Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yooook yemezler karbonhidratı gömecez biz kalkmışız gelmişiz kırk yılda bir salatalık mı kemiricez :KK8::KK8:
kız vallahi haklısın.. fitiz, yiyoruz kime ne demiii..😂😂😂
Ben en çok Balıkesir taraflarını sevdim caniim yaa ama deniz suyu soğuk sıcağı hiç sevmiyorum ama deniz seviyorum bence en guzeli

Suyu cokkk soğuk suya giremiyosun. Giriyorsun zor bela, yuzuyosun isinamiyosun🤦

Biz bandırmada yaşadık buradan önce yakın diye erdek taraflarına giderdik hep severim oraları da ama dediğin gibi suyu çok soğuk. Burhaniye edremit falan da öyleymiş. Marmarise gitmiştik geçen yıl çok beğendim oraları aslında su sıcaklığı denizi yeşili çok hoşumuza gitmişti ama fazla kalabalık.

Burhaniye de yaşıyor babam miss gibi havası var, sakin tam emekli sahil kasabası.. ama suyu buz maaleseff 🥶🥶
Babam bana kızıyor alışmışsın Antalya'nın hamam suyu gibi denizine burası soğuk geliyor diyo
😂😂😂

(Yıl 2023) Valla napiyim bayadır uğramıyordum şöyle bi bakayım dedim kim var kim yok çok şükür kredi borcumuz bitti.. Mersindeki evi kiraya verip Balıkesir'e göçtük..Size en son Mersinden yazmıştım.. Annem, kardeşlerim yanımda hatta kız kardeşime kahvaltıya geldik :kk77: ipin ucunu biraz kaçırdım ama ne de olsa dengeliyorum denge kraliçesi oldum diyebilirim Kızlar biliyorum hedefi başta 87 tutmuştum ama 60lı kilolar da bana yakışmadı değil hani :KK8: isterseniz siz de bi bakın nasıl olmuşum :cool::cool:
Eki Görüntüle 2643891
bu fotoğrafı erkek kardeşim çekti buraya gelirken.. hala poz veremiyorum heyecanlanıyorum çok.. sanırım hiç alışamayacağım bedenimin bu haline:KK64:Balıkesir'de biraz anneme uzak, ama güzel bir mahallede ev tuttuk. ikizlerde büyüdü valla yaa yeğenim Ela'yla oynaşıyorlar şimdi o bile büyüdü yaa abla oldu.. Bu aralar tek eğlencemiz minik Ege'miz :emir_bebek:

Öyle bir andayım ki arkadaşlar sanki huzur böyle dört bir yanım.. sanki herşey rayına oturmuş gibi.. ne bileyim sanki çektiklerime deymiş gibi.. Bundan tam 10 sene önce evini toprağa gömmüş hiçbir şeyi olmayan yeni hayatına yeni adım atan Seval'e şimdi gidip demek isterdim ki.. Korkma, geçecek :cry: Ya da 2020'de kaç parçaya bölünemez, kimseye yetemez, yaranamazken "eeeeh yeter be madem kimseye yetemiyorum ben de artık kendimle ilgilenicem kendime yeticem biraz da kendim için çaba göstericem" diye isyan eden Seval'e gidip demek isterdim ki, helal be kızım! herşey senin sayende oldu!

Böyle işte şimdi kız kardeşimin evinde dağınık bir kahvaltı masasında keyif çayımı yudumlarken hissettiklerimi size yazmak istedim. yeni başlayanlar bu yola baş koyanlar için, onlar için yazmak istedim: Korkmayın! Olacak.. Başaracaksınız! Bitecek ve siz çok mutlu olacaksınız. Ve bugünkü halinize dönüp kocaman sarılmak isteyeceksiniz :KK74:

Canım biz inandık ve oldu, yaşadık seninle birlikte😍😍😍 Ayrıca 60 kiloda da çok güzel gözüküyorsun..🤗🤗🌺❤️

Yazmak çok güzel, çok motive edici eğer geçmişteki sana yazıyorsan can yakıcı olabiliyor maalesef.. Geçen hafta zırıl zırıl agladigimda bende geçmişteki bana yazdım, biraz sirtini sivazladim, saçını okşadım, gozyasini sildim ve korkma geçicek dedim.. bak yine gözlerim doldu.. sırf bu yüzden yazmaya devam edemeyeceğim sanırım.. geçmişteki o kiza üzülüyorum hala... Vee gözyaşım pıt 😢😢

30 dk leslie boosted
15 dk leslie yapildi 🤗
Canım galiba hoşgeldin dedim ama emin değilim.. kusura bakma... Hoş geldin🤗🤗🌺❤️

kız vallahi haklısın.. fitiz, yiyoruz kime ne demiii..😂😂😂

Suyu cokkk soğuk suya giremiyosun. Giriyorsun zor bela, yuzuyosun isinamiyosun🤦

Burhaniye de yaşıyor babam miss gibi havası var, sakin tam emekli sahil kasabası.. ama suyu buz maaleseff 🥶🥶
Babam bana kızıyor alışmışsın Antalya'nın hamam suyu gibi denizine burası soğuk geliyor diyo
😂😂😂

