Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun kaptan ben de birazdan yeşilçayımı içerimNihayet kiraz sapı içiyorum unutmadım![]()
![]()
![]()
Afiyet olsun kaptan ben de birazdan yeşilçayımı içerim
Umarım yarınki sonuçlar seni mutlu eder:) ekmek yaptın mı canım? Ben az önce mayaladım bakalım nasıl olacak? Çoğu zaman tam buğday unu varsa evde yarı yarıya normal un tambuğday uuu karıştırıyordum bu kez hepsini tam buğday yaptımYarın için çok heyecanlıyım![]()
Umarım yarınki sonuçlar seni mutlu eder:) ekmek yaptın mı canım? Ben az önce mayaladım bakalım nasıl olacak? Çoğu zaman tam buğday unu varsa evde yarı yarıya normal un tambuğday uuu karıştırıyordum bu kez hepsini tam buğday yaptım
Ekleyebilirsem atayım canım tabiBu arada ben de hepsini tam buğday unundan yapayım diyorum ekmeğin. Sen söylersin nasıl olup olmadığını. Hatta fotoğraf atsana bu kez nasıl olacak.
Kaptanım bu arada regl oldum demiştin ya bitti mi? Ara dönemdi ya devam ediyor mu normal mi değil mi merak ettimBu arada ben de hepsini tam buğday unundan yapayım diyorum ekmeğin. Sen söylersin nasıl olup olmadığını. Hatta fotoğraf atsana bu kez nasıl olacak.
Gelirken Ekmek AlOhhh ne güzel olmuş. Hangi kitabını aldın Şermin Yaşar'ın?
Kaptanım bu arada regl oldum demiştin ya bitti mi? Ara dönemdi ya devam ediyor mu normal mi değil mi merak ettim
Gelirken Ekmek Al
Dün çarşıda bir işim vardı o zaman gittim her yer dolu kaldırımda rahat yürüyebilmek için insanları beklemek zorunda kaldım:) gittiğim mağazadaki bayana sordum eve kapandım 2.5 aydır dışarısı hep mi böyle diye maalesef hep böyle hatta hastalıktan beri iş yoğunluğumuz daha da arttı diyordu. Bu çılgınlığın sonu hayır olsun inşallahKızlar selamlar.
Ancak işlerimi toparlayabildim.
Tüm gün dışarıdaydım.
Hayat normale dönmüş.
Her yerde sıra var.
Nüfus müdürlüğünde kaymakamlıkta konsoloslukta.
Bi biz evdeymişiz.
Allah sonumuzu hayırlı eylesin
Canımnohutlusu nasıl canım galeta yerine mi nohut koyuluyor.. eğer öyleyse bana tarifini yazar mısın galeta unu yasak bana
sağol ortakçok yazdım, çok yazardım.. 4.sınıftan beri düzenli olarak günlük tuttum evlenene kadar evlendikten sonra da canım sıkıldıkça yazdım ama herşeyim yazdığım herşey enkaz altında kalınca biraz küstüm mü yoksa hayat gailesine mi karıştım bilmiyorum pek yazmaz oldum ben de.. yoksa senaryo bile yazdım sayfalarca 200 küsür sayfa hem de elimle yazdım yani bilgisayarda değil
yazmak biraz kafa dinginliği ve zaman istiyor canım yaa bende ikisi de mümkün değil
biraz da ilham tabi @berceste_ nin fikri beni nasıl heyecanlandırdı yazmayı çok candan istedim heveslendirdi beni
ben de öyle yapıyorum menüsü güzel olanlara gözlerimden kalpler çıkıyorbi tek ortağıma her haluıkarda yorum yaparım ama o başka
ortak çarşamba perşembe her şart altında bundan sonra kaçamak yapmak yok söz mü
söz verirsen bu kaçamaklı menüyü affedebilirim sadeceneyse ki çok erken yemişsin ben var ya böyle bir menü yesem aynısını gece kesinlikle kriz geçirir bişeyler yerdim hele pasta falan koyverir çatlayana kadar yerdim.. nasıl tuttun kendini anlatsana biraz
