- 12 Temmuz 2006
- 1.537
- 2.641
- 333
- 41
kız vallahi haklısın.. fitiz, yiyoruz kime ne demiii..yooook yemezler karbonhidratı gömecez biz kalkmışız gelmişiz kırk yılda bir salatalık mı kemiricez![]()

Ben en çok Balıkesir taraflarını sevdim caniim yaa ama deniz suyu soğuk sıcağı hiç sevmiyorum ama deniz seviyorum bence en guzeli
Suyu cokkk soğuk suya giremiyosun. Giriyorsun zor bela, yuzuyosun isinamiyosun

Biz bandırmada yaşadık buradan önce yakın diye erdek taraflarına giderdik hep severim oraları da ama dediğin gibi suyu çok soğuk. Burhaniye edremit falan da öyleymiş. Marmarise gitmiştik geçen yıl çok beğendim oraları aslında su sıcaklığı denizi yeşili çok hoşumuza gitmişti ama fazla kalabalık.
Burhaniye de yaşıyor babam miss gibi havası var, sakin tam emekli sahil kasabası.. ama suyu buz maaleseff

Babam bana kızıyor alışmışsın Antalya'nın hamam suyu gibi denizine burası soğuk geliyor diyo

(Yıl 2023) Valla napiyim bayadır uğramıyordum şöyle bi bakayım dedim kim var kim yok çok şükür kredi borcumuz bitti.. Mersindeki evi kiraya verip Balıkesir'e göçtük..Size en son Mersinden yazmıştım.. Annem, kardeşlerim yanımda hatta kız kardeşime kahvaltıya geldikipin ucunu biraz kaçırdım ama ne de olsa dengeliyorum denge kraliçesi oldum diyebilirim
Kızlar biliyorum hedefi başta 87 tutmuştum ama 60lı kilolar da bana yakışmadı değil hani
isterseniz siz de bi bakın nasıl olmuşum
Eki Görüntüle 2643891
bu fotoğrafı erkek kardeşim çekti buraya gelirken.. hala poz veremiyorum heyecanlanıyorum çok.. sanırım hiç alışamayacağım bedenimin bu halineBalıkesir'de biraz anneme uzak, ama güzel bir mahallede ev tuttuk. ikizlerde büyüdü valla yaa yeğenim Ela'yla oynaşıyorlar şimdi o bile büyüdü yaa abla oldu.. Bu aralar tek eğlencemiz minik Ege'miz
Öyle bir andayım ki arkadaşlar sanki huzur böyle dört bir yanım.. sanki herşey rayına oturmuş gibi.. ne bileyim sanki çektiklerime deymiş gibi.. Bundan tam 10 sene önce evini toprağa gömmüş hiçbir şeyi olmayan yeni hayatına yeni adım atan Seval'e şimdi gidip demek isterdim ki.. Korkma, geçecekYa da 2020'de kaç parçaya bölünemez, kimseye yetemez, yaranamazken "eeeeh yeter be madem kimseye yetemiyorum ben de artık kendimle ilgilenicem kendime yeticem biraz da kendim için çaba göstericem" diye isyan eden Seval'e gidip demek isterdim ki, helal be kızım! herşey senin sayende oldu!
Böyle işte şimdi kız kardeşimin evinde dağınık bir kahvaltı masasında keyif çayımı yudumlarken hissettiklerimi size yazmak istedim. yeni başlayanlar bu yola baş koyanlar için, onlar için yazmak istedim: Korkmayın! Olacak.. Başaracaksınız! Bitecek ve siz çok mutlu olacaksınız. Ve bugünkü halinize dönüp kocaman sarılmak isteyeceksiniz![]()
Canım biz inandık ve oldu, yaşadık seninle birlikte

Yazmak çok güzel, çok motive edici eğer geçmişteki sana yazıyorsan can yakıcı olabiliyor maalesef.. Geçen hafta zırıl zırıl agladigimda bende geçmişteki bana yazdım, biraz sirtini sivazladim, saçını okşadım, gozyasini sildim ve korkma geçicek dedim.. bak yine gözlerim doldu.. sırf bu yüzden yazmaya devam edemeyeceğim sanırım.. geçmişteki o kiza üzülüyorum hala... Vee gözyaşım pıt

Canım galiba hoşgeldin dedim ama emin değilim.. kusura bakma... Hoş geldin30 dk leslie boosted
15 dk leslie yapildi![]()