Canım biz inandık ve oldu, yaşadık seninle birlikte😍😍😍 Ayrıca 60 kiloda da çok güzel gözüküyorsun..🤗🤗🌺

Yazmak çok güzel, çok motive edici eğer geçmişteki sana yazıyorsan can yakıcı olabiliyor maalesef.. Geçen hafta zırıl zırıl agladigimda bende geçmişteki bana yazdım, biraz sirtini sivazladim, saçını okşadım, gozyasini sildim ve korkma geçicek dedim.. bak yine gözlerim doldu.. sırf bu yüzden yazmaya devam edemeyeceğim sanırım.. geçmişteki o kiza üzülüyorum hala... Vee gözyaşım pıt 😢😢

Canım galiba hoşgeldin dedim ama emin değilim.. kusura bakma... Hoş geldin🤗🤗🌺
Estağfurullah hosbuldum 🤗 teşekkür ederim

Ya canım teşekkür ederim :)
Evet eskiden çok geliyodum sonra hevesim kırıldı haftasonu kimse olmuyodu yazınca cevap veren pek olmuyodu en son da eşim hasta falan yazdm baktm kimse bi geçmiş olsn demedi ben de uzaklaştım açıkçası pek sohbet yok die :)
Şimdi de geri dönemiyorum bir türlü.
Gel efsuncum gel, buralar çok ısındı, tam senin enerjine göre👍

İyi akşamlar kızlar bi halsizlik çöktü üstüme uyukluyorum uyumadan menümü yazıyım dedim 😊
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
1 dilim peynir
Domates,salatalık, nane,maydanoz
1 kaşık zeytin salatası
Öğlen 12.30; 1 kase kısır
4 kaşık tavuk sote
Ara öğün 16.30; 1 bardak ayran
Yarım nektari, 1 kayısı
Ara öğünü geç yapınca akşam canım bişey istemedi çok acıkırsam süt içicem
Su şimdilik 1.5
Spor yok mola günüm bugün

Bugün menü
Sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Salatalık
Yeşillik
7 fındık (kavrulmamış )

Ara
1 kase yoğurt

Akşam 17.00
Kıymalı yumurta
1,5 dilim çavdar ekmeği
Salata

2 lt su içildi..
60 dk eliptik yapıldı
30 dk tempolu yürüyüş yapıldı..
Çarşıda da rahat 60 dk yürümüşümdür....
berceste_ berceste_ ve Gonul83 Gonul83

Menum
Sabah 11.00
Lorlu yumurta
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalik roka
2 dilim t.bugday ekmeği

Ara 13.00
Sade kahve

15.00
Chiali hurmali yulaf lapasi

19.00
1 kase tarhana corbasi
4 yk etli kuru fasulye
4 yk bulgur pilavi
3 yk yogurt , salata

Su 3 lt
Spor 30 dk leslie boosted
15 dk leslie
20 dk yuruyus

Bugün menü
Sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Salatalık
Yeşillik
7 fındık (kavrulmamış )

Ara
1 kase yoğurt

Akşam 17.00
Kıymalı yumurta
1,5 dilim çavdar ekmeği
Salata

2 lt su içildi..
60 dk eliptik yapıldı
30 dk tempolu yürüyüş yapıldı..
Çarşıda da rahat 60 dk yürümüşümdür....
berceste_ berceste_ ve Gonul83 Gonul83
Afiyet olsun canım gayet guzel ne kadar oldu baslayali nasil gidiyorsun eski ada gibimisin 🤗

İyi akşamlar kızlar bi halsizlik çöktü üstüme uyukluyorum uyumadan menümü yazıyım dedim 😊
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
1 dilim peynir
Domates,salatalık, nane,maydanoz
1 kaşık zeytin salatası
Öğlen 12.30; 1 kase kısır
4 kaşık tavuk sote
Ara öğün 16.30; 1 bardak ayran
Yarım nektari, 1 kayısı
Ara öğünü geç yapınca akşam canım bişey istemedi çok acıkırsam süt içicem
Su şimdilik 1.5
Spor yok mola günüm bugün
Bana gece acikirsin gibi geldi ama afiyet olsun gayet guzel bir menu

İyi akşamlar kızlar menümü vereyim
10.00
1 haşlanmış yumurta,1 kibrit kutusu beyaz peynir,15 gr kadar ızgara peynir,3 wasa,1 kaşık kaymak,1 çay kaşığı bal,8-9 gr fıstık ezmesi
14.00
Küçük bir kase kısır
19.30
1 kase çorba,150 gr kadar köfte fırında yağsız yapılmış,yine fırında közlenmiş patlıcan ve kapya biberle söğürme 100 gr var yok. Küçük bir kavunun 10 da 1 i kadar dilim kavun
2.5 lt su, 30 dk dışarıda çocuklarla yürüyüş,45 dk pilates.