ben bu konuda çok zayıfım gerçekten
kaptanım kiraz sapını iç suiç
ben bu hafta için yapamadım ama haftaya ödev edindim kendime.. bu hafta tartıda sürekli artı görüyorum haftaya da regli haftam hep canımın sıkılacağı zamanlar
bundan sonra benim haftada 1 tartılmam lazım çünkü hergün eksi göremem herhalde
neymiş kız ben bilmiyorum onu
canım öncelikle benim fikrim bu doktoruna güvenmiyorsan güveneceğin başka bir doktora da git ama ilaçlarını iç.. bu ilaçlar öcü değil ömrünün sonuna kadar da içmeyeceksin iyileştiğin zaman azaltarak bırakacaksız psikiyatrik ilaçlardan bu kadar neden korkulduğunu tam bilemiyorum hikayesinde ne var ama annem ve çok yakın arkadaşım eşlerini kaybettiklerinde kullandılar ve ikisi de bir süre sonra doktor kontrolünde ilacı bıraktı.. ilk başta sana toparlanman için destek olacaklar
ve mutlaka aramıza katılbu arada seni bu hale sokan kötü birşey mi yaşadın paylaşmak istersen dinlerim
dondurma ve kola dışında kötü değil ama dondurma ve kola dışında değil, menünün içinde![]()
Ortak niye 4 ye kaktın.günaydın kızlar hemen menümü yazıp kaçayım sonra sohbete gelirim çok işim var gene benim yaa
dünkü menüm
uyanınca 4,00
hindistan cevizi yağlı sütlü neskafe
1 kase çilek (15 adet)
Ara 9,30
Sade türk kahvesi
baya çok fındık hiç saymadım ne kadar yediğimi ama çok
4-5 kuru besni üzümü
Öğlen 12,40
Brokolili domatesli tepsi kebabı
200 gr yoğurt
bir kutu cococola zero
Ara 16,00
1 avuç beyaz leblebi
Akşam 18,30
1 tabak kıymalı taze fasulye
500 ml ayran
Ara 9,30
2 parça tavuk
1 çay bardağı ayran
suyu bilmiyorum valla bu su sorunu yüzünden ödem tutuyorum ben spora başladığım için yüzüklerim bile olmadı bugün(sigara içmiyorum bu arada onu da belirteyim bu smileyin dertli yüz ifadesi hoşuma gidiyor)
Spor
12 dk bölgesel
10 dakika leslie cardio blast diye bir video
15 dakika sabah 40 dakika öğle yürüyüş 11091 adım
adımların hepsi yürüyüş çünkü eve gelir gelmez yemeği yapıp uyudum ve bi tek çocukları yatırmak için kalktım
akşam sporu da yalan oldu tabi bu yüzden![]()
Ben de 91.9 kg mı görmek istiyorum.Ben yarın tartıda 72.9' u görmek istiyorum. Hadi siz de yazın bakalım yarın tartı kaç çıksa mutlu olurdunuz?
Ben yaptımUmarım yarınki sonuçlar seni mutlu eder:) ekmek yaptın mı canım? Ben az önce mayaladım bakalım nasıl olacak? Çoğu zaman tam buğday unu varsa evde yarı yarıya normal un tambuğday uuu karıştırıyordum bu kez hepsini tam buğday yaptım
Canım ilaçlarını kullan mutlaka, seninle gezip sohbet edecek komşu arkadaş edin, buraya da hergün gel lütfen ki iki lafın belini kıralımTeşekkür ederim arkadaşlar vahsettiğim aylar önceki bi olaydı yani baya oldum ben uzaklaşalı burdan. Diyetten de kopuyorum aylardır olduğum yerde sayıyorum valla. Dr depresyondasın dedi ilaç verdi bu ilaçlar mı bana arkadaş olacak benimle çarşya çıkıp gezecek içim sıkıldı deyince gel bişeyler içelim diyecek de düzelicek duygularım... hiç kullanasım yok...
