Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
65.300 çıksa beni çok mutlu eder ama sanırım o kadar veremem bu hafta daha az olur gibi ...Ben yarın tartıda 72.9' u görmek istiyorum. Hadi siz de yazın bakalım yarın tartı kaç çıksa mutlu olurdunuz?
sağol canım , spor sabah yaptım yaptım yoksa bidaha yetiştiremiyorum... Birde benim çok sıkıntılı midem var açken spor yaparsam sorun olmuyor ama diyelimki kahvaltı yaptım 3-4 saat sonra spor yapmaya başlayınca mide yanmam başlıyor... onun için... en iyi saat sabah saati oluyorGünaydın cnm maşallah bu ne enerji![]()
kaptanım geçen cumadan ben bildirim yapmıştım 66.300*** 13. Takım 677. Etap ***
LAydLiNe (74.9///%)
Aysegul 6666 (69.9///%)
Efsun64 (76.4///%)
polokey2244(68///%)
Kiloverenbiri (85///%)
krtp86 (53.5///%)
chentiq (62///%)
berceste_ (95.5///%)
Gonul83 (65.2///%)
Ilaymilya (67.5///%)
Elifff80 (93.3///%)
pessinus (69.5///%)
candy_candy (122.7///%)
13. Takım ortalaması: %
*** 13. Takım 676. Etap Free liste ***
marbling (77.3///%) 374. Etapta 3. takımdan 70.7 kilo ile diskalifiye
dira90(57///%) 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
cemrenil (64///%) 655. Etapta 62 kilo ile izne ayrılan üye. 12. Takımdan transfer olmak istiyor.
ada81(///%)
gitsinkilolar02 (///%)
zeyneppk (///%)
13. Takım free liste ortalaması : %
lesli göbek içinde çok etkili bende gün içerisine 2 mil lesli sıkıştırmak istiyorum lesliyle kol ve karın bölgesi iyi zayıflıyor bende...An itibariyle 8500adim yapmis bulunuyorum.Kitap kiraladigim bi yer var suresi yarin doluyordu onlari teslim ettim geldim.Bi de Sermin Yasar aldim.Okumak icin sabirsizlaniyorum.Aksama bide Leslie sikistirabilirsem benden mutlusu yok
Insallah yarin guzel sonuclar goruruz.
Ben bi okuyayim da fikrimi yazarim. Şermin Yaşar'ı çok seviyorum � eminim güzeldirOnu okumadım bir daha ki kitap siparişime ekleyebilirim aklımda olsun![]()
Evet hem yormuyor Hem güzel yag ben şahsen Şu an bir tek onu yapabiliyorumlesli göbek içinde çok etkili bende gün içerisine 2 mil lesli sıkıştırmak istiyorum lesliyle kol ve karın bölgesi iyi zayıflıyor bende...
Ooo bolca yapmışsın zaten sporunu canım yeter de artar bilebende bugün 65 dk eliptik yaptım , 10 dk yürüyüş bandında yürüyebildim elektrik kesildi 3 saat sonra elektrik geldi![]()
Olsun canım ne güzel yapmışsın yapacaklarını ben de yedim birazdan gelir menüm. Hadi bakalım yarın nasıl çıkacağız:)pessinus buradayım canım, 1.5 saat yürüyüş bandında hemstırlıktan sonra yemeğimi de erken yedim , günü kapattım şükür.. birazdan çay içerim..
Noluyasa son 2 gün aklım başıma geliyor benim
2 gündür vitesimi 5 e taktım, umarım yarın 68 i ucundan da olsa görürüm
İnşallah 5. Vitesteyken yarın bi anda boşa atmaz![]()
Kız yok benimkini de makine yaptıpessinus , eline sağlık, ekmek harika görünüyor
Hiçbir zaman o kadar becerikli olamadım, gıpta ediyorum evde ekmeğini yapanlara![]()
teşekkür ederim inceleyeceğimAmazon kindle var. Kitapları yükleyip ordan okuyabiliyorsunuz. Hem ekran ışıksız o yüzden daha kitap gibi normal tablet gibi değil yani. Elektronik kitap okuyucu bir nevi. Çok eskiden almıştık şimdi daha farklı modelleri vardır elbette belki size yardımcı olur ☺
Teşekkür ederim canım ilk fırsatta bu konuyla ilgileneceğim önümüzdeki hafta içi bir kitaba başlamayı planlıyorumEve
Bende tam bunu önerecektimGonul83 Reader lar Alm da çok ucuz, benim misafirler ne getirelim diye soruyorlar isteyecem
kitap ücretinden daha ucuza indirip okuyabilirsin canım.. evet gerçek kitap yerini asla tutmaz ama maalesef çağ oraya gidiyor... Zaten kitap ücretleride artık cok ucuz değil maaleseff... Eskiden sahaflar vardı şimdi sahaflar yeniden pahalı.. eskiye rağbet artıyor haliyle...
Geçen planlayici fiyatlarina bakiyorum en uygunu neredeyse 2 kitap ücreti yazık günah kitaba vermedigim parayı deftere asla vermem...
Hazır bu konuda da içimi döküp rahatlamisken menume gecebilirim
Saat 10.00 domates, salatalık, yulaflı omlet, 1 dilim beyaz peynir, 1 yk soğanlı lor, 5 zeytin
13.30 1 kase eksili corba, 2 yk soslu makarna, yarım bardak kola
19.00 1 kase çorba, 3 küçük biber dolması pirinç ve kıymalı (her birinin içi 1 yk kadar), 1 kase cacık
21.00 2 top çikolatalı dondurma
Spor;
40 dk kardiyo+ spor programı 5. Gün(40 squat,
100 mekik, 40 iç bacak squat, 100 göğüs)
11.159 adım 7 km (hepsini bir kerede yurumedim tabiki biraz sabah biraz akşam)
Kitap mutlaka okuyacağım henüz okumadım.. kaç zamandır Spor yapıyorum ilk defa bugün kalcamda ve bacaklarımda yanma hissediyorum![]()
Tabikiiiii bizzKızlar yarın tartı günü
Acayip merak ediyorum bugünde regl oldum hiç ansızın beklemiyordum umarım kilo verebilmişimdir
Bu tartılmama işini çok sevdim
Çokkk heyecanlıyım
Hangi grup birinci olacak
En fazla kim verdi![]()