- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
Aaaa olur mu hiç öyle şey.. Eşinin rahatsız olduğunu gormedik demekki.. çok geçmiş olsun.. bu ekip benim gördüğüm en duyarlı ekip.. benden daha iyi bilirsin, benden eskisiniz çoğunuz.. Ben geldim ilk, burası baya bı canlıydı sonra çok geçmedi zaten korona muhabbeti girdi sonra ramazan derken herkes bı koptu motivasyon falan kalmadı kimsede.. herkes çoluk çocuk iş güç ne yapacağını bilemedi.. bocalama evresi diyelim.. toparlandık artık yeni arkadaşlarda var hem lütfen gel...![]()
Geçmiş olsun canım gormedim ama insan böyle zamanlarda daha kırılgan oluyor gerçekten ama sen bize kizma olur mu inşallah iyidir eşinbiz birlikte güzeliz ve güçlüyüz ayrıca ben seni çok seviyorum efsunlu kadınlara hayranimdir ben
♥
Gel efsuncum gel, buralar çok ısındı, tam senin enerjine göre![]()
Teşekkür ederim arkadaşlar vahsettiğim aylar önceki bi olaydı yani baya oldum ben uzaklaşalı burdan. Diyetten de kopuyorum aylardır olduğum yerde sayıyorum valla. Dr depresyondasın dedi ilaç verdi bu ilaçlar mı bana arkadaş olacak benimle çarşya çıkıp gezecek içim sıkıldı deyince gel bişeyler içelim diyecek de düzelicek duygularım... hiç kullanasım yok...Hafta sonları biraz daha tenha oluyor.
Gözden kaçmıştır.
Yoksa ben de yeniyim ama ssğolsunlar çok güzel karşıladılar.
Bu arada eşine çok geçmiş olsun.
İnşallah iyidir şimdi.
Sadece yemek yemek uyumak tv izlemek istiyorum... bolca da cips yiyesim var..