyim daha
birde tahılsız rafine şekersiz besleniyorum onu da belirteyim yani ekmeğin şekerin oluşturduğu kalori boşluğunu programımda serbest yenecek yiyeceklerle dolduruyorum kilo verdikçe porsiyonlarım küçülecektiryani inşallah
spor su şahane
fakat menü safi karbonhidrat olmuş çeşitlilik açısından sıkıntılı ama kalori açısından çok değildir. ama bu spora bicik protein yakışır hani
bu arada ben de balıkesirliyim "ma ne olmiş" lafını vanda görev yaparken bi memur amcamız çok kullanırdı senin yazını okurken onun sesi ile geldi kulağıma
canım kırmızı elma ve tarçını 1,5 lt suda kaynatıp içiyorlar çok güzel yorumlar var basitte bir tarif ama ben denemedim hiç instada fitgunluk diye bir hesap var çok ödem kürü tarifi paylaşıyor ve yorumlarda iyi hep
Hayırlı yolculuklar canım:) ilk atama yerim düzce bercestelr bana hep o zamanları hatırlatıyorAaayynen de öyle canımbana her yer sizleri hatırlatıyor
![]()
Çok iyi o zaman süper kilo vermek için çok güzel fikirlerGünaydın kızlar
canım normalde yemekhaneye gitmiyorum ama dün ilk günüm olduğu için hazırlıksız işe gittim ve yemekhanede pilav vardı yarısını yedim
akşamın ben fazla olduğunu düşünmüyorum karnıyarık tamamen yağsız fırında pişti içini da çok az zeytinyağı ile salçasız yaptım gayet fitti. çok küçüktü ama doymadığım için hemen bi menemen de yaptım gün içinde yumurta tüketmediğimden böyle tercih ettim menümü tamamlamayı
evet canım dün başladık ben güle oynaya çok sevinerek başladım ama dün iş yerinin kalabalıklığı falan korktum stres oldum biraz ne yalan söyliyim hiç evden çıkmadığım için süreçte bir garip hissettim kendimi
yok canım fit karnıyarız yağ salça falan yok
ekmek tüketmiyorum hiçbir tahılı tüketmiyorum. sebze, meyve, çiğ kuruyemiş,et/tavuk/balık, yumurta, zeytin falan bu şekil.. biraz karatayımsı ama yağı zeytinyağı ve kuruyemişlerden almaya çalışıyorum bir de hindistancevizi yağından
aslında tahıl beyin diye bir kitap okudum oradaki planı uygulamaya çalışıyorum genelde karataya benziyor glutensiz yaşamı destekliyor. bir de mutlaka öğünlerden tok kalkmak gerekiyor, planın dışına çıkmamak için (yeme atağı yaşanmaması için yani)
ben bulgur tüketmiyorum canım pirinci de ayda 1-2 sefer sadece
akşamın neresi fazla geldi ben pek çözemedim ama herkes aynı şeyi yazmış karnıyarıktan mı ki acabakarnıyarığım baya fit ve küçük bir karnıyarıktı ama menülerde minik küçük bıdıcık laflarına tilt olduğum için belirtmemiştim
yani bence gerek de yok bir karnıyarık ne kadar büyük olabilir ki
hay ağzını öpeyim
gene de menüm normal biri için de bana fazla gelmiyor ama o da obez kafası sanırımdüzelecek düzelecek yeniyim daha
birde tahılsız rafine şekersiz besleniyorum onu da belirteyim yani ekmeğin şekerin oluşturduğu kalori boşluğunu programımda serbest yenecek yiyeceklerle dolduruyorum kilo verdikçe porsiyonlarım küçülecektiryani inşallah
spor su şahane
fakat menü safi karbonhidrat olmuş çeşitlilik açısından sıkıntılı ama kalori açısından çok değildir. ama bu spora bicik protein yakışır hani
bu arada ben de balıkesirliyim "ma ne olmiş" lafını vanda görev yaparken bi memur amcamız çok kullanırdı senin yazını okurken onun sesi ile geldi kulağıma
canım kırmızı elma ve tarçını 1,5 lt suda kaynatıp içiyorlar çok güzel yorumlar var basitte bir tarif ama ben denemedim hiç instada fitgunluk diye bir hesap var çok ödem kürü tarifi paylaşıyor ve yorumlarda iyi hep
Valla benim regli tamamen unutmuştum cnm ya karnım ağrımaya başlayınca ayıktımneyse dur bakıyım daha 3 gün var bi çözüm bulcam ben
![]()
Otururken sözlerinden yardım al kolay yaparsınEvet yapıyorum onuda cnm gerçi dengeyi tam sağlayamıyorum o harekette hala ama faydası oluyodur umarım![]()
Allah razı olsun canım ay inşallah bende atanırım yaa yolcunun duası kabul olurmuş azcık atama için dua edeyimHayırlı yolculuklar canım:) ilk atama yerim düzce bercestelr bana hep o zamanları hatırlatıyor
İnşallah canım ne bitirmiştin ?Allah razı olsun canım ay inşallah bende atanırım yaa yolcunun duası kabul olurmuş azcık atama için dua edeyim![]()