Menum
Sabah 11.00
Lorlu yumurta
1 dilim beyaz peynir
Domates salatalik roka
2 dilim t.bugday ekmeği

Ara 13.00
Sade kahve

15.00
Chiali hurmali yulaf lapasi

19.00
1 kase tarhana corbasi
4 yk etli kuru fasulye
4 yk bulgur pilavi
3 yk yogurt , salata

Su 3 lt
Spor 30 dk leslie boosted
15 dk leslie
20 dk yuruyus
Güzel menü canım , diyetisyene devam ediyormusun ?

İyi akşamlar kızlar menümü vereyim
10.00
1 haşlanmış yumurta,1 kibrit kutusu beyaz peynir,15 gr kadar ızgara peynir,3 wasa,1 kaşık kaymak,1 çay kaşığı bal,8-9 gr fıstık ezmesi
14.00
Küçük bir kase kısır
19.30
1 kase çorba,150 gr kadar köfte fırında yağsız yapılmış,yine fırında közlenmiş patlıcan ve kapya biberle söğürme 100 gr var yok. Küçük bir kavunun 10 da 1 i kadar dilim kavun
2.5 lt su, 30 dk dışarıda çocuklarla yürüyüş,45 dk pilates.
Menün güzel canım 🖒 akşam saatini biraz daha öne çekersen daha iyi olur ..🤗

Dünkü menüm

Uyanınca 6.30
h.cevizi yağlı sade nescafe

Ara 9.30
20-25 tane kiraz + sade türk kahvesi

Öğlen 12.40
Tavuklu salata + ayran

Arada biraz leblebi atıştırdım yeşil çayla çok değil ama tam miktar veremem

Akşam 18.30
2 haşlanmış yumurta + yoğurtlu ıspanak + 1 zeytin

gece 22.00
1 kase yoğurtlu ıspanak + 5 fındık

su: 2-2,5 lt
spor: sabah 15 dk+ öğlen 40 dk + akşam 15 dk yürüyüş 11196 adım evde bilekliği takmadım yani safi yürüyüşten adımlar :KK8: bölgeselde dinlenme günümdü sadece yürüyüş yaptım

gece yediğim ıspanak dünyanın en gereksüz öğünüydü sadece can sıkıntısından yedim diyebilirim:KK14:
Menüm güzel sevalcim.
Afiyet olsun

Evet canım kimse takmıyor ben çıktığım için huzursuz oldum ama millet çok rahat.. biz kızıma bisiklet baktık yoksa çarşıya gitmezdim...
Bende cocuklarimi dondurmaciya goturdum ama kalabalik degildi

(Yıl 2023) Valla napiyim bayadır uğramıyordum şöyle bi bakayım dedim kim var kim yok çok şükür kredi borcumuz bitti.. Mersindeki evi kiraya verip Balıkesir'e göçtük..Size en son Mersinden yazmıştım.. Annem, kardeşlerim yanımda hatta kız kardeşime kahvaltıya geldik :kk77: ipin ucunu biraz kaçırdım ama ne de olsa dengeliyorum denge kraliçesi oldum diyebilirim Kızlar biliyorum hedefi başta 87 tutmuştum ama 60lı kilolar da bana yakışmadı değil hani :KK8: isterseniz siz de bi bakın nasıl olmuşum :cool::cool:
Eki Görüntüle 2643891
bu fotoğrafı erkek kardeşim çekti buraya gelirken.. hala poz veremiyorum heyecanlanıyorum çok.. sanırım hiç alışamayacağım bedenimin bu haline:KK64:Balıkesir'de biraz anneme uzak, ama güzel bir mahallede ev tuttuk. ikizlerde büyüdü valla yaa yeğenim Ela'yla oynaşıyorlar şimdi o bile büyüdü yaa abla oldu.. Bu aralar tek eğlencemiz minik Ege'miz :emir_bebek:

Öyle bir andayım ki arkadaşlar sanki huzur böyle dört bir yanım.. sanki herşey rayına oturmuş gibi.. ne bileyim sanki çektiklerime deymiş gibi.. Bundan tam 10 sene önce evini toprağa gömmüş hiçbir şeyi olmayan yeni hayatına yeni adım atan Seval'e şimdi gidip demek isterdim ki.. Korkma, geçecek :cry: Ya da 2020'de kaç parçaya bölünemez, kimseye yetemez, yaranamazken "eeeeh yeter be madem kimseye yetemiyorum ben de artık kendimle ilgilenicem kendime yeticem biraz da kendim için çaba göstericem" diye isyan eden Seval'e gidip demek isterdim ki, helal be kızım! herşey senin sayende oldu!

Böyle işte şimdi kız kardeşimin evinde dağınık bir kahvaltı masasında keyif çayımı yudumlarken hissettiklerimi size yazmak istedim. yeni başlayanlar bu yola baş koyanlar için, onlar için yazmak istedim: Korkmayın! Olacak.. Başaracaksınız! Bitecek ve siz çok mutlu olacaksınız. Ve bugünkü halinize dönüp kocaman sarılmak isteyeceksiniz :KK74:
Ortak harikasın.
Kalemin harika.
Sen yazar falan olsana canım.
Kitabın çıksın ilk ben alıcam söz.
Çok güzel bir hayal.
Umarım gerçek olur.
Ve hayal ettiğinden de ötesi olur inşallah.

Back
X