Sadece yemek yemek uyumak tv izlemek istiyorum... bolca da cips yiyesim var..
Şey yazmış ya kaptan, " hayaller, ancak sen istersen gerçekleşir"... Onu diyordum canımnohutlusu nasıl canım galeta yerine mi nohut koyuluyor.. eğer öyleyse bana tarifini yazar mısın galeta unu yasak bana
sağol ortakçok yazdım, çok yazardım.. 4.sınıftan beri düzenli olarak günlük tuttum evlenene kadar evlendikten sonra da canım sıkıldıkça yazdım ama herşeyim yazdığım herşey enkaz altında kalınca biraz küstüm mü yoksa hayat gailesine mi karıştım bilmiyorum pek yazmaz oldum ben de.. yoksa senaryo bile yazdım sayfalarca 200 küsür sayfa hem de elimle yazdım yani bilgisayarda değil
yazmak biraz kafa dinginliği ve zaman istiyor canım yaa bende ikisi de mümkün değil
biraz da ilham tabi @berceste_ nin fikri beni nasıl heyecanlandırdı yazmayı çok candan istedim heveslendirdi beni
ben de öyle yapıyorum menüsü güzel olanlara gözlerimden kalpler çıkıyorbi tek ortağıma her haluıkarda yorum yaparım ama o başka
ortak çarşamba perşembe her şart altında bundan sonra kaçamak yapmak yok söz mü
söz verirsen bu kaçamaklı menüyü affedebilirim sadeceneyse ki çok erken yemişsin ben var ya böyle bir menü yesem aynısını gece kesinlikle kriz geçirir bişeyler yerdim hele pasta falan koyverir çatlayana kadar yerdim.. nasıl tuttun kendini anlatsana biraz
ben bu konuda çok zayıfım gerçekten
kaptanım kiraz sapını iç suiç
ben bu hafta için yapamadım ama haftaya ödev edindim kendime.. bu hafta tartıda sürekli artı görüyorum haftaya da regli haftam hep canımın sıkılacağı zamanlar
bundan sonra benim haftada 1 tartılmam lazım çünkü hergün eksi göremem herhalde
neymiş kız ben bilmiyorum onu
canım öncelikle benim fikrim bu doktoruna güvenmiyorsan güveneceğin başka bir doktora da git ama ilaçlarını iç.. bu ilaçlar öcü değil ömrünün sonuna kadar da içmeyeceksin iyileştiğin zaman azaltarak bırakacaksız psikiyatrik ilaçlardan bu kadar neden korkulduğunu tam bilemiyorum hikayesinde ne var ama annem ve çok yakın arkadaşım eşlerini kaybettiklerinde kullandılar ve ikisi de bir süre sonra doktor kontrolünde ilacı bıraktı.. ilk başta sana toparlanman için destek olacaklar
ve mutlaka aramıza katılbu arada seni bu hale sokan kötü birşey mi yaşadın paylaşmak istersen dinlerim
dondurma ve kola dışında kötü değil ama dondurma ve kola dışında değil, menünün içinde![]()
Ben 68.9 u görürsem çoook mutlu olacağım, hatta kalkıp iki göbek atacağımBen yarın tartıda 72.9' u görmek istiyorum. Hadi siz de yazın bakalım yarın tartı kaç çıksa mutlu olurdunuz?
Ay hiç sorma..dün çocuğu parka çıkarınca fırının önünden geçtik, missler gibi lahmacun kokusu geliyordu, ben de cumadan sonra yemeyi düşünüyorum..sen de bol salata 2 lahmacun ye bari..Bizim evde de bugün pide yada lahmacun yapılacak.. görün kii nelerle mücadele ediyorum![]()
İnanır mısın, bu mesajı yanlış yere yazdın sandım önce, eşinden eve gelirken ekmek almasını istiyorsun zannettimGelirken Ekmek Al