Hosbuldum canim tesekkur ederim.Hoşgeldin cnm öncelikle, cips ilk günün nazaru olsungayet güzel bi menü olmuş
![]()
Çok sağol kuzum ❤ bu arada bende memurum dün başladım işe sakin olur diyodumki vatandaşlar bi gelmeye başladı ben şok maske eldiven bunaldım ama korkudan çıkaramıyorumda inşallah hep böyle kalabalık olmaz![]()
Canım sen azimle sporunu yap.Gençler hiçbir çaba, uğraş boşuna değildir. Biz de ilk üç için yarışırız ne var![]()
Bakalım ikinciliği ve üçüncülüğü kim kapacak
ben 120 kilo halimle hiç çok veremiyorum avantajını kullanamıyorum hala cumaya göre +800 gr dayımkahrolsun insülin direnci
![]()
Bizde öyleyiz normalde cnm sadece dosyası olan gelir ama dün bi yoğunluk vardı anlamadım, bugün normale döndü şüküray çok şükür vatandaşla çok muhatap olan bir birimde çalışmıyorum öyle olsa napardım bilmiyorum Allah kolaylık versin sana canım![]()
Bende regl bekliyorum.Valla benim regli tamamen unutmuştum cnm ya karnım ağrımaya başlayınca ayıktımneyse dur bakıyım daha 3 gün var bi çözüm bulcam ben
![]()
ben ortimi üzemem ortim beni tanır inşallah cumaya biz kazanacağızVayyy arkadaş ne okudum beee.. 17 sayfa geçmiş yaptım bir an bitmeyecek falan sandım.. o kadar sayfa okudum benim ortim @Ilaymilya yok.. o gelmediyse yarın gelir "dün ki menümü hiç yazmayimmm.. çok kaçamak yaptım ama suyumudaa ictimm.." der![]()
İyi eğlenceler canım eminim orada da dikkat edersin sen.. yorumları bekliyoruz bizde
Canım ben ilk safra kesesinden rahatsizlandigimda yaprak yemiştim rahatsizlandim gittik taş çıktı.. geçen midem sırtıma vuruyor dedin açıkçası aklıma takıldı.. geçen usuttun hadi bu sefer de yaprak diyosun şüpheleniyorum inşallah değildir.. zamanı değil belki şimdi ama ilk fırsatta tahlil yaptir lütfen.. ❤
Bende çok yiyordum ama azalttım şuan önceki yediklerimin 4/1 ini yiyorum. Dikkat etmesem gidecek yine.. böyle tuhaf ne kadar yersem yiyeyim yemekten rahatsız olmayan dolmayan midem var
Hoşgeldin Elif❤ Ebru ben hadi hep beraber fit olucaz inşallah
Eskişehirliyim Canım ama şive çok çabuk alıyorum.. Bir cok yöreden arkadaşım var.. çok şive yapıyoruz, eğleniyoruz ma ne olmiss
Ahh Benim Gonulum yaa hiç vazgecmez hiç umut etmekten...
He heee moplar Benden
Emojilerle idare edersiniz artık
Hocam şimdi bir sorum var.. Bu kadar odemle gelip cuma gelmeden daha 4 kilo vermek caiz mi?? Biz terk edelim kizlar buralari
Evet adacim lütfen güzel menülere ekliyorsun bu yazdiklarina da ekle ortini, o görmüştür gerçi
Görmüş
Terk edelim anacim buraları
Aysegul'den hic mi ders almadın acaba?? Hatirlatirim olanları
Evet canım okuduğumuz kitapları ve kaç sayfa okuduğumuzu da ekliyoruz menülerimiz paylaşırken..![]()
1 haftada 4 kilo mümkün değil verilmez verilsede kilo değildir ödemdir büyük ihtimal...Ben gidiyom ya küstüm birinci olamayacaksam ne yapayım gayrı kadın 4 kg diyor ya 4 kilooo
Cuma’ya 6 olur heralde boşuna uğraşmayın kızlar kazanan belli![]()
aaa hemşerim ne güzel bizde Allah kısmet ederse Ağustosta gideceğiz çok özledim memleketimiGünaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinizeİstanbul'da Malatya'ya doğru çıktık yola. Orda telefonum pek çekmeyebilir
o kadar gidip geliyorum berceste dinlenme tesisleri hiç dikkatimi çekmemişti
@berceste_ bana seni hatırlattı :)
Canım canım canımben ortimi üzemem ortim beni tanır inşallah cumaya biz kazanacağız![]()
![]()
![]()
maydanoz suyu ve rezene çayı reglide iyi ödem atar ammmaaaa dikkat edilmesi lazım tansiyon düşürüyor maydanoz suyu... tansiyon sorunun yoksa bir bardak iç iki gün üst üste... ben düşük tansiyonluyum ama diyette olduğum zamanlarda haftada bir küçük bir bardak içerimKızlar ya bu hafta regl haftam 2/3 güne olurum şimdiden +yı gördümbunun bi çözümü yokmu kaçamak yapmıyorum, sporda yapıyorum ama genede regl de illaki ödem oluyo artıya geçiyorum, bi çözüm bilen varmı cumaya kadar - olmam lazım yarışın sonuncusu olmak istrmiyorum
